love39

Rouva
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About love39

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Lisäystä vielä edelliseen. Eli Zamian Tomi Simolin koristeli myös hääpaikkamme. Eli pöydissä oli asetelmat samanlaisista punaisista ruusuista, murattista ja harsokukasta kuin kimpussanikin. Lisäksi meillä heitettiin kirkossa tullessamme ruusun lehtiä;niitä samoja mitä oli kimpussani: Suosittelen!!
 2. Tässä yksi kohtalotoveri. Meillä tosin matka vasta helmikuun alkupuolella, mutta matka pitäs maksaa viikon päästä. Vähän tosiaankin arveluttaa.. Joten nyt tässä toivotaanki pikaista ratkaisua tuohon pattitilanteessen. Itse olen aika luottavainen, että tilanne ratkeaa piankin, mutta mies vähän hermoilee asian suhteen.. Onpa tässä jo mietitty vaihtoehtoista kohdetta, mutta katotaan nyt vielä toi ensi viikko.
 3. Tottakai pussattiin ja kahteen kertaan "tahdon"sanojen jälkeen ja lopuksi. Se oli meille ihan luonnollinen ele, rakkauden osoitus hetkellä, jota ei tule toiste.
 4. Elsi: Me mennään ensin Koh Samuille reiluksi viikoksi ja sen jälkeen olemme Bangkokissa 5 päivää. Monet ovat kauhistelleet että olemme NIIN monta päivää Bangkokissa, kun siellä on niin saasteista, paljon ihmisiä, ruuhkaa jne... Näinhän se varsin usein suurkaupungissa on..Me kuitenkin ajateltiin tutustua kaikkiin mahdollisiin nähtävyyksiin, shoppailla ja nauttia hyvästä ruoasta. Ainakin tuon edellä mainitun oppaan mukaan Bangkokista löytyy varsin paljon nähtävää. Kertokaahan ihmiset muutkin kokemuksia Bangkokista??
 5. Kiitos Elsi!! Tosi kiva kuulla sun hyvät kokemukset hotellista Ja kiitos muistakin vinkeistä, toi Baiyoke Sky kuullosti miellettömän hienolta!! Noi suosittelemasi matkaoppaat muuten jo löytyvät meidän hyllystä
 6. Me vietimme kaksi yötä Kämpin deluxe-huoneessa hääviikonloppunamme syyskuun lopulla ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä. Palvelu pelasi ja aamiainen oli loistava niin aamiaishuoneessa kuin omaan huoneeseemme tuotunakin( kokeilimme siis molemmat). Häiden jälkeisenä aamuna meille tuotiin aamiainen isolla aamiaiskärryllä. Tarjoilijat kaatoivat meille kahvin valmiiksi kuppiin ja annostelivat aluksi ihanan munakkaan molempien lautasille. Lisäksi tarjolla oli jugurttia,hilloja, croisantteja,leipää, kakkua ja hedelmiä. Me olimme ainakin todella tyytyväisiä. LIsäksi saimme sanomalehden kärryn mukana. Aamiaishuoneen buffet oli myös hyvä ja kansainvälinen. Lisäksi tarjoilu oli mielestämme todella hyvää. Kahvikuppi käytiin täyttämässä aina kun se oli tyhjä jne. Lisäksi käytimme huonepalvelua hääyönä (kun tuli nälkä.. ja sekin toimi nopeasti ja joustavasti.
