All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. Netistä löytyy paljon ulkolaisia sivuja joista voi tilata musiikki aiheisia sormuksia. Mutta onko kellään tietoa onko Suomessa jokin henkilö/myymälä joka tekee kyseisiä sormuksia?
 3. Yesterday
 4. Last week
 5. Onkohan täällä vähän tuoreempaa ketjua...? Paikkoja varmaan mennyt ja tullut vuosien varrella. Meillä häät 20.06.20 Tampereen Tuomiokirkossa mut juhlapaikka vielä hakusessa. Mieluusti Tampereelta.
 6. Earlier
 7. Reilu 4 vuotta ehdimme olla kihloissa. On kyllä ollut mukavaa, kun on saanut suht rauhassa suunnitella häitä, vaikka loppua kohden kiirettä pitääkin...
 8. Meille on tulossa noin 3 vuoden kihlausaika.
 9. Lähettelimme eri hotelleille (enimmäkseen suurimmille ketjuille) sähköpostia, että olisiko mahdollista saada tarjoushinta häihin saapuville vieraille. Melkein kaikista hotelleista tällainen tarjous tuli. Parasta huonehintaa (Helsingissä siis) tarjosi Crowne Plaza ja sieltä moni onkin majoituksen varannut. Ei noista hääparin mitään tarvitse maksaa, mutta välttämättä tarjous ei kaikissa ollut kummoinen (esim. S-hotelleissa -5% ja heidän kesätarjouksensa jo tuota edullisemmat). Myös Klaus K:sta sai hyvän tarjouksen.
 10. Miten nuo hotellitarjoukset toimivat? Joutuuko niistä maksamaan jotain ja entäs jos kukaan ei yöpyisikään ko. hotellissa?
 11. Me pyysimme tarjouksia hotelleista ja laitoimme hääinfoon alennuskoodeja. Moni kaukaa tuleva onkin yöpymässä hotellissa. Myös meidän kotiin majoittuu yksi porukka.
 12. Aiomme tarjota kaukaa tuleville yöpaikkaa kotoamme. Osa mahtuu meille ja osa varmaan muutenkin yöpyisi sukulaisillaan tai yhteisten kavereiden luona.
 13. Tällä hetkellä minun kavereitani on listalla kaksinkertainen määrä. Sukulaisia on about yhtä paljon, mutta mies kyllä puhui, ettei välttämättä haluaisi kutsua heistä ketään. Silloin minulla olisi noin kolme kertaa enemmän vieraita kuin miehellä ja pienessä porukassa se näkyisi ehkä liikaa.
 14. Eniten jännittää ehkä se, ollaanko miehen kanssa molemmat terveitä. Sitten se, että onko kovin moni vieras sairastunut tai muuten estynyt tulemasta. Kolmanneksi mietityttää, viihtyvätkö vieraat tai pettyvätkö meidän juhliin. Vähän mietityttää, haluaako osa edes tulla ja ovatko sitten jotenkin pitkin hampain, jos nyt tulevat.
 15. Heti kihlauksen jälkeen aloin haaveilemaan ja miettimään, miten haluaisin mennä naimisiin. Noin vuotta ennen alettiin tosissaan suunnitella miehen kanssa yhdessä.
 16. Milla&Magia tuo unohtumattoman fiiliksen hää ja synttärijuhliinne!Upeat soundit ja taitavasti esitetyt biisit.Ja Asenne!Teitä varten! Soita Timille 0500645093
 17. Pistimme hääinfoon tilinumeron ja muotoilimme nätisti toiveen häämatka-avustuksesta, mikäli hääparia haluaa muistaa lahjan muodossa.
 18. Olimme toivoneet pääsevämme lähemmäksi 10 000€, mutta todelliseksi summaksi tulee n. 12 000€. Näin ei tarvitse säästää varsinaisesti mistään, vaan saamme mukavat ja meidänlaiset juhlat 70 hengelle.
 19. 1. Ruoka ja juoma. Olemme molemmat hyvän ruoan ystäviä ja halusimme tehdä häissä meidän maun mukaisia valintoja ja panostaa erityisesti juhlan tähän osaan. 2. Juhlapaikka. Valoisa ja merellinen tila aivan keskustan kupeessa. 3. Ammattilaisten palkkaaminen. Valokuvaus, tarjoilu, kokki, floristi, meikki ja kampaus.
