Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Minna

Hyvä pitopalvelu Turussa

6 posts in this topic

Haen häihini pitopalvelua ja olen saanut suosituksia monelta suunnalta. Onko kenelläkään kokemusta Jesse´s Dine-nimisestä tai Turunmaan pitopalvelusta/Nestor´sista? Pitopalveluja on niin valtavasti ja hirvittää, että valitseekin huonon! Miten homma etenee kun olen pitopalvelun varannut, tehdäänkö jokin sopimus tai missä tavataan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulle ei kumpikaan ole valitettavasti tuttuja, tuo Jesse's Dine, oli ainakin häämessuilla 28.-29.1. ja hyvältä näytti :)

Minäkin kaipaisin vähän vinkkejä mitä kannattaa käyttää. Turku ja Paraisten alueelta???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän häissä edellispäivänä Littoisten työväentalolla oli Nousiaisista pitopalvelu Pikkasen Purtavaa. Täältä foorumilta pitopalvelun bongasin alunperin kun oli saanut kehuja muilta morsiamilta. Kehut eivät tosiaan olleet tyhjästä. Ruoka oli ihan taivaallisen hyvää, oikeasti maukasta! Ruoka oli laitettu kauniisti esille, koristeltu kukkasin ja pöytä oli kuin taideteos. RUoka oli nuorekasta ja niin hyvää, että en oikeasti pysty kyllin ylistämään. Yöpalaksi tarjoilivat hotdogit aidosta hodarikärrystä, joka sai myös erityisesti kehuja vierailta. Lähes jokainen vieras kertoi lähtiessään että eivät ole ikinä saaneet niin hyvää pitoruokaa. Itsekin monia pitopalveluja kokeneena voin sanoa että tämä oli parhaistakin paras. Suosittelen <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Missä hintahaarukassa oli Pikkasen Purtavaan menut?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jesse's Dine oli pitopalvelumme häissämme tänä kesänä. Alkuvaikutelma oli postiivinen ja kommunikointi sujui talven aikana sähköpostitse hyvin. Pidin heidän menuusta ja muuttokset onnistuivat. Ruoka oli hyvää ja kaiketi riittävästi. Suosittelen kuitenkin että sovitte kaikesta mahdollisesta yksityiskohtaisesti ja varmistatte viellä. Hääviikonloppumme oli ilmeisesti aika kiireinen yritykselle ja muutama asia jäi vaivamaan. Allerginen siskon ei esim. saanut ruokaa pitopalveluta koska lähettämääni allergia listaa ei oltu huomattu, vaikka tapaamisessa olin vielä sen näyttänyt. Itselle oli yllätyksenä että konjakit ja likööri oli laitettu tarjolle pienistä muovipikareista. Myös tarjoiluhenkilökunta oli hieman nuorta. Huvittavaa oli että kun tulimme hääkakkua leikkaamaan (bestman oli käynyt varmistamsta ensin että kaikki on ok) niin kakusta puuttui hääkoristeemme. Joten sain käydä itse hakemassa tarjoilijan keittiöstä (joka kyllä heti tiesi missä koriste oli). Saatinpa hyviä kuvia kun morsian on laittamassa koristetta tarjoilijan kanssa. Osa muista ongelmista johtui omista säätämisistämme, mutta myös liiasta luottamuksesta siihen että "niin se aina tehdään".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me juhlimme häitämme Pitopirjon hyvässä huomassa. Hinta oli keskitasoa, palvelu taas priimaa! Gluteenittomuus ja vege tulivat ilman erillistä kulua ja tarjoiluväki osasi hommansa. Nimestään huolimatta freesi ja tyylikäs toimitus. Verkkosivut vaiheessa näköjään vielä, mut face toimii... :) https://www.facebook.com/cateringturku/?fref=ts

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0