Jump to content
Naimisiin.info

Kellään kokemuksia Turun Angelicabridesta?


Recommended Posts

Onko kellään kokemusta kysesestä liikkeestä? Millanen asiakaspalvelu?

Olen menossa katselemaan ja sovittamaan morsiuspukuja lähiaikoina ja mietin nyt kuumesesti mihkä sitä kannattaa mennä (Fiancee ja sydänkäpy on listoilla jo) jos ehoton budjetti on siinä 800-1000 euron paikkeilla. Angelican sivuilla kun ei ole oikeastaan mitään tietoa hinnoista, mekoista ym. Vastailettehan jos olette käyneet Angelicassa, kiitti hirmusesti! :)

Link to comment
Share on other sites

Angelicabrides: Kävin aprillipäivien alennusten innostamana myös täällä. Uusi liike, avattu maaliskuun aikana. En ollut varannut aikaa, mutta koska liikkeessä oli hiljaista niin pääsin sovittelemaan. Ensimmäinen havainto oli, että liike oli TODELLA pieni! Ei ollut erillistä sovituskoppia ovineen, vaan liikkeen nurkasta oli eristetty sermeillä pieni soppi. Yksi sivu jäi siis tästä kokonaan auki ja oli hieman epämukavaa seisoskella siinä alusvaatteisillaan. Liikkeen kokoon nähden pukuvalikoima oli kuitenkin yllättävän suuri. En tosin löytänyt täältäkään juurikaan mitään wau-efektiä aikaansaavaa Myyjät olivat ihan perusmukavia, eivät tuputtaneet mitään pukua ja kuvata sai tahtoessaan.

Kokemuksia turun hääpukuliikkeestä, sivu 5

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 2 weeks later...

Ystäväni löysi liikkeestä juhlapuvun, jonka puki ylleen meidän häihimme. Hän kehui liikkeen palvelua ja valikoimaa kovin. Totesi juosseensa läpi monta juhlapukuja myyvää liikettä, mutta kaikissa oli tarjolla vaatteita vain huippuhoikille ihmisille. Tuossa liikkeessä kuitenkin oli kuulemma valinnanvaraa kaikissa kokoluokissa!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Siellä oli kyllä minun mielestäni todella suppea valikoima.... Mutta palvelu oli hyvää jne, joten jos vaan sopiva löytyy niin mikä ettei! Itse päädyin kyllä loppujen lopuksi kaikki turun liikkeet koluttuani, että yritän löytää käytetyn puvun. En löytänyt mistään täydellistä pukua, kaikissa oli ihan samanlaiset puvut.... :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...