Jump to content
Naimisiin.info

Anna H

Rouva
 • Posts

  19752
 • Joined

 • Last visited

About Anna H

 • Birthday 12/27/1985

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.lily.fi/blogit/absolutely-worth-it

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

5732 profile views

Anna H's Achievements

VIP

VIP (5/5)

 1. Ero on sellainen kriisitilanne pienen ihmisen mielelle, että vaikka kuinka luottaisi nyt ja haluaisi luottaa jatkossa toiseen tai itseensä, reagointi ja toiminta kriisitilanteessa voi olla varsin yllättävää. Raha-asiat on hyvä ja syytä sopia, kun on vielä sovussa.
 2. Me mentiin kaks vuotta sitten salaa naimisiin, asiasta tiesivät kaaso, bm ja valokuvaaja. Julkistettiin tieto häämatkalta, jonka aikana itse juhlien kutsut olivat ennättäneet perille kutsutuille. Kuvaaja oli työkaveri, joskin tekee sivubisneksenä tuota. Otettiin myös potretit samalla.
 3. Tuolla tavalla tulee kovin kätevästi ilmaistua siis se että hääpari ei tule kustantamaan koko iltaa...
 4. Hydrangeaa (hortensia) ja kallaa noin äkkiseltään erotan Näin olivat! Muuta ei ollutkaan sitten kuin vihreää. En huomannut näköjään, että täällä oli kommentoitu, ennen kuin noston jälkeen... Ja tulipa kurkattua, kuinka kaunis kimppu olikaan. Vaikka itse sanonkin.
 5. Meillä oli myös morsiusmessu. Vieraita n. 75 ja suurin osa kävi ehtoollisella. Meillä messu taisi kestää 1 h - 1 h 15 min, kun oli reipas pappi, se on pakollisine osineen siis hiukan pidempi kuin normaali vihkiminen. Palautetta tuli siitä, että oli mukava olla vieraanakin hiukan pidempään vihkimisessä, kun yleensä menee vähän liukuhihnameiningillä. Kuten vihkipappimme totesi, siinä ehtii rauhassa miettiä, mitä on tekemässä. Morsiusmessun kaava löytyy täältä.
 6. Emme valinneet juhlapaikkaa, jossa olisi tarvinnut tehdä jotain itse. Oli siis ravintolahäät. Ravintolalle ja oman tilan suunnitelmille tuli yhtä paljon hintaa, joten valinta oli kohtuullisen helppo tehdä. Kyllä, tarjolla oli budjettirajoitteen vuoksi vähemmän alkoholia (alkumaljat + viinit) kuin mitä olisi ollut omassa tilassa, mutta eipä tuntunut menoa haitanneen. Lisäksi tosiaan juhlapaikkaan olisi pitänyt järjestää kaikki kattauksesta koristeluihin, yöruokiin, vaikeasti arvioitaviin ruokailun jälkeisiin juomiin (boolia/olutta/viiniä olisi kuitenkin ollut joko liikaa tai liian vähän). Ja kun tosiaan hinta oli sama, n. 5 000 euroa, niin ei paljon tarvinnut miettiä, vaihdetaanko paikka ravintolaan.
 7. Otan sormukset pois treenatessa (lähinnä, koska onpi vaarallista olla sormukset päällä, jos soutaessa napsahtaakin airo sormeen tms.), ruokaa laittaessa (etenkin, kun kädet on reippaammin kosketuksissa raaka-aineiden kanssa), usein suihkuun mennessä ja saunassa, satunnaisesti myös koneella näpytellessä, kun tuppaa sormet vähän turpoamaan, ja nukkuessakin toisinaan. Ja tietenkin sormukset pois, kun tekee käsille kuorintaa tai rasvaa ihoa. Koti- tai treeniolosuhteissa siis verrattain harvoin, julkisesti kyllä sitten aina päällä.
 8. Tein häämeikkini itse. Hankin hyvät pohjustusmyrkyt () ja harjoittelin muutamaan otteeseen. Samoin sain Stockalla myös pari vinkkiä lisää muuten hyvään meikkiin. Kertameikkiä varten tuotteiden hinta oli aika korkea, kun laatua osti, mutta toisaalta nuo meikit kyllä kestää, ja saan tehtyä vielä monen monituista kertaa noilla vermeillä hyvän (juhla)meikin. - Kasvoille hyvä kuorinta juhlaviikolla - Pohjustuksena oli Lumenen Time Freeze Instant lift serum, Biotherm Aqua Source -kosteusvoide (uusi ei-geelimäinen) ja Lumenen Matifying primer, silmämeikkiin oma pohjustuksensa Lumenelta - meikkivoiteena Joe Blascon Ultrabase, ja lisänä vielä Red Neutralizer - Lumenen translucent-irtopuuteri Tähän päälle ihan normaalein (marketti)meikein muut. Kesti erinomaisesti koko päivän.
 9. Sydänkävystä Turusta. Ovat Pink by Paradoxin, ja satiiniset värjättävät. Jälleenmyyjiä varmaan löytyy muualtakin? Hintaa tuli muistaakseni 140 euroa, en ole ihan varma, mutta enintään tuo... Ja piti siis tilata valmiiksi värjättyinä, kun ei ollut liikkeessä värjäyspalvelua.
 10. Sinänsä ei ollut haikeaa, mutta kun kuulin vanhan nimen lähtevän ovesta, tuli sellainen ikäväparku hetkeksi. Ja haikeutta herättää olla eriniminen kuin sisko, veli ja vanhemmat (ihan kuin ei ensimmäisistä olisi riittävän kaukana eri kaupungissa ).
 11. Joo-o, on kyllä taas yrittäjän lempiasiakkaita liikkeellä. Laatua pitäis saada, mutta ei siitä nyt herrantähden kellekään maksaa pidä! -- Oma kimppuni taisi maksaa lopunpeleissä 90 €. Vaaleanpunaisia pioneita, valkoista kallaa, vihreää hortensiaa.
 12. Sama täällä. Asiaa ei helpottanut lainkaan se, että tuo ruotsin kieli on vähän vahvemman puoleinen - selviän sillä niin hyvin, että vanhalla nimellä on hyvin helppo olettaa suomenruotsalaiseksi. Ei mitään suomenruotsalaisia vastaan, mutta kun minä en sellainen ole, niin onpahan nyt sitten oikein perisuomalainen nimi.
×
×
 • Create New...