couture

Rouva
 • Content count

  247
 • Joined

 • Last visited

About couture

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Kampaus ja meikki tehtiin molemmat parturi-kampaamo ClubBellon tiloissa! Saman katon alla toimii siis useampi yrittäjä, myös meikkaajia. Olin kyllä kaikin puolin tyytyväinen sekä meikkiin että kampaukseen! Meikkaajani oli Emmi Virta ja tulokseen olin todella tyytyväinen, ammattimainen meikki! Meikkipohjan teki erikseen toinen meikkaaja, Tove Laitinen, koska hänen erikoisuuksiinsa kuului airbrush-meikkipohja johon tykästyin! Se on siis HD-meikki joka näyttää erityisen hyvältä nimenomaan valokuvissa! Kampaukseni loihti Hanna Aho.
 2. Sain 180 € hintaan -morsiuskimpun -heittokimpun -sulhasen vieheen -kahden bestmanin vieheet -kaks isoo pöytäasetelmaa -vuokralle maljat pöytäasetelmille Olin TODELLA tyytyväinen palveluun ja lopputulokseen! Liike oli Flora, sijaitsee Turussa kävelykadun päässä k-kengän vieressä.
 3. Oltiin varattu hotellihuone poreammeella ja hääpaketilla, eli aamiainen tuli huoneeseen. Saimme myös olla huoneessa iltapäivään kello 16.00 asti. Nautiskelimme poreammeesta, kuohareiden ja suklaakakkujen kera Hotellista lähdimmekin suoraan lentokentälle ja häämatkalle! Ihanaa oli <3
 4. Ei ole yhtään ollut haikea mieli. Päinvastoin, oon ollu superinnoissani uudesta sukunimestä
 5. Ihanaa, kiitos uusista vinkeistä, hyvän olosia vaihtoehtoja hinnalta ja muutenkin! Ei tuu täysin sikaa säkissä ostettuu..
 6. Herättelen tätäkin keskustelua, kohta pitäis lähteä hakeen juomia Tallinnasta ja ite kun ei tiedä oikein mitään viineistä olis ihana saada vinkkejä mitä tiedätte hyviksi viineiksi! Ja tosiaan sieltä edullisemmasta päästä sais olla, eli mahdollisimman hyvää hinta/laatusuhdetta haetaan. Kuohuviini, punaviini ja valkoviiniehdotuksia kiitos! Ja ruokana meillä on vähän kaikkea, kalaa, nautaa, kanaa, juustoja, salaatteja.. Loppuillaks vois ottaa jotain eri viinejä tonkasta juotavaks.
 7. Herättelen tätä keskustelua taas vähän..varmaan ollaan kanssa hankkimassa yhteiskuljetus turun alueella ja mietin milloin lähtisin tarjouksia kyselemään. Helpointahan se olis vasta kun on kutsut lähetetty ja ihmiset ilmoittanu halustaan kyseiseen kuljetukseen, uskaltaakohan sen jättää kokonaan sinne kuukausi-pari ennen hääpäivää Eli mitenkä muut ootte toiminu, ajoissa ja ihan arvaten kyyditettävien määrää vai vasta määrän varmistuttua?
 8. Mä kanssa olisin alunperin halunnut sen Kellyn, ihan kun tuttu suositteli! Mutta ei saanut.. Ajattelin kans että no kaippa tää Sannakin osaa hommansa hyvin! Mutta kiva tosiaan ois vielä kuullua oikein jonkun suusta kellä kokemusta
 9. Kellään kokemusta Kjell's Kitchenistä? Catering tuli juhlapaikan mukana, eli ei paljon ollut vaihtoehtoja. mutta olisi kiva kuulla jos jollain kokemuksia että mitä odottaa tosi hyvältä tuo alustava menutarjous ainakin kuulosti.
 10. Kerropa toki jos olet kysäissyt jo että mitä mieltä siellä olivat? kumpi järkevämpi..
 11. Sen verran nopealla aikataululla lähdettiin, että päivä valikoitui sen perusteella mikä oli vapaana ensi kesäksi halusin ja pari viikkoa sitten aloin kyselemään onko jossain vielä vapaita lauantai-päiviä.. heinäkuulle aluksi toivottiin. Muutamissa paikoissa olisi ollutkin vielä vapaana mutta sitten löytyi sattumalta ihan unelmajuhlapaikka jossa oli elokuun lopulle vielä lauantai!
 12. Olisi kiva kuulla, onko joku viime aikoina teettänyt hääpukua jossain Turussa? Itsellä suunnitelmissa, tuo Pukuni on kovin ollut esillä viime aikoina, sitä harkitsenkin vakavasti.. mutta varmasti muitakin hyviä on!?
 13. Itse koin että oli paras valikoima pukuja minun tyyliini! Löysinkin pari ihanaa vaihtoehtoa, toiselle hintaa jäi vajaa 800 € ja toinen oli reilu 1300 € eli eri hintatasoakin löytyy. Vielä menossa sovittelemaan näitä kahta ja toisen melko varmasti valitsen omakseni
 14. Harkitsen hääpuvun teettämistä ja kyselinkin alustavasti jo Zazabellasta, sanoivat hintaa tulevan noin 800 € haluamalleni mallille. Nyt menin lukemaan täältä näitä kauhukokemuksia ja en tiedä uskallanko sittenkään! Olisi kiva kuulla lisää kokemuksia! Palvelusta sen verran, kun tuolla kävin, että ihan ystävällistä palvelua oli, kaverini kyllä totesi että jotenkin vähän tökeröltä myyjä välillä kuulosti mutta mietittiin johtuiko siitä että suomikaan ei ole hänen oma äidinkielensä kun muuten oli kuitenkin ystävällinen. Neuvoi myös ihan toiseen liikkeeseen jossa olisi enemmän sen tyyppisiä pukuja, joita hain. Mutta jos päädyn teettämään niin mitähän tuolta saa..
 15. Mikäli olen nyt ymmärtänyt oikein, nykyään tuon passin hankkiminen käy uudella nimellä jopa yhden arkipäivän sisään häistä. Meillä hääpäivä lauantai, ja mikäli vihkijä siis kirjaa uudet tiedot heti maanantaiaamuna ja olisi varannut ajan poliisille ennen klo 11, express-passi (83 €) olisi valmis jo samana päivänä, muutoin seuraavana päivänä klo 15 jälkeen, TOSIN nouto onnistuu VAIN Helsingin poliisilaitoksen Pasilan lupapalvelupisteestä tai Helsinki-Vantaan lentokentältä Liikkuvan poliisin palvelupisteestä. Mutta luultavasti häämatkalle oltaisiin tuolta lentokentältä lähdössäkin. Hieman edullisempi sitten pikapassi (64 €) toimitus 2-3 päivää ja voi noutaa mistä asemalta vaan. Ehkä järkevämpi ja helpompi olisi lähteä vanhalla nimellä varatulle matkalle vanhalla passilla, jos kaikki maksukortit ja ajokorttikin vielä sillä nimellä. MUTTA KUN joutuisin joka tapauksessa hankkimaan uuden passin vielä vanhalla nimellä ja taas uudella nimellä matkan jälkeen, koska nykyinen menee umpeen 1-2 kk häiden jälkeen eikä sillä siis enää minnekään oikein matkustella.. Saisipa vanhan passin voimassaoloaikaa pidennettyä pari kuukautta pienellä maksulla tai muuta vastaavaa....