Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Morsian

kokemuksia Diamanti Collection -sormuksista

4 posts in this topic

Moi!

Löysin aivan upean vihkisormusksen Kultajousen Diamanti Collection -sarjasta. Onko kellään kokemuksia tästä merkistä? Onko sormukset kestäviä? Ja mitenkäs timantit ovatko kestäviä ja laadukkaita? Vihkisormusta kun kannan koko loppuelämäni sormessa niin kestävä sen pitää olla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kukkuu, eikö tähän tosiaan löydy keneltäkään vastausta? Minäkin olen pohtinut Diamanti Collectionin sormusta, joten olisi mukava kuulla kokemuksia DC-sormuksien omistajilta. Laatu, kestävyys, muu kommentointi..?

Share this post


Link to post
Share on other sites

itsellä on diamanti collectionin kihla ja olen ollut ihan supertyytyväinen! ei mitään moitittavaa missään muodossa. ja sain timantin aitoustodistuksen (vai mikä sen nimi nyt on) mukaan ostettaessa. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itselläni on myös Diamanti collectionin kihlasormus, valkokultainen solitaire. Todella tyytyväinen olen ollut, sormus on juuri sellainen josta olen pienestä asti unelmoinut ja olen aivan rakastunut siihen!:) Mukana tuli rasia ja aitoustodistus, missä kaikki tärkeimmät tiedot timantista ja kullan laadusta. Sormus ollut sormessa nyt 9kk ja hyvässä kunnossa on, mitä nyt ihan pienenpieni naarmu löytyy kämmenen puolelta. Suosittelen kyllä, hyvä hinta-laatu suhde ja kauniita malleja myynnissä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0