Jump to content
Naimisiin.info

Kiinalainen ruokatarjoilu


siam_08

Recommended Posts

Olemme suunnitelleet häittemme ruokatarjoiluksi kiinalaista. Isovanhempien suhtautuminen vain jännittää, ainakin vanhemmat herrahenkilöt kuitenkin ihmettelevät että missä ne perunat ja soossi ovat... :huh: Mutta näitä henkilöitä on vain pari koko vierasmäärästä. Lisäksi menu olisi ennemminkin hapanimelä kuin tulinen, joten aivan liian suureen "shokkiin" pappojenkaan ei luulisi joutuvan.

Mites juomapuoli? Olut tietysti sopii, mutta mites valko- ja punaviini? Vodkasnapsit varmaan sopivat ruoan kuin ruoan kanssa? :P

(edit. oikoluku rocks! :rolleyes: )

Muokattu: , käyttäjä: siam_08
Link to comment
Share on other sites

Gewürztraminer-rypäleiset valkoviinit sopivat usein itämaisten ruokien kanssa, samoin jotkut muut valkkarit, joissa on joku ns. juju. Alkon tädit ja sedät kyllä opastavat tässä. Kuohuviineistä mm. kuivaa Freixenetiä suositellaan Alkon tietojen mukaan myös itämaisille ruoille, mutta omien kokemusteni mukaan se sopii varmaankin paremmin kaakkoisaasialaiseen ruokaan kuin kiinalaiselle.

Link to comment
Share on other sites

Guest Tinttinen

Me ollaan kans mietitty kiinalaista menua!

Hapanimelä on kyllä siitä "helppo", että ei ole niin kovin erilainen. Voihan sitä hätätapauksessa varata näitä paappoja, ja ehkä lapsiakin, varten vähän perunaa köökin puolelle, jos eivät todellakaan voi syödä riisiä/nuudelia ym.

Meitä kiinalaisessa ruoassa viehättää keveys - en kestä enää yksiäkään karjalanpaistiähkyhäävalsseja ja tomaatti-mozarellasalaattia...

Laajentaisin kysymystä seuraavanlaiseksi: Onko ravintolahäät kiinalaisessa ravintolassa mielestänne ihan kamala tyylimoka ja pihistelyä?

Link to comment
Share on other sites

Riippuu varmaan ravintolasta, en mä tohon kulmakiinalaiseen häitäni veisi, mutta johonkin tyylikkääseen ravintolaan voisin hyvinkin. Ehkä mä kuitenkin odottaisin tai olettaisin, että hääparilla olisi joku suhde Kiinaan jos häät olisi nimenomaan kiinalaisessa ravintolassa. Mutta eihän sitä kummempaa suhdetta tarvitse toki olla, itse vain olettaisin Kiinan olevan jotekin hääparin sydäntä lähellä.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Sadepäivä. Täytyy käydä Alkossa tutkimassa. :)

Meillä on hääjuhla Turussa Akatemiatalolla ja kiinalainen pitopalvelu tulee Helsingistä. Fiinisti katkarapuleipälastuja Vivaldin soidessa taustalla. Toivottavasti sopivat yhteen. Jos ei niin laitetaan sopimaan. ;)

Vuosi(?) sittenhän oli joko Satuhäissä tai Meidän Häissä pari josta nainen oli kiinalainen ja hehän pitivät häänsä kiinalaisessa ravintolassa. Koristelulla siitäkin sai muistaakseni ihan siistin... Ja sopii tunnelmaan jos olisi muutenkin tosi rennot häät.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...