Jump to content
Naimisiin.info

love39

Rouva
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

love39's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Lisäystä vielä edelliseen. Eli Zamian Tomi Simolin koristeli myös hääpaikkamme. Eli pöydissä oli asetelmat samanlaisista punaisista ruusuista, murattista ja harsokukasta kuin kimpussanikin. Lisäksi meillä heitettiin kirkossa tullessamme ruusun lehtiä;niitä samoja mitä oli kimpussani: Suosittelen!!
  2. Tässä yksi kohtalotoveri. Meillä tosin matka vasta helmikuun alkupuolella, mutta matka pitäs maksaa viikon päästä. Vähän tosiaankin arveluttaa.. Joten nyt tässä toivotaanki pikaista ratkaisua tuohon pattitilanteessen. Itse olen aika luottavainen, että tilanne ratkeaa piankin, mutta mies vähän hermoilee asian suhteen.. Onpa tässä jo mietitty vaihtoehtoista kohdetta, mutta katotaan nyt vielä toi ensi viikko.
  3. love39

    Suuteloittako kirkossa?

    Tottakai pussattiin ja kahteen kertaan "tahdon"sanojen jälkeen ja lopuksi. Se oli meille ihan luonnollinen ele, rakkauden osoitus hetkellä, jota ei tule toiste.
  4. Elsi: Me mennään ensin Koh Samuille reiluksi viikoksi ja sen jälkeen olemme Bangkokissa 5 päivää. Monet ovat kauhistelleet että olemme NIIN monta päivää Bangkokissa, kun siellä on niin saasteista, paljon ihmisiä, ruuhkaa jne... Näinhän se varsin usein suurkaupungissa on..Me kuitenkin ajateltiin tutustua kaikkiin mahdollisiin nähtävyyksiin, shoppailla ja nauttia hyvästä ruoasta. Ainakin tuon edellä mainitun oppaan mukaan Bangkokista löytyy varsin paljon nähtävää. Kertokaahan ihmiset muutkin kokemuksia Bangkokista??
  5. Kiitos Elsi!! Tosi kiva kuulla sun hyvät kokemukset hotellista Ja kiitos muistakin vinkeistä, toi Baiyoke Sky kuullosti miellettömän hienolta!! Noi suosittelemasi matkaoppaat muuten jo löytyvät meidän hyllystä
  6. Minut meikkasi Maria STAGE 11:ssa. Meikkiin olin todella tyytyväinen:) Menin koemeikin jälkeen ostamaan Marian suositteleman huulipunan, jota käytän vieläkin. Samoin meikissäni käytettyyn aurinkopuuteriin ihastuin niin, että hankin sen samantien itselleni. Meikki pysyi hyvin ja oli ihanan luonnollinen, mutta silti näyttävä. Muutamat irtoripsitupsut olivat vielä piste iin päälle:)
  7. Mulle tuli kyllä KELA-kortti automaattisesti postissa. Naimisiin mentiin 27.09.2008 ja kortti tuli lokakuun toka viikolla. Outo juttu, että siellä sanottiin, että sitä pitää erikseen hakea??? Sen pitäisi kyllä tulla ilman hakemusta. KELA-korttihan tulee vauvoillekin automaattisesti syntymän jälkeen, kunhan tiedot päivitetään väestörekisteriin.
  8. Suosittelen ehdottomasti Stage 11:a. Mun hääkampauksen teki Anu ja meikin Maria ja olin enemmän kuin tyytyväinen!! Ihanan rento ilmapiiri ja asiakkaan toivomukset otetaan todella hyvin huomioon. Suosittelen myös ehdottomasti koekampausta ja meikkiä. Eipä tarttenut hermoilla hääpäivänä ainakaan meikin tai kampauksen onnistumista. Mun hääpäivä oli täydellinen ja kaunis olo vielä kruunasi sen!
  9. Olemme menossa häämatkalle Thaimaaseen helmikuussa ja Bangkokissa yövymme hotellissa Unico Grande Silom. Onko kenelläkään kokemuksia tästä hotellista?
  10. love39

    Onko häät jo maksettu?

    Me maksettiin kaikki pois seuraavana aamuna kun lähdimme hotellista. Meillä oli siis juhlat hotellin juhlasalissa ja samalle laskulle saatiin niin kukat kuin kuljetuksetkin. Ennen häitä aikki muu esim. hääasusteet yms maksettiin aina samantien. Meidän mielestä tosi hyvä ratkaisu, koska näin lahjaksi saamamme häämatkarahat jäävät kokonaan säästöön helmikuista matkaa varten. Tosin olimme säästäneet häihin etukäteen jonkin aikaa, joten oli mistä maksaa
  11. love39

    Itkitkö häissäsi?

    Olin myös ihan varma, että vollottaisin ainakin astellessani alttarille, mutta kuinkas kävikään: Jännitin kyllä, mutta hymyilin leveästi ja nautein täysin rinnoin koko seremoniasta ja ehdinpä jopa vaihtaa katseitakin muutamien vieraiden kanssa. Eli juuri niinkuin halusinkin Itku tuli vasta, kun päästiin mieheni kanssa pikkutunneilla hotellihuoneeseen. Vollotin sitten ilosta, onnellisiuudesta ja varmaan väsymyksestäkin ainakin puoli tuntia. Sama tapahtui aamulla kun luin vieraiden kortteja ja vieraskirjaa. Muut vieraat kyllä sitten itki meidänkin edestä...
  12. Ihan sama juttu kuin Morsio-08:lla. Eli kirkon olisin siirtänyt aikaisemmaksi , jotta juhlimiseen olisi jäännyt enemmän aikaa. Mitään muuta en tekisi toisin. Ihanat häät!! Elämäni paras päivä!!
  13. love39

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    MInä sain kultaisen riipuksen, jossa on samanlainen timantti kuin vihkisormuksessa olevat. Eli Sandbergin Aamukaste-sarjaa. Ihana yllätys mieheltäni, joka ei yleensä osta koruja lahjaksi
  14. Kertokaahan kokemuksia, minkä merkkiset Stay-Upit ovat parhaat? Eli sellaiset, jotka pysyvät varmasti ylhäällä, myös alttarille polvistuessa ja sieltä noustessa Ostetaanko ne pituuden mukaan vai reisien paksuuden mukaan?
  15. Meillä papin kanssa tapaaminen 18.9 ja kirkkoharjoitukset 26.9. H-hetki on 27.9.2008
×
×
  • Create New...