Jump to content
Naimisiin.info

Juhlatilan valaistus


anje

Recommended Posts

Moikka

Kyselisin juhlatilan valaisemiseen ideoita.

Meillä on pk-seudulla päin tulossa ensi kesänä häät. Itseäni ei juuri kiinnosta kesällä kynttilät, tai ehkä vähän pelkään niitä.. ;) vaan olisi mukavaa saada illaksi tunnelmallisempi kohdevalaistus juhlatilaan bändin ja dj:n ajaksi. Oisko kokemusta tai ideoita mistä valoja kannattaisi vuokrata, minkä hintaisesta huvista tässä haaveilen jne? Tai miten muuten olette hoitaneet valaisemisen, kaikki vinkit toki otetaan mielellään vastaan.

Juhlatilana on perinteinen kotiseututalo, jossa on juurikin sellaiset isot loistavat valot, jotka on ikävät tunnelmantappajat.

Link to comment
Share on other sites

Hei anje,

Voisin kuvitella, että kesähäihin ei välttämättä tarvitse niin hirveästi valaistusta... Mutta jotain varmaan kuitenkin :girl_haha: Itse suunnittelen talvihäitä, joten ideat on ehkä vähän erityylisiä, mutta jaanpa näitä nyt kuitenkin :girl_smile:

JOs kynttilöitä voi jossain määrin häissänne käyttää, niin meidän ideamme on ripotella niitä runsaasti suljetulle sisäpihalle (joka siis näkyy juhlasaliin)sekä takkakabinetti-tilan takkaan (sen sijaan että sinne sytytettäisiin tuli). Pöytiin tulee joulu/koristevaloja, joita siis voisi ripustaa muuallekin esim. kattoon tai pylväisiin (jos sellaisia juhlatilastanne löytyy). Joulu/koristevaloista voi myös tehdä asetelmia laittamalla niitä lasiastioihin.

Lisäksi ainakin niillä DJ-palveluilla, joita minä olen katsonut on valaistupalveluita. Eli jos heiltä tilaa DJ:n niin voi hankkia pakettihintaan myös valaistusta juhlatilaan. Tämä on mielestäni tosi käytännöllistä, koska silloin valaistus sovitetaan toivomiinne väreihin ja useimmiten valaistus hoidetaan nykyisin LED-spoteilla (jotka siis kuluttavat vähemmän sähköä eivätkä kuumene). Olimme juuri häissä, jossa oli käytetty LED-värispotteja ja kolmivuotias lapsemme leikki lattialla spotin vieressä eikä yhtään tarvinnut pelätä kuumaan lamppua :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Messuja järjestäessä on enemmän tullut hyödynnettyä vuokravalaistusta, jolloin on tilan mukaan suunniteltu valaistus, mutta omiin häihin ei ole tarvetta, koska paikassa on jo todella tunnelmallinen ja muunneltava valaistus. Kannattaa ihan googlettaa yrityksiä, jotka tarjoaa näitä, itse en osaa sanoa hoitaako kuinka moni yksityisten tilaisuuksia kuten häitä, joten kannattaa rohkeasti kysäistä.

Varmasti kuitenkin löytyy yrityksiä joilta saat vuokrattua pelkät laitteet tai sitten koko palvelun, eli hoitavat laitteet paikoilleen ja säätävät valot oikeanlaisiksi sekä lopuksi vievät pois, tällöin tietenkin hintaakin tulee lisää. Valoissa tietenkin pitää myös ottaa paloturvallisuus huomioon jos ottaa kunnon laitteet, ne nimittäin kuumenevat ja kuumentavat myös kohdetta, eli jos kohdistatte bändiin valoja, voi heillä hiki alkaa virtaamaan aika nopeasti.

Toivottavasti on edes vähän apua höpinöistäni :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...