All Activity

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Hei, valitettavasti maljakot on jo myyty. Unohdin päivittää tätä ilmoitusta, pahoittelut siitä!
 4. Hei, Ovatko maljakkosetit vielä vapaana? Olisin kiinnostunut kaikista. Ja jos mahdollista, niin ostaisin vain nämä matalammat versiot, ja jättäisin korkeimmat pois. Kulkeutuuko mahdollisesti pk-seudulle?
 5. Earlier
 6. Hei oho, mäkin olen ollut täällä yli 10 vuotta! Tammikuusta 2009.
 7. Tunnuksen voi poistaa
 8. Pari vuotta välissä, mutta 2003 liityin ja oli noita viestejäkin enemmänkin...
 9. Hei! Haluaisin kuulla suosituksia hyvistä bändeistä, artisteista tai dj:stä Etelä-Pohjanmaan alueella. Vielä olisi hakusessa
 10. Blues bändi juhliisi! Duunaa perinteiset häävalssit/häätanssi CD levyltä ja anna meidän hoitaa loput.2X45 setit. Soita 0500645093, timi ([email protected])
 11. Olen helpottunut ja onnellinen ratkaisusta. Kuten kaverini sanoi: "Nyt te olette oikeasti pari ja sitoutuneita kaikkien silmissä."
 12. Moikka! Jos ei ole vielä myyty näitä, niin olisin kiinnostunut keskikokoisista (19 cm) sylinterivaaseista. Mikä niiden halkaisija on? Riittääkö niiden tukevuus kukkakimpuille vai onko ne suunniteltu vain kynttilöille (ja kippaavat helposti kukkien painosta)?
 13. Tuskaileekohan kukaan täällä kihlauksen odottelun kanssa enää minun lisäkseni? Huomaan, että pikkuhiljaa alan olemaan kärsimätön. Vaikka tiedän, että mies on kosintapäivän jo päättänyt (ja miehen tuntien ei siitä luista) ja tiedän (tai ainakin vahvasti epäilen), että ajankohta on aikaisintaan loppuvuodesta niin silti tämä odottelu alkaa ahdistamaan. Mikä siinä onkin, että nainen on niin typerä, ettei malta odottaa, vaikkei tämä edes ole sellainen asia, millä tarvitsisi kiire olla!
 14. Eiköhän tämä ole yksi niistä miljoonista elämän osa-alueista, jotka voivat mennä päin vittua. Jos aina pelkää, että käy huonosti, niin ei elämässä voi paljoakaan tehdä - niinkuin usein sanotaan ja se pitääkin paikkaansa. Itseäkin avioituminen hirvittää, koska se on melkoinen uskon loikka, johon ei täysin itse voi vaikuttaa, vaan pitää luottaa toiseen ihmiseen (ja itselläni on ihmisiin isoja luottamusongelmia), mutta toisaalta: kyseessä on meidän yhteinen sopimus ja "loppuun asti" -ajatuksella mennään. En silti aio (eikä aio mieskään) sotkea raha-asioitaan toisen ihmisen kanssa, koska se on oikeastaan ainoa "fyysinen" vaikeus avioerossa (psyykkinen taakka toki suuri). Ja lapsia emme halua. Uskon, että tämä meidän itsenäinen suhtautuminen elämään on yksi suuri syy, miksi liittomme tulee kestämään. Kumpikaan ei roiku toisessa eikä laita elämäänsä toisen varaan - ja toki mahdollinen avioerokin on silloin helpompi (vaikken tästä ajatuksesta pidä, niin olen silti kylmä realisti). Kuulostaa aika hirveälle, koska oikeasti olen todella konservatiivinen avioitumisen suhteen!
 15. Me sovittiin yhdessä naimisiin menosta, mutta mies haluaa välttämättä kosia eikä aio päivämäärää kertoa (sen kyllä jo kuulemma päättänyt). Menemme yhdellä sormuksella (kihlasormus toimii myös vihkisormuksena) ja päätimme, että kihlasormuksiin kaiverretaan sitten vihkimispäivä.
 16. Vaikka odotettu asia onkin, niin kyllähän se jännittää. Enemmän sellaisella positiivisen innostuneella tavalla, mutta kerran avioeronneena myös hiukan sillä ikävämmälläkin tavalla. Mitä jos taas kaikki menee päin vittua?
 17. ostaisin pinkin brideaamutakin ,selässä teksti bride.Materiaali jotain kiiltävää kangasta. maksan 20 e+ postarit.
 18. En haluaisi mitään kovin kummoista ohjelmaa vihkimisen, syömisen ja juomisen lisäksi. Pari puhetta olisi tietysti kiva ja bändikin mahdollisesti tulee. Kaasot ja bestmanit voivat jonkin kenkäleikin halutessaan vetää, mutta itse en ajatellut ohjelmaa suunnitella. Sulhanen olisi halunnut salatehtävät, mutta en oikein innostunut tästä. Hän toivoo myös vessakoreja, joten ehkä myönnyn mieluummin niihin.