 7. Minut meikkasi Maria STAGE 11:ssa. Meikkiin olin todella tyytyväinen:) Menin koemeikin jälkeen ostamaan Marian suositteleman huulipunan, jota käytän vieläkin. Samoin meikissäni käytettyyn aurinkopuuteriin ihastuin niin, että hankin sen samantien itselleni. Meikki pysyi hyvin ja oli ihanan luonnollinen, mutta silti näyttävä. Muutamat irtoripsitupsut olivat vielä piste iin päälle:)
 8. Kyllähän se niin on, että se helma likaantuu, oli sitten ulkona tai sisällä. Mutta voin kokemuksesta kertoa, että kuvauksen ja kirkon jälkeen sillä ei ole MITÄÄN väliä. Kukaan ei sitä helmaa tuijota, eikä sitä itsekkään enää juhlan huumassa ajattele. Aivan eri asia on sitten se vessassa käynti,,, Itselläni oli laahus, mutta ei vannetta. Puvun kangas oli myös aika kevyt joten suuria ongelmia ei ollut. Mutta silti aina joku seisoi helman päällä, jos en muistanut nostaa sitä kunnolla ylös. Mietinkin, että onneksi ei tullut hankittua vannehametta tai taftikangasta.. Tosin laitoin jo puvun hankkimisvaiheessa yhdeksi kriteeriksi sen, että hameessa täytyy tuntea olonsa hyväksi ja sen kanssa pitää pystyä liikkumaan .Oma pukuni täytti nämä vaatimukset:)
 9. Mulle tuli kyllä KELA-kortti automaattisesti postissa. Naimisiin mentiin 27.09.2008 ja kortti tuli lokakuun toka viikolla. Outo juttu, että siellä sanottiin, että sitä pitää erikseen hakea??? Sen pitäisi kyllä tulla ilman hakemusta. KELA-korttihan tulee vauvoillekin automaattisesti syntymän jälkeen, kunhan tiedot päivitetään väestörekisteriin.
 10. Suosittelen ehdottomasti Stage 11:a. Mun hääkampauksen teki Anu ja meikin Maria ja olin enemmän kuin tyytyväinen!! Ihanan rento ilmapiiri ja asiakkaan toivomukset otetaan todella hyvin huomioon. Suosittelen myös ehdottomasti koekampausta ja meikkiä. Eipä tarttenut hermoilla hääpäivänä ainakaan meikin tai kampauksen onnistumista. Mun hääpäivä oli täydellinen ja kaunis olo vielä kruunasi sen!
 11. Olemme menossa häämatkalle Thaimaaseen helmikuussa ja Bangkokissa yövymme hotellissa Unico Grande Silom. Onko kenelläkään kokemuksia tästä hotellista?
 12. Me maksettiin kaikki pois seuraavana aamuna kun lähdimme hotellista. Meillä oli siis juhlat hotellin juhlasalissa ja samalle laskulle saatiin niin kukat kuin kuljetuksetkin. Ennen häitä aikki muu esim. hääasusteet yms maksettiin aina samantien. Meidän mielestä tosi hyvä ratkaisu, koska näin lahjaksi saamamme häämatkarahat jäävät kokonaan säästöön helmikuista matkaa varten. Tosin olimme säästäneet häihin etukäteen jonkin aikaa, joten oli mistä maksaa
 13. Häämatkarahaa toivottiin ja sitä saatiinkin; yhteensä 5400 euroa ja pari maljakkoa.Vieraita oli vähän päälle 40. Hyvin riittää rahat matkaan ja jää vielä taskurahaakin.
 14. Olin myös ihan varma, että vollottaisin ainakin astellessani alttarille, mutta kuinkas kävikään: Jännitin kyllä, mutta hymyilin leveästi ja nautein täysin rinnoin koko seremoniasta ja ehdinpä jopa vaihtaa katseitakin muutamien vieraiden kanssa. Eli juuri niinkuin halusinkin Itku tuli vasta, kun päästiin mieheni kanssa pikkutunneilla hotellihuoneeseen. Vollotin sitten ilosta, onnellisiuudesta ja varmaan väsymyksestäkin ainakin puoli tuntia. Sama tapahtui aamulla kun luin vieraiden kortteja ja vieraskirjaa. Muut vieraat kyllä sitten itki meidänkin edestä...
 15. Meillä työpaikat muisti. Mun työpaikassa oli ylläriskumpat seremonioineen. Lahjaksi saatiin Alesin hopeanvärinen hedelmäkulho. Sulholla oli kakkukahvit seremonioineen ja lahjaksi sieltä saatiin kristalliset jälkiruokalasit. Me oltiin molemmat tosi positiivisesti yllättyneitä, sllä emme ihan odottaneet moista huomiota.