Sign in to follow this  
Followers 0
Hilleri25

Bestman toisella puolella Suomea...

3 posts in this topic

Meillä mies pyysi bestmaniksi veljeään, joka asuu toisella puolella Suomea. Näyttää uhkaavasti siltä, että tätä BM:ä ei juhlissa näy kuin vasta hääpäivänä, huonolla tuurilla juuri ennen vihkimistä. Toisaalta tää ärsyttää, koska se ei johdu "pakosta". Voiko tällaiseen puuttua...? Ja sanoa, että on tultava aikaisemmin... (tai muuten... :girl_cray2: ) Toivoisin tätä jo käytännön asioidenkin takia, olisi paljon helpompi sopia yhdessä kaasojen ja bm:n kanssa asioista. :girl_sigh: Ja oishan se mukava, jos samalla kyydillä tulevat appi ja anoppikin saisivat olla mukana edellisen illan tohinassa. En toivo heitä siksi, että saisimme enemmän apua :girl_haha: vaan ihan vaan yhdessäolon takia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Häissä joissa oli kaasona oli sama ongelma.

BM tuli vasta edellisenä iltana, enkä ollut häntä koskaan ennen nähnyt....

No siinä sitten olin kaasona keksinyt koko juhlapäivän ohjelman tosin hääparin ystävällisellä avustuksella, mutta ongelma tuli puheen aikana kun osa BM:n ja kaason puheesta oli sama (ohjeita hääparille), siinä sitten kesken puheen nolona selvittämään, että jätänkin nyt tämän osion pois kun äsken tuli jo nuo samat ohjeet. Joten jos kaaso ja BM aivan eri paikkakunnilta, painottakaa yhteistyötä ! Tähän maailman aikaan ei pitäisi olla hankalaa kun on netit ja kännykät.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Joten jos kaaso ja BM aivan eri paikkakunnilta, painottakaa yhteistyötä ! Tähän maailman aikaan ei pitäisi olla hankalaa kun on netit ja kännykät.

Meidän kaksi seremoniamestariamme asuivat lähes 500 kilometrin päässä toisistaan ja tapasivat vain kerran ennen häitä (kun kävimme porukalla tutustumassa juhlapaikkaan) - mutta niin vain osasivat keskenään ja ihan ilman mun tai sulhasen paimentamista hoitaa järjestelyt sähköpostilla ja puhelimella. Hääaamuna olivat sitten molemmat paikalla laittamassa koristeita paikalleen ja huolehtimassa viimeisistä yksityiskohdista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0