Sign in to follow this  
Followers 0
Guest koppis

Bastion catering

5 posts in this topic

Hei!

Omista häistä Suomenlinnassa on jo vierähtänyt muutamia kuukausia, mutta ajattelin näin jälkikäteen kirjoittaa kokemuksia tänne palstalle, itselle oli ennen häitä paljon apua kun sai vertailla muiden kokemuksia. Meillä oli pitopalveluna Bastion catering, josta en ole löytänyt mitään mainintaa täältä.

Tarjouspyyntömme vastattiin kohtalaisen nopeasti ja ystävällisesti. Valittuamme pitopalvelun (pyysin tarjouspyyntöjä ainakin kymmenestä eri paikasta) meillä oli tapaaminen, jossa sovimme sähköpostitse tulleiden ehdotusten pohjalta menun ja sovimme melko tarkasti kaikista järjestelyistä (esim. että kylmät ja lämpimät ruoat tuodaan kerralla esille, mitä tarjoillaan alkumaljaksi, jne.). Muutamia asioita (esim. hääkakun koristelua) tarkennettiin sähköpostitse jälkeenpäin. Ruoat ja kakun otimme pitopalvelulta, alkoholijuomat (viinit, alkumaljat, boolit) hankimme itse. Hääkakun koristeiksi ehdotimme suklaasta tehtyjä koristeita tai vastaavaa ja toivoimme ettei kakun koristeena käytettäisi ainakaan anaskirsikoita (olin nähnyt niitä monien vastaavien kakkujen koristeena enkä voi sietää niitä!)

Kattaus oli oikein kaunis ja tyyliimme sopiva, pitopalvelu hoiti siis koristeita tarjoilupöytään sekä kynttilänjalkoja muihin pöytiin, kuten olimme sopineetkin. Ruoka oli hyvää, samoin kakku.

Vaikka pyrimme sopimaan etukäteen mahdollisimman tarkasti kaikesta, muutamia yllätyksiä tietysti tapahtui. Juhlapäivänä ei kaikki aiemmin sovittu tuntunutkaan olevan järjestelyjen osalta selvää, mm. tuodaanko kaikki ruoat samalla kertaa esille, mitä tarjoillaan alkumaljoiksi, miten pöydät järjestellään (pöytiä oli erikokoisia ja rajallinen määrä, olimme suunnitelleet istumajärjestyksen tarkasti niin että kaikille on istumapaikka ja tarjoiluun jää osa pöydistä). Näitä asioita kyseltiin meiltä kohtalaisen tylyyn sävyyn juhlan kuluessa myös vieraiden kuullen, mikä oli meistä aika harmillista. Pienenä yksityiskohtana jäi kaivelemaan hääkakun päällä olleet ananaskirsikat (lisäksi oli myös pyytämiämme suklaakoristeita...) Vaikka kaikki periaatteessa hoidettiinkin ihan hyvin, jäi meille hieman kurja fiilis palvelun laadusta, ystävällisempi palvelu olisi tehnyt juhlastamme vielä paremman.

Mukavia häitä kaikille joille ne ovat vielä edessä :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moi!

Kiitos kommenteista, olemme nimittäin ajatelleet tätä catering-firmaa. Mikäli päädymme tähän, osaamme painottaa oikeita asioita palveluntarjoajalle. Onneksi ruoka oli hyvää mutta tosi kurjaa ja epäammattimaista, että ei tehty niinkuin oli sovittu ja henkilökunta käyttäytyi tökerösti. Täytyy vaatia henkilökunnalta käytöstapoja ja pitää huolta että asiat ovat selvinä loppuun asti. Olin ajatellut muutenkin paljolti "ulkoistaa" sen päivän aikaina tapahtuvat kommunikoinnit cateringin kanssa kaasolle. Itse en halua morsiamena puuttua mihinkään järjestelykysymyksiin silloin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moikka,

meilläkin vaihtoehtona Bastion. Onko jollain vielä tuoreempia kokemuksia Bastion Cateringistä? Olisi kiva kuulla mikä meni hyvin ja missä vielä kehitettävää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei! Minukin kiinnostaisi kuulla ko. cateringista uudempia kommennteja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moikka!

Meillä oli nyt kesällä häät Suomenlinnan Pirunkirkossa ja pitopalveluna juuri Bastion Catering. Olimme olleet kaverin väitöskaronkassa missä oli Bastion Catering, ja sitä kautta tiesimme että ainakin ruoka on varmasti hyvää. Tarjouksen saamisessa kesti kauemmin kuin muilla firmoilla, mutta kun se lopulta tuli oli se hyvin kattava ja hinnastot eri vaihtoehdoille eriteltynä, toisin kuin monessa muussa tarjouksessa jonka saimme. Sovimme asioita ensin meilillä ja sitten tapaamisessa ja puhelimitse. Yrittäjä tuntuu todella tietävän mitä tekee, ja saimmekin paljon kullanarvoisia neuvoja erityisesti Suomenlinnan erikoisuuksista, mitä emme ikinä olisi tajunneet itse huomioida. Suomenlinnalaisuus olikin meille se ratkaiseva tekijä Bastionin kohdalla, vaikkei se halvin vaihtoehto olekaan. Tapahtumapäivänä kaikki sujui erinomaisesti vaikka päivä menikin ohi liian nopeasti... Kattaus oli todella kaunis ja ruoka hyvää ja järjestelyt toimivat hyvin vaikka oma aikataulumme myöhästyikin reilusti. Otimme myös kukat Bastionin kautta, mikä helpotti järjestelyjä vaikka olisimmekin ehkä saaneet ne muualta halvemmalla. Suosittelen Bastionia kaikille jotka haluavat varmistaa, että juhlat on varmasti ammatitaitoisissa käsissä ja vähentää omaa stressiään hääpäivälle ja ovat valmiita laittamaan siihen hieman enemmän rahaa kuin toisissa pitopalveluissa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0