Viibyrant

Paljonko häänne ovat kustantaneet/kustantavat?

4 viestiä aiheessa

Mihin kaikkeen teillä on mennyt rahaa rekisteröidessänne puolison kanssa? Vinkkejä suhtkoht edukkaisiin häihin kaivattaisiin.

Haluaisin kovasti saada puolisoni omaksi eukokseni. :) Rahatilanne vain tökkii, kun haluaisi kuitenkin tilaisuudesta ikimuistoisen sille toiselle. Hän haluaa kuitenkin vieraita kutsuttavan n.25-50 hlö, mikä asettaa taas omat kommervinkkinsä.

Auttakaa ihmiset! :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät voi pitää hyvin pienelläkin budjetilla. Suurimman osan budjetista haukkaa yleensä ruoka ja juoma ja tilavuokra. Mutta jos häät saa pitää esim. vanhempien takapihalla, äiti leipoo kakun ja serkun bändi hoitaa musiikin niin ei tarvitse pulittaa niin paljoa.

Kannattaa pyytää häihin liittyviä asioita myös lahjaksi. Kuten kuvaajan, bändin tai vaikkapa ohjelmanumeroita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä budjetti oli n. 4000€ (ei sisällä sormuksia, niihin tais mennä melkein toinen samanlainen...) ja se piti. juhlapaikka ei todellakaan ottanut suurinta osaa budjetista! (vaikka varmaan se usein ottaa. me pidimme häämme melko pienellä paikalla "lähellä" mun kotipaikkaa ja hääpaikan vuokra oli 130€.) suurin osa budjetista meni ruokaan ja juomiin. hääpuvut teetettiin edellistalven thaimaan-matkalla (puolisolle tosin teetettiin vain paita ja ostettiin suomesta housupuku) ja niihin meni muistaakseni 150€, kuvaajana oli valokuvausta ikänsä harrastanut sukulainen, täytekakut teki mun äiti, ite tein muut kakut, kaikki salaatit ja pikkuleipiä. pitopalvelu maksoi n. 23€/henkilö. sitten oli tietty koristelut ja kutsut (tehtiin ite kaikki), kampaukset ja meikit, kaasojen ja bestmanien lahjat... ja meillä vieraita oli siis n. 50 henkeä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tästä on jo aikaa, mutta muistelisin että n. 8000e pois lukien häämatka. Vieraita oli n. 100.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään