Sign in to follow this  
Followers 0
Miukumauku75

Alkon juhlajuomapalvelu

6 posts in this topic

Vinkki pääkaupunkiseutulaisille: Arkkadian Alkosta voi varata ajan juhlajuomapalveluun. Neuvovat mm. tarvittavista juomamäärissä ja antavat vaihtoehtoja. Pyysivät menun ja halutut hintaluokat etukäteen aikaa varattaessa ja antoivat sitten vaihtoehtoja esim. viineistä. Jos haluaa ottaa varman päälle, kannattaa juhlajuomapalvelussa käydä sen verran etukäteen, että ehtii itse maistamaan paria vaihtoehtoa ennen päätöksen tekoa. Juomat sai tilattua mihin tahansa Alkoon (meillä häät pohjanmaalla). Mielestäni hyvä palvelu (ja maksuton), mutta ei taida olla kovin laajasti tiedossa. Ja tosiaan ainakin tällä hetkellä tarjolla vain lippulaivassa... Alkon sivulta löytyi muistaakseni lisätietoja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuinka montaa vaihtoehtoa sieltä annettiin? Mitä hintaluokkaa suositellut viinit olivat? Pitänee muuten varata tuonne aika.. Ilmaista ilmeisesti?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sen verran vastaan itselleni, että ilmaista tosiaan näyttäisi olevan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suosittelevat viinejä ihan siitä hintaluokasta, kun itse haluat. Ja vaihtoehtoja löytyy varmasti niin paljon, kun itse jaksaa kysellä eli selvästi oli katsottuna muutama ykkösvaihtoehto, mutta kun kyselimme lisää, löytyi lisää vaihtoehtoja esim. eri maasta. Eli varausta tehdessä kysyivät, minkä hintaluokan viinejä etsitään (samalla pyysivät menun jo etukäteen). Samoin kyselivät, onko meillä jotain suosikkeja esim. maiden tai rypäleiden suhteen tai halutaanko alkumaljaksi ihan kuivaa vai makeampaa kuohuviiniä. Meillä oli esim. eri hintaluokat ruokaviineille (7-8 €) ja alkumaljalle (max 10 €). Samalla katsottiin myös avecit kahville ja apua olisi saanut myös esim. booliainesten tai minkä tahansa juomatarjoiluun liittyvän kanssa. Asiakaspalvelijalta irtosi meille runsaasti aikaa ainakin tuolloin eli kovin käytetty palvelu ei ilmeisesti ole kyseessä (ainoastaan jollain viinimessuilla olen tainut mainoksenkin nähdä).

Ja se tosiaan teki mielestäni palvelusta hyvän, että sillä ei ollut hintaa. Alko antaa yleisestikin hyvää palvelua siihen nähden, että kyseessä on kartelli. Vaikka onhan Tallinnan rantamyymälät toisaalta ainakin jonkinlainen kilpailija Alkolle...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos tiedosta. Taidetaan käväistä tuolla heti kun on menu päätetty.. Ennen ei varmaan kannata. :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me tilataan juomat suoraan alkosta , sieltä lähetetään lasku ,jonka maksamme netin kautta.

Pitopalvelu käy hakemassa juomat edellisenä päivänä meidän juhlaa kylmään ja tuovat ruokien mukana juhlapaikalle.

Mielestäni hyvin kätevää ja pitopalvelu ei ota tästä mitään lisähintaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0