jamata-63

marokko

6 posts in this topic

Oltiin Marokossa 1 vko tammikuussa,ihanan lämpöiset ilmat(n.+28) ei kuitenkaan tukahduttavaa. 10 min yhtenä päivänä ei aurinko paistanut,kun pilvi edessä,muuten aurinkoa,aurinkoa:)yhdeltä matka n.550+lentok.paikat 50+juna 100 ja taxit 50e ja ruokiin ym tuliaisiin ja pieniin ostoksiin n.800vk/hlö(siinä on kyllä jo pari järjestettyä matkaa hinnassa,kamelisafari ja berberi-ilta) oli ihanata! 1 hääpäivä ollaan varattu matka 2 vk egyptiin ja meinattiin aina hääpäivänä käydä jsk lämpöisessä.(talviloma) Nauttikaa kaikki häämatkastanne menette sitten Keravalle tai Keniaan:):)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, Keravalle häämatkalle. :) :)

Olen kuullut että Marokossa ei ole helppoa liikkua turistialueiden ulkopuolella. Onko tässä perää vai olenko ihan väärässä?!?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liikuimme linja-autolla,pitemmät matkat,mutta taxilla pääsi hyvin myös hotellialueen ulkopuolelle (siellä oli mm.paikallinen "prisma", paljon tavaraa,edulliset hinnat ei tarvinut tinkiä:) kyllä Marokossa tuntui aivan hyvältä ja turvalliselta mennä myös hotelli alueen ulkopuolelle. Suosittelen lämpimästi Marokoa,kaikki muu ihmiset,ruoka ym oli ihanaa ,paitsi soukissa tinkiminen,siihen tottumatonta höynäytettiin:) ja älkää lähtekö kadulta myyjien mukaan jotka vievät "markettiin" se on pieni kauppa jossa tosi hurjat hinnat!! jos joku on käynyt Egyptissä olisi kiva saada vähän infoa, koska tietämäni mukaan sielä on ollut 1990-luvulla terrori iskuja ja sen vuoksi Egyptin viranomaiset valvovat turistiliikennettä?onko että vuokra-autolla tai taxilla liikkuvan itsenäisen matkailijan on ilmottauduttava poliisiasemalle josta saa tietää saattueiden kulkuajat? (eli ei voi liikkua vapaasti omin päin)valmismatkallahan kaikki hoitaa matkanjärjestäjä..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marokko kiinnostaisi ihan muuten vaan matkakohteena.. onko millaiset kelit esim. helmikuussa? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mekin mietimme Marokkoa häämatkakohteeksi. Lisää kokemuksia kaivataan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämä kiinnostaa myös meitä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now