Sign in to follow this  
Followers 0
Tuulikki81

Siirtyminen kirkosta hääpaikalle

4 posts in this topic

Tyhmä kysymys mahdollisesti, mutta miten paljon aikaa kannattaa varata siirtymiseen kirkosta hääpaikalle? Matkaa on 13-14 kilometriä ja autolla olisi tarkoitus ajaa. Kirkko sijaitsee Helsingin keskustassa ja hääpaikka tosiaankin kauempana. Päivä on lauantai ja ilta, ei ehkä kovin paljon liikennettä.

Olen miettinyt myös, millä kulkuvälineellä olisi fiksuinta kuljettaa joukko ulkomaalaisia vieraita, jotka eivät tule omilla autoillaan. Vuokraisinko minibussin/bussin vai laittaisinko kaikki tilatakseihin? Taksien tilaus kannattaisi tietysti sitten hoitaa etukäteen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

paljonko autottomia vieraita on? jos on yli 30 niin kannattaa varmaan vuokrata ihan kunnon bussi, jos taas sen alle, niin esim. 3 tilataksia varmasti riittää. jos juhlapaikalle on helppo löytää (tai on hyvin selkeät ajo-ohjeet), niin itse ajamiseen varmaan menee n. 20 minuuttia, vaikka olisikin liikennevaloja matkalla. kannattaa kuitenkin varata 30-45 minuuttia siirtymiseen, niin ei tule teille eikä vieraille stressiä aikataulusta, kaikki saavat sitten rauhassa tervetuliaismaljat käteen jne.. :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on kirkon ja juhlapaikan välillä matkaa n. 30km eli puolisen tuntia ajoa. Bussi otettiin suosiolla, koska suuri osa vieraista asuu kaupungissa, joka on erillään sekä kirkosta että juhlapaikasta. Toivottavasti bussiin ei tule liikaa tunkua, pitää muuten varata toinen x)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moikka!

Mistä olette varanneet noita bussikyytejä ja mitä hintaluokkaa ne olivat? :) Kiitos jo etukäteen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0