Sign in to follow this  
Followers 0
morsian10

Miten suvut tulivat toimeen?

5 posts in this topic

Eli miten sukunne tulivat toimeen/käyttäytyivät häissä ? :)

Istuivatko keskenänsä vai tutustuiko suvut toisiinsa hyvin? Eikai kukaan alkanut/meinannut alkaa riitelemään? Tunsivatko ennestään?

Meillä molempien suvut ovat tavanneet lyhyesti jo kihlajaisissamme (suurin osa ainakin) ja ihan hyvin toimeen tulevat. Ja se ollaan päätetty että ne jotka rupeaa riitelemään, niin jos ne ei sanomalla lopeta niin saavat lähteä lätkimään meidän juhlista.

Se vaan vähän välillä mietityttää kun mun suvulla on lievästi sanottuna omituinen huumori , oikeen kunnon "pohojammaalaasta" juttua tulee aina, että joskus saa vähän hävetä :girl_haha:

no joo mutta kertokaas te jo avioituneet kokemuksianne ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika hauska kysymys, mulle ei kyllä ole tullut mieleenkään, että suvut voisivat alkaa häissämme riitelemään keskenään. :D Lähisukulaisemme ovat kyllä tutustuneet toisiinsa, mutta ovat sentään sen verran vieraskoreita etteivät puolituntemattomien kanssa ala riidellä vaikka vähän viiniä alla olisikin. Ja kyllä se nyt mun mielestä kuuluu ihan käytöstapoihinkin, että osataan kunnioittaa toisten juhlaa ja käyttäytyä asiallisesti. :) Mutta niin, kuuleehan niitä juttuja missä loppuillasta häissä viinipullot lentelee ja morsiuspari piiloutuu pöydän alle välttyäkseen osumilta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veikkaan, että tämä ketju kuuluu tuonne "häiden jälkeen" -osioon, mutta siirtoa odotellessa: hyvin tulivat toimeen, paikalla oli suvustani äiti ja isä, joten hienosti mahtuivat matkaan. Plaseerauksella saa paljon aikaan, "omat vieraani" eli perhetuttavamme sopivat mallikkaasti miehen suvun joukkoon, kunhan edes jotain yhteistä jutuntynkää oli. Kukaan ei ottanut erää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun äidin ja miehen isän suvut ovat kotoisin samalta paikkakunnalta, joten hauskasti tädit ja sedät löysivät vieraista vanhoja koulukavereitaan. :D Miehen vanhemmat eivät tosin olleet tavanneet mun isää ikinä, ensikohtaaminen oli siis häissä lähisuvun pöydässä ja hyvinhän se meni.

Eniten pelkäsin sitä että oma sukuni käy riitelemään keskenään (historiassa perintöriita ja hankalampi avioero), mutta osasivat onneksi käyttäytyä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minuakin kiinnostaa sukujen toimeen tuleminen... Miten teillä on käynyt jos morsiamen tai sulhasen vanhemmat on aikoinaan eronneet eivätkä kovinkaan paljoa tavanneet ennen lapsensa häitä?

Meillä on omasta eli morsiamen puolesta juuri näin. Ei suku muutenkaan ole tavannut melkein 10 vuoteen, ainakin luulisi olevan juteltavaa.. Toivottavasti positiivisella mielellä. Vielä jännittävämpää on ettei isäni ole tavannut sulhasen ulkomailla asuvia vanhempia kertaakaan aiemmin! :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0