Jump to content
Naimisiin.info

patrika

Ylläpitotiimi
  • Viestit

    405
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    Kaikenmaailman keppileikit, sisustus, pala- ja pulmapelit, kuiva skumppa, elikot, uskonnot ja tiede.

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

4173 profiilin katselua

patrika's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Sipulinen, ensin kunnantalolle siella kysymaan mita ne tarvitsevat. Ja varaudu paansarkyyn koskien syntymatodistusta. Aikanaan itselle kavi niin etta ko. kylan viranomaiset olivat niin fakkiutuneita ajatukseen etta ihmisella on pakko olla syntymatodistus (jota suomalaisella ei ole) etta paadyttiin pitamaan haat suomessa kun asuinpaikkanakin oli toinen maa kuin hollanti.
  2. kaannetty public_global kokonaan 17-18h

  3. Foorumin linja on etta vieraiden kirjoittamat kehut poistetaan, koska on ollut (varmistuneitakin) tapauksia joissa kuvaaja on itse vieraana kaynyt kehumassa itseaan kasittelevissa ketjuissa. Suosittelen lampimasti rekisteroitymaan ja jaamaan pidemmaksikin aikaa
  4. ^^ Kun mies haki esteettomyystodistustaan hollannissa, niin hanelle ilmoitettiin etta siella avioliittolupaa varten tarvitaan molemmilta puoliskoilta syntymatodistus, ilman ei kuulemma onnistu. Me mentiin suomessa naimisiin (vaikka asutaankin belgiassa) eli ei tarvinnut murehtia tuon paallisia, mutta voi varautua vaantamaan sen tiimoilta etta onko vaestorekisteriote yhtalailla kelpaava. Hollannin lahetysto suomessa osasi muuten auttaa paljon noitten juttujen kanssa ja olivat oikein ystavallisia ja kielitaitoisia. En kuollaksenikaan muista miksi niille soitin, mutta on varmaan hyva paikka aloittaa Jokatapauksessa, laita linkki siihen sivuun mita yritat lukea, kaantaminen onnistuu
  5. Mie kuvittelin vastanneeni tahan, mutta en sitten vissiin ollut. Meilla toinen todistajista ei ollut suomen kansalainen eika edes puhu suomea, ei ollut mikaan ongelma. Kumpikaan todistajista ei muistaakseni todistanut henkilollisyyttaankaan.
  6. Mies valitsi ja osti vihkisormuksen, en edelleenkaan (edes halua) tietaa mita sormus maksoi. Kihla on miehen suunnittelema ja osin tekema, joten siihenkaan en vaikuttanut missaan vaiheessa. Miehen vihkin sitten teetin ja maksoin itse, kihlaa hanella ei olekaan.
  7. patrika

    Lemmenlukko

    Minusta ajatus on kaunis Meilla on lukko Hohenzoller-sillalla kölnissa. Tuo silta on n.400m pitka ja ihan taynna lukkoja - tassa googlen kuvahausta kuva:
  8. Mie itseasiassa naytin tota miehelle viela illalla mielipiteen toivossa, ja se taas kerran puuskahti etta 'hitto mika se on tan kahden sormuksen kanssa, se on murhaa seka kihlalle etta vihkille, ja 95% tapauksissa kumpikin sormuksista olisi kauniimpi yksin kun pakolla yhdistettyna' - ja oikeassahan se on, kyllahan taa kahden sormuksen systeemi on enemman harvinainen kun yleinen maailmanlaajusesti. Eihan mullakaan kihla ja vihki kay yhteen mitenkaan, nyt on sitten jalkikateen ton eternityn rinnalle tehty se rubiinisolitaire. Eli lyhyesti tuo ammattimiehen mielipide: siirra vaan se toiseen kateen ja valitse vihki vapaasti
  9. Miusta on ihanaa etta NelliKaneli on taalla miettimassa vihkia Mie oon ihan tumpelo naissa, enhan mie edes valinnut omia sormuksiani, mut perusperiaatehan on etta liikaa blingia ei ole olemassakaan Itseasiassa ensimmainen ajatus oli ennenkuin scrollasin alas esimerkkikuviin etta taysallianssi tietenkin, muoto ja istutus vaan pitaa valita tarkkaan etta ei tule konfliktia ton kihlan kauniin muodon kanssa
  10. Kylla se nyt liikaa mainos on. On aivan eri asia kun joku etsii seppaa/kauppaa kun se etta laitetaan viesti kuten tuo oli. Foorumin saannnot ovat selkeat, mainostaminen on sallittua vain ammattilaisstatuksella oleville.
  11. Kannattaa kysyä omasta maistraatista millä kielillä hyväksyvät todistukset. Me jouduimme käännättämään omamme englanniksi virallisella kääntäjällä, kun hollanninkielinen ei kelvannut. Jep, varmistaa nimenomaan kannattaa; meilla taas maistraatti kelpuutti hollanninkielisen lomakkeen jossa oli vaan otsikko muutamalla muullakin kielella - myos englanniksi.
  12. Mie oon tehnyt toita baarimikkona paikassa missa menee jarjettomia maaria mojitoja illassa, mutta koskaan ei ole edes harkittu etta naita valmisteltaisi edellisena paivana tai edes pidempaan kuin pari-kolme tuntia ennen kiireajan alkua. Lime ainakin kuivahtaa varsin akkia, ja nahistuneet mintunlehdetkaan eivat kovin mieltaylentavia ole.
  13. Ei, eika nyt suuresti ole akuuttia tarvettakaan koska emme asu suomessa. Irtoaa tietenkin kirosanat, ja naiden lisaksi sekalaista valikoimaa: koira, istu, kylmä, nälkä, maahan, ei - ja mun suosikki, lapsille iltaisin sanottava 'hampaas, hampaas nuku nyt!' ainiin, ja 'koira ulos nyt!' Meilla puhutaan kotona ihan omaa kielta, suomen, hollannin, ranskan ja englannin sekoitusta.
×
×
  • Create New...