 20. Ihailtava asenne sinulla! Itselläni on vähän huono tapa aina nostaa naimisiinmeno esille. Vaikka siis asiahan on meillä niin puhki asti puhuttu, että tiedän kosinnan olevan tulossa, mutta poikaystävä pimittää päivämäärän, että tulee sitten yllätyksenä. Malttaisinpa itsekin vain nimenomaan tuollatavalla maltillisesti haaveilla eikä olisi niin tätä mieltä murskaavaa odottelua.. Pitäisihän se itselle riittää, että tiedän, että poikaystävä minut vaimoksi sitten joskus haluaa! Se on jännä miten en osaa nauttia kuten sinä siitä, että on yhteinen koti, yhteinen talous ja yhteinen elämä. Mikäänhän ei tässä ihanassa elämässä muutu vaikka sukunimi vaihtoon meneekin. Ehkä tääkin on vaan niitä yhteiskunnan ja median luomia illuusioita, joiden mukaan naimisiinmeno on ehdotonta parisuhteen vakiintumiseksi, vaikka tosiaan yhteinen omistusasunto onkin paljon sitovampi. Lisäyksenä vielä: toisaalta voin puolustautua sillä, että edellisen pitkän suhteen kanssa kävi niin, että kolmen vuoden seurustelun jälkeen kysyin silloiselta poikaystävältä, että miksi hän ei ole vielä kosinut ja vastaus oli: "Koska en ole vielä varma" ja se suhde päättyi siihen - ja hyvä niin. Nykyinen heila tähän taasen vastasi, että kyllä hän kosimassa on, mutta ei vaan halua paljastaa, että milloin. Sillälailla ihan hyvä keskustelu käydä läpi, että tietää missä toisen ajatuksen menee suhteessa omiin. Nykyisen poikaystävän (ja avopuolison) kanssa ne menee tämänkin keskustelun myötä yksiin ja se toki kertoo parisuhteen laadustakin.
 21. Alunperin piti säästää enemmässäkin, mutta sitten päädyimme kuitenkin myös esim. bändiin. Vieraslahjoja ei tule ja sormus sekä asut ostettiin melko kovilla tarjoushinnoilla. Hääautoksi käy isän auto. Koristeluissa pelkästään kukkia. Juomat haettiin Virosta ja laivalta.
 22. Juuri näin! Naimisiin menoa ollaan vuoden-parin aikana pari kertaa keskusteluissa sivuuttu, tunnusteltu varovasti (tässä ketjussa olen sitä avannut). Itselle naimisiin menossa tärkeintä: Minulle se on ainoa tapa itse valita, kuka on lain tunnustama lähiomaisesi ja kaikista lähimmäisesi. Minä voisin oikein hyvin vaikka karata naimisiin ihan kahden kesken miehen kanssa heti huomenna, itseasiassa pidän hyvin romanttisena vaihtoehtona vihkiytyä ihan vain kaksin ja yllärijuhlia vähän myöhemmin porukalla. Mies on jossain aihetta löyhästi sivuavissa keskusteluissa myöntänyt harkinneensa naimisiin menoa monta kertaa, minä kuulemma niin ansaitsisin sen. No, eipä ole jostain syystä saanut aikaiseksi. Vaikka naimisiinmenohaaveeni ovat hyvin maltillisia, enkä ota asiasta mitään paineita (vain sellaisia voi kumpa joskus sitten haaveita), vedän rajani siihen, että minä en missään nimessä itse kosi, enkä missään nimessä rupea kosintaa mankumaan/maanittelemaan/tenttaamaan, ei! Se ei missään nimessä tunnu omalta itseltäni. Vaikka toivon kovasti naimisiin pääsyä, minulle henkisesti isompi ja merkityksellisempi asia on kihlautuminen ja kosinta. Kaikki naimisiinmenohaaveet tuntuvat tällä hetkellä viattomilta päiväunilta, koska olen hurjan onnellinen näinkin. Elämä on ihmeellistä. Arki on paikallaan, kesä kymmenen vuotta sitten tuntuu kuin eiliseltä, kymmenen vuotta yhdessä on on hitsannut asiat paikalleen, on omistusasunto, yhteiset asuntolainat, yhteiset rahat ja tilit taloa varten, tontti ja talonrakennusprojekti. Ehkä sitten ensi vuonna meillä on ylläri tupari-häät
 23. Musiikki tulee spotifysta eli ei bändiä/dj:tä. Meille ei tule hääautoa, hääkarkkeja/vieraslahjoja tai kukkia. Koristeet pyritään samaan kasaan lainaamalla ja käytettynä ostamalla, toista sormusta en välttämättä hanki ja puku olisi tavoitteena löytää käytettynä edullisesti. Vielä on harkinnassa saataisiinko ainakin osa ruokatarjoilusta tehtyä itse ja säästettyä siinä.
 24. 1. Oma ulkonäkö ja valokuvat. Meistä on todella vähän hyviä yhteiskuvia, joten haluan olla tyytyväinen hääkuviin. 2. Ruoka ja juoma. Ruoka voi olla haastava toteuttaa, kun tasapainoilee hinnan ja laadun kanssa. Haluaisin ehdottomasti ruoan olevan hyvää, koska aiomme tarjota kasvisruokaa enkä halua ruokkia kenenkään negatiivisia ennakkoluuloja. 3. Juhlapaikka. Vaikuttaa kuitenkin jonkin verran tunnelmaan