Jump to content
Naimisiin.info

Jokin vialla


Guest Vieras_Sofia_*

Recommended Posts

Guest Vieras_Sofia_*

Moi! Laitettiin K-3 hakemus jo tammikuussa vermonttiin ja ne kuittasi sen 12.2.2008...tänä 7 kuukautena ei ole kuulunut mitään kunnes tänään tuli kirje että ovat siirtäneet hakemuksemme Kaliforniaan nopeuttaakseen käsittelyä...miettikää eikö vähä outoa... alkaa järki meneen. Miten tillä on hakemukset edenneet?

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Marian_*

Siis K-3 eli spouse viisumi? En halua nyt pelotella, mutta olen kuullut että K-3 viisumien kanssa on ollut ongelmaa nimenomaan sen suhteen, että käsittelyajat on järjettömän pitkiä. Mietittiin itsekin tuota vaihtoehtoa, mutta päädyttiin juuri tästä syystä k-1 viisumiin. Senkään käsittelyajasta ei tällä hetkellä ole tarkkaa tietoa, mutta yritän uskoa ja toivoa että 6kk riittää...

Link to comment
Share on other sites

Meilla pistettiin K3 ja CR/IR menemaan huhtikuun alussa 2007.

Mulla on filenumero mutta ei vielakaan esim. sita pakettia tai mitaan mistaan haastattelupaivasta tietoa. Eli et ole ainoa jonka fileet on hitaita.

Eipa ole juuri mita kuvittelin elaman olevan kun on ollut reilusti yli 2 vuotta naimisissa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kalifornia on tosi hidas, en tajua miksi lahettivat sen Kaliforniaan muka nopeuttaakseen, kun kaikkialla muualla on ollut nopeammat kasittelyajat, kun siella. Varsinkin Vermontissa. Jos kovasti mietityttaa, kannattaa ottaa yhteytta virastoon ja kotitaa puhua jollekin. Visajourneylta voi myos kuulostella muiden samaa aikaa hakemuksen laittaneiden kokemuksia.

Link to comment
Share on other sites

California Service Center on lopuksi se josta pitaa selvityttaa mika siina viipyy. Suomessa olevia lahetystoja (eika myoskaan Suomen lahetystoa asuinmaassa) kiinnosta. Suomen lahetyston kanta oli viime vuonna "USA saa tehda mita ne haluaa, ei me sille mitaan voida".

California tarvitsee 30 paivaa viralliseen selvittelyyn ja tuloksiin silloin kun niille tehdaan virallinen kysely.

Nain ollen saan tarkasti mitattuna 570 paivan jalkeen selvityksen mika siina kestaa. i-129f on tarkalleen ottaen se missa kestaa. i-130 on ok. Ja tuo numero ei ole typo eli on tosiaan viisisataa seitsemankymmenta paivaa... Tanaan on paiva numero viisisataa neljakymmenta.

Link to comment
Share on other sites

Kaliforniaan voi yrittää soittaa visajourneyn mukaan hiukan varkain... Jos soitat suoraan jollekin virkailijalle, niitä ei välttämättä saa puhelimeen, mutta jos valitsee linjan, jossa vastataan palautettuihin hakemuksiin (sori, en nyt muista mikä sen termin nimi oli), sillä pääsee yleensä puhumaan elävän ihmisen kanssa (eipä sillä, että ne tietäis mitään enempää)

Yks vaihtoehto on myös ottaa yhteyttä paikalliseen "congressman":iin. Niillä on (ainakin meillä) oma maahanmuutto-osastonsa, jolle voi tehdä tutkintapyynnön, että mikä mättää. Meidän tapaauksessa ne otti nopeestikin meihin yhteyttä ja sanoi, että asiaa tutkitaan, mutta me saatiin pian sen jälkeen myönteinen päätös, niin että en tiedä ehtikö ne paljonkaan tehdä asian eteen.

Link to comment
Share on other sites

IR on nakojaan "hieman" nopeampi. Entinen tyokaveri haki IR Lontontoon kautta, silla pari on asunut yli viimeiset 6 kk Britanniassa hakemusta jattaessa.

Hakemus lahti kayntiin huhtikuun alussa, ja elokuussa jo saivat hyvia uutisia.

4 kk ei nyt ole silti mikaan nopeuden huippu, mutta onhan tuo vuoden ja risat nopeampi tahan mennessa kuin se etta hakemukset menisivat CA jonojen kautta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...