 19. https://silkkikukkia.fi/ Silkkikukkien erikoisliike! Totesinpahan vain, että hintaa näkyy noillakin olevan, vaikka ovat upeita ja todella aidon näköisiä.. Ei halpaa lystiä tämäkään.
 20. SAMA! Meillä sormuksen hintaa onneksi laskee materiaalivalintamme, sormusten ollessa täysin hiilikuitua. Hinta ei ole se tärkein, vaan sormuksen kestävyys tällaisella täystuholla. Nyt alan epäilemään vähän niitä timanttejakin, että jospa ne ottais sittenkin kristallina..
 21. Itsellä täysin kysymysmerkillä tämä hääkimppu -asia. Vietämme siis häät kahdestaan ja ainoa syy, miksi laittaudumme, on hääkuvaukseen investointi (no siis toki toisiammekin ja erityistä iltaa varten). Se on meillä se juttu. Ja kuvissa hääkimppu olisi tietysti kiva. Mutta tunnin kuvauksia varten 50€ kukkakimppu kuulostaa vähän tyhmälle.. Ja haluan kimpun olevan musta, joten veikkaan ettei sekään toive kimpun hintaa ainakaan laske. Mistäköhän laadukkaita kestokukkia saisi? Kukaan kun ei kimppua itseni lisäksi hipelöi ja kuvissa ei eroa välttämättä tunnista.
 22. No jep! Onneksi hinnaltaan ei ollut arvokas (alle satasen opiskelija-alennuksella), mutta tunnearvoltaan tietysti korvaamaton. Siksi en uutta hommannutkaan tilalle, vaan ostin pelkän vihkin, joka sekin maksoi ”vain” hiukan yli 400€. Tonnin sormukseen on turha tällä taustalla panostaa.
 23. Onneksi itse ei tarvitse tällaisia miettiä, kun vietämme häät ihan vain kahdestaan! Toki päivään on suunnitteilla täytettä kuten kampaajalla käynti hääkuvauksia varten, itse hääkuvaukset (niihin varattu tunti), illallinen pitkän kaavan mukaan ja muutoin ihan vaan hotellissa löhöilyä ja illaksi ajateltiin lähteä baariin juhlimaan. Mutta juuri tämän takia haluamme viettää häämme ihan vain kaksin - koska emme jaksa stressata vieraiden viihtymisestä.
 24. Apua! Tuo on se, mitä itse pelkään kuollakseni. Olen muutenkin kova sähläämään ja hukkaamaan asioita, niin hirvittää timanteilla varustettu sormus, jonka arvo kuitenkin on miltei 600€ (joka on meille iso raha). Sitä kun ei passaa hukata.. Ajattelin, että sen pidän koko ajan sormessa ettei vaan huku..
 25. Itselle kihlajaiskuvat eivät ole mikään uusi juttu, mutta koska häidenkin teemana on "häät kahdestaan" ja kihlajaisia ei aiota viettää, niin kihlajaiskuvakin tuntuu meidän suunnitelmiin vähän tyhmälle. Mutta hääkuvaaja on jo valittu ja hän on ihan super työssään ja hääkuvat on saatava.
 26. Kihlakuvat eivät minullakaan käyneet edes mielessä ennen kuin bongasin tämän ketjun. Ilman muuta me sellaiset halutaan! Tuskin kuitenkaan niin kauheasti panostamme kuviin, mutta esim. sulhasen sisko on näppärä kuvaaja, joka myös pursuaa kaikenlaisia ideoita. Hänen kanssaan jos saadaan aikataulut yksiin, niin uskon saavamme oikein käyttökelpoisia ruutuja. Yhden ihanan voisi kehystää olohuoneen seinälle, se on jo pitkään huutanut täytettä.
 27. Oletko menossa kesällä tai syksyllä 2019 naimisiin? Haluatko videon häistäsi 200-400 eurolla? Olemme kaksi harrastelijakuvaajaa ja etsimme harjoitusasiakkaita. Olemme aiemmin kuvanneet videoita, mutta emme ennen häistä. Voimme tulla kuvaamaan häitä Uudellamaalle, Tampereelle, Turkuun, Lahteen, Kuopioon, Mikkeliin, Varkauteen ja Jyväskylään. Videon hinta riippuu kuvausajasta ja videon pituudesta, joka sovitaan yhdessä. Häävideo on mukava muisto tärkeästä ja odotetusta päivästä. Tilaamalla kuvaajat ulkopuolelta vapauttaa vieraiden kädet ja mahdollistaa heille hääjuhlasta nauttimisen täysin rinnoin. Olemme ajatelleet tehdä lyhyitä (n. 5 minuutin) pituisia videoita, joiden tarkoituksena on vangita häiden tunnelma. Ole yhteydessä niin kerromme lisää. [email protected]
 1. Load more activity