Bändi Lappeenrantaan


laura:)

Recommended Posts

  • 2 years later...

Hei,

meidän häissä lokakuussa Tuusulassa soitti Kouvolalainen 2 miehen Taikayö-orkesteri ja hyvin soittikin! Saimme kovasti kehuja musiikista. Soittivat hyvin, olivat tosi mukavia ja joustavia ja kaikki heidän kanssaan sujui tosi loistavasti! Demo ei todellakaan vastannut poikien esitystä, siinä he varmaan jännittivät, se kuulosti vähän "teennäiseltä" mutta luonnossa oli paljon parempi!

Häävalssit meille lauloi eräs muutaman vuoden takainen Tangokuningas ja hyvin pojat säestivät häntäkin, vaikka ensi kertaa esiintyivät yhdessä! Suosittelen ehdottomasti. Kertokaa Tuusulasta terveisiä, jos varaatte pojat!

Tässä yhteystiedot:

Teemu Nieminen

[email protected]

soita 040-572 1722

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Meillä häissä bändistä tehtiin meidän ainut ohjelmanumero, joten bändissä ei nyt himmailtu. Meillä häissä esiintyi Lappeenranta Big Band, joka on siis perinteinen iso big band orkesteri. Tässä kuvaus heidän omilta sivuiltaan. Otin tuon, koska se pitää todella hyvin paikkaansa - he soittivat juuri sekä tanssimusiikkia, että vähän vauhdikkaampaa big band musiikkia, jonka tahdissa oli hyvä "jammailla" :)

"Lappeenranta Big Band on Lappeenrannan seudun jazz- ja big band -musiikin harrastajien muodostama orkesteri,

jossa pääasiassa perinteisellä big band -kokoonpanolla esitetään perinteistä ja modernia big band- ja tanssimusiikkia."

Bändiin sai yhteyden ihan heidän nettisivuiltaan löytyvien kanavien kautta. Aika ajoin yhteydenpito oli hieman hidasta, mutta ymmärtäähän sen, ettei 17 hengeltä voi kysyä asioita aivan samalla tahdilla kuin me miehen kanssa kahdestaan pohdimme. Bändi kävi itse roudaamassa kaikki tavaransa juhlapaikalle jo iltapäivällä ennen kuin olimme kirkosta päässeet juhlapaikalle ja saapuivat itse sitten sopivassa välissä ennen häävalssia. Soittivat koko illan (taisi olla 3 settiä) aina valomerkkiin asti pitäen omat taukonsa tietenkin. Bändi vielä harjoitteli nuoteista meidän häävalssimme. Häävalssi ei siis tullut big band sovituksena, mutta todella kauniina versiona ja juuri toiveidemme mukaisesti!

Tuon kokoinen orkesteri tietysti maksaa melko paljon (riippuen keikan pituudesta hinta varmaan pyörii kuitenkin 1 200 - 1 500 euron välillä) ja se olikin ruuan jälkeen suurin menoerämme. He eivät kuitenkaan ottaneet mitään matkakuluja kun juhlamme oli Lappeenrannassa. Tuosta ei kuitenkaan jää kovin paljoa tuntipalkkaa per henkilö ja lopulta tämä bändi oli tarjouksistamme toiseksi halvin (johtuen kyllä osittain siis siitä matkakulujen puuttumisesta).

Myös vierailta olen kuullut paljon kehuja bändivalinnastamme. Moni nuorempikin kaverimme kehui bändiä, joten tämän orkesterin tahdissa viihtyivät siis niin isovanhemmat kuin nuorisokin.

Tässä nyt vielä esimerkkinä yksi heidän esittämänsä valssi, joka oli meillä vanhempainvalssina. Eli esittäjänä Lappeenranta Big Band ja kappale Windmill Waltz

Jos haluaa juhliin hieman suuremman musiikkiesityksen, niin ei voi kuin suositella! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...