Pellet

Rouva
 • Content count

  3249
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Pellet

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2121 profile views
 1. Meillä olis haussa joku "suomalaishenkinen" onnittelumalja. Ei siis väriltään vaan aineksiltaan. Vaikka että olis jotain puolukkaa, lakkaa tms. Haetaan näitä suomalaisvivahteita kun vierasjoukko on kansainvälinen. Tuleeko kenellekään mitään ideoita mieleen? Ehkä Alkossa osattais neuvoa...
 2. Mä tykkään tästä ideasta, kivaa vaihtelua askartelijoille ja spesiaali olo vastaanottajille. Mut valitettavasti en ite ikinä jaksais toteuttaa.
 3. Täällähän on hyvä ideoita! Tuokin on hyvä että laittaa erilaisia tarjolle eri paikkoihin, saa sitten vieraat ottaa itselleen sopivan.
 4. Tämä on musta tosi kiva tapa, tekee juhlasta jotenkin enemmän koko porukan yhteisen. Yksissä häissä (n. 80 vierasta) hääpari esitteli molemmat oman puolen vieraansa. Ei mennyt paljon aikaa kun lyhyesti jotain sanoivat. Vieraat nousi aina ryhmissä seisomaan.
 5. Alkoi tuo GLOSSin valkaisu kiinnostaa. Onko siihen pakko ottaa puhdistus? Kun mulla ei ole hammaskiveä tai värjäymiäkään liiemmin. Hammasluu on vain kellertävää ja lapsena katkennut hammas on vähän tummunut.
 6. ^ Samaa mieltä. Naimattomien pitäisi taistella jostain hikisestä kimpusta että yksi onnekas pääsee sitten naimisiin. Tämä on siis vaan oma mielikuva tapaan liittyen, ei tarvitse kenenkään loukkaantua Ei siis kimpunheittoa meille.
 7. Yhteiset tulot, yhteiset menot.
 8. Minä tarjouduin maksamaan mutta kaaso kieltäytyi ehdottomasti, sanoi että muutenkin häät maksaa meille niin hirveästi että haluaa itse kustantaa. Mä ajattelen että se yhteinen kampaus ja meikki on kiva hetki hääaamuna, ei niinkään että kaason pitäis näyttää tietynlaiselta.
 9. Upeita nuo edellisen sivun vihreät kimput. Minkähänlainen vihreä kimmpu sopisi elohäihin?
 10. Mies kosi Minna Canthin, eli tasa-arvon päivänä. Kiva ele kun olen vähän tällainen vapaustaistelija syrämestäni.
 11. Backas on kyllä kaunis paikka, olen ollut siellä muissa juhlissa. Joten hääkokemukset kiinnostavat minuakin.