Jump to content
Naimisiin.info

Häät 1.1 uutenavuotena ;kokemuksia?


Recommended Posts

Onko kenelläkään kokemuksia häistä vuoden ensimmäisenä päivänä? Siviilivihkiminen tulisi kyseeseen, mahtaako kukaan suostua tuolloin vihkimään? Mitä muuta tiedätte kyseisen päivän ongelmista tms.?

Link to comment
Share on other sites

Guest Whatever

Veikkaan, että vihkijää voi olla vaikea saada, mutta eipä tuo selviä kuin kyselemällä maistraateista/käräjäoikeuksista. Muuten sitten täytyy ottaa huomioon pyhälisät, muuten mun mielestä ei mitenkään ongelmallinen päivä. :)

Link to comment
Share on other sites

Saattaa olla myös vaikeuksia löytää meikkaajaa tai kampaajaa, mutta jos sulla on joku vakiokampaaja, niin tämänkin voi varmasti saada neuvoteltua.

Pitopalvelu voi tosiaan tulla kalliimmaksi kun muulloin, koska pitopalvelun pitää maksaa tarjoilijoilleen tuplapalkkaa koko päivän ajalta.

Link to comment
Share on other sites

meidän äiti ja iskä on menneet uudenvuodenaattona naimisiin :-X tosin kirkossa. aattohan on periaatteessa normaali työpäivä ja äiti on kertonut että isäkin oli silloin töissä. tämä nyt ei kysymykseen kyllä tainnut paljoa auttaa :grin: mutta toisten kanssa samaa mieltä, että kyllä kaikki varmasti aina järjestyy, mutta pyhälisiin joutuu varautumaan :girl_sad:

Link to comment
Share on other sites

^Kyllä mäkin tiedän muutaman uudenvuodenaattona naimisin menneen ja onhan näitä naikkareissakin vuosittain.

Mutta tuo uudenvuodenpäivä on sitten tosiaan jo vähän haastavampi.

Tuli vielä mieleen sellainen, että osa vieraista saattaa tuolloin 1.1. olla ehkä vähän huonossa hapessa. Jos on siis tarkoitus kutsua kavereita tai jos tietää sukulaistensa juhlivan kosteasti, kannattaa varautua siihen, että osa vieraista on valitettavasti tuolloin darrassa.

Tietysti voi toivoa, että vieraat eivät juhlisi niin ankarasti aattona, mutta ei sitä oikein voi vaatia.

Link to comment
Share on other sites

Guest hilda siviä

No ei kannata ainakaan juhlia aloittaa vasta kun illalla kun muuten vieraat jää darran vuoksi pois häistä. Iltahäitä suunnittelevalle ihan passeli päivä, jos vaan korjaussarjaa on vieraille tarjolla heti häiden alusta.

Link to comment
Share on other sites

Täytyy myös muistaa, riippuen siitä, että mille päivälle 1.1. sattuu, että useimpina vuosina monilla on työpäivä 2.1. Tämä siis lähinnä, jos häissä on alkoholitarjoilu, tai jos vieraat tulevat kauempaa, voi olla hankalaa järjestää tulemista. Kutsut ainakin kannattaisi tässä tapauksessa lähettää hyvissä ajoin, että vieraat ehtisivät varautua, monilla on suunnitelmia uudeksi vuodeksi hyvin aikaisin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...