Pellet

Rouva
 • Content count

  2805
 • Joined

 • Last visited

About Pellet

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1451 profile views
 1. No ei tosiaankaan puhuttu, en osaa yhtään ajatella kosintaa tai kihloihin menoa seremoniana jonka haluaisin menevän tietyllä tavalla. Kihloihin menon merkityksestä kyllä oltiin puhuttu. Niin ja minä kun aloin puhumaan naimisiinmenosta, tyyliin sovitaan että mennään kesällä naimisiin, niin mies ei suostunut puhumaan asiasta, koska hän halusi kosia. Minusta ihan täysin turhaa ja jossain määrin myös vastoin omia ajatuksiani, mutta ajattelin että suon sen miehelle jos se on hänelle tärkeää. Niinpä sitten teeskentelin ettei asiasta olla mitään puhuttu ja odottelin rauhassa miehen suurta hetkeä. Olen iloinen että mies pääsi toteuttamaan prinssifantasiansa. Kihloihin meno itsessään sen sijaan tuntui minustakin hienolta. Ei kun olinhan mä sanonut yhden asian mitä en ikinä hyväksyisi, nimittäin sen että mies 'pyytäis kättäni' vanhemmilta ennen naimisiinmenoa. Se tuli puheeksi joskus tapailun alkuvaiheessa kun puhuttiin parisuhteesta ja sukupuolirooleista.
 2. Meillä olis haussa joku "suomalaishenkinen" onnittelumalja. Ei siis väriltään vaan aineksiltaan. Vaikka että olis jotain puolukkaa, lakkaa tms. Haetaan näitä suomalaisvivahteita kun vierasjoukko on kansainvälinen. Tuleeko kenellekään mitään ideoita mieleen? Ehkä Alkossa osattais neuvoa...
 3. En tykkäis mistään seksiin liittyvästä (rooliasut, joku ruoskaniskujen myyminen, seksileluesittelijä, strippari jne jne). Mut kyllä suuresti ihmettelisin jos kaverit sellaista järjestäis.
 4. Mä tykkään tästä ideasta, kivaa vaihtelua askartelijoille ja spesiaali olo vastaanottajille. Mut valitettavasti en ite ikinä jaksais toteuttaa.
 5. Täällähän on hyvä ideoita! Tuokin on hyvä että laittaa erilaisia tarjolle eri paikkoihin, saa sitten vieraat ottaa itselleen sopivan.
 6. Tämä on musta tosi kiva tapa, tekee juhlasta jotenkin enemmän koko porukan yhteisen. Yksissä häissä (n. 80 vierasta) hääpari esitteli molemmat oman puolen vieraansa. Ei mennyt paljon aikaa kun lyhyesti jotain sanoivat. Vieraat nousi aina ryhmissä seisomaan.
 7. Alkoi tuo GLOSSin valkaisu kiinnostaa. Onko siihen pakko ottaa puhdistus? Kun mulla ei ole hammaskiveä tai värjäymiäkään liiemmin. Hammasluu on vain kellertävää ja lapsena katkennut hammas on vähän tummunut.
 8. ^ Samaa mieltä. Naimattomien pitäisi taistella jostain hikisestä kimpusta että yksi onnekas pääsee sitten naimisiin. Tämä on siis vaan oma mielikuva tapaan liittyen, ei tarvitse kenenkään loukkaantua Ei siis kimpunheittoa meille.
 9. Yhteiset tulot, yhteiset menot.
 10. Minä tarjouduin maksamaan mutta kaaso kieltäytyi ehdottomasti, sanoi että muutenkin häät maksaa meille niin hirveästi että haluaa itse kustantaa. Mä ajattelen että se yhteinen kampaus ja meikki on kiva hetki hääaamuna, ei niinkään että kaason pitäis näyttää tietynlaiselta.