laura:)

Bändi Lappeenrantaan

6 posts in this topic

Katsoimme joitakin bändejä vanhoista viesteistä, mutta olisiko jollakin lisäehdotuksia hääbändeistä kesälle -09? Kaivattaisiin nuorekasta musiikkia, mutta myös perinteisiä valsseja ja huippuiskelmiä ;) Mikä on keskimääräinen hinta, mitä olette maksaneet bändistä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei,

meidän häissä lokakuussa Tuusulassa soitti Kouvolalainen 2 miehen Taikayö-orkesteri ja hyvin soittikin! Saimme kovasti kehuja musiikista. Soittivat hyvin, olivat tosi mukavia ja joustavia ja kaikki heidän kanssaan sujui tosi loistavasti! Demo ei todellakaan vastannut poikien esitystä, siinä he varmaan jännittivät, se kuulosti vähän "teennäiseltä" mutta luonnossa oli paljon parempi!

Häävalssit meille lauloi eräs muutaman vuoden takainen Tangokuningas ja hyvin pojat säestivät häntäkin, vaikka ensi kertaa esiintyivät yhdessä! Suosittelen ehdottomasti. Kertokaa Tuusulasta terveisiä, jos varaatte pojat!

Tässä yhteystiedot:

Teemu Nieminen

[email protected]

soita 040-572 1722

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä häissä bändistä tehtiin meidän ainut ohjelmanumero, joten bändissä ei nyt himmailtu. Meillä häissä esiintyi Lappeenranta Big Band, joka on siis perinteinen iso big band orkesteri. Tässä kuvaus heidän omilta sivuiltaan. Otin tuon, koska se pitää todella hyvin paikkaansa - he soittivat juuri sekä tanssimusiikkia, että vähän vauhdikkaampaa big band musiikkia, jonka tahdissa oli hyvä "jammailla" :)

"Lappeenranta Big Band on Lappeenrannan seudun jazz- ja big band -musiikin harrastajien muodostama orkesteri,

jossa pääasiassa perinteisellä big band -kokoonpanolla esitetään perinteistä ja modernia big band- ja tanssimusiikkia."

Bändiin sai yhteyden ihan heidän nettisivuiltaan löytyvien kanavien kautta. Aika ajoin yhteydenpito oli hieman hidasta, mutta ymmärtäähän sen, ettei 17 hengeltä voi kysyä asioita aivan samalla tahdilla kuin me miehen kanssa kahdestaan pohdimme. Bändi kävi itse roudaamassa kaikki tavaransa juhlapaikalle jo iltapäivällä ennen kuin olimme kirkosta päässeet juhlapaikalle ja saapuivat itse sitten sopivassa välissä ennen häävalssia. Soittivat koko illan (taisi olla 3 settiä) aina valomerkkiin asti pitäen omat taukonsa tietenkin. Bändi vielä harjoitteli nuoteista meidän häävalssimme. Häävalssi ei siis tullut big band sovituksena, mutta todella kauniina versiona ja juuri toiveidemme mukaisesti!

Tuon kokoinen orkesteri tietysti maksaa melko paljon (riippuen keikan pituudesta hinta varmaan pyörii kuitenkin 1 200 - 1 500 euron välillä) ja se olikin ruuan jälkeen suurin menoerämme. He eivät kuitenkaan ottaneet mitään matkakuluja kun juhlamme oli Lappeenrannassa. Tuosta ei kuitenkaan jää kovin paljoa tuntipalkkaa per henkilö ja lopulta tämä bändi oli tarjouksistamme toiseksi halvin (johtuen kyllä osittain siis siitä matkakulujen puuttumisesta).

Myös vierailta olen kuullut paljon kehuja bändivalinnastamme. Moni nuorempikin kaverimme kehui bändiä, joten tämän orkesterin tahdissa viihtyivät siis niin isovanhemmat kuin nuorisokin.

Tässä nyt vielä esimerkkinä yksi heidän esittämänsä valssi, joka oli meillä vanhempainvalssina. Eli esittäjänä Lappeenranta Big Band ja kappale Windmill Waltz

Jos haluaa juhliin hieman suuremman musiikkiesityksen, niin ei voi kuin suositella! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitä bändejä te olette varanneet häihinne? Ihastuin CupCake bändiin mutta se oli jo varattu :/ Nyt pitäisi keksiä joku muu bändi..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemusta tanssiorkesteri saimaasta? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tanssiorkesteri Saimaa olisi ollut toiveena meillekin, mutta oli varattu meidän hääpäivänämme. Hyvää palautetta olen kyllä heistä kuullut. Meille tuli lopulta DJ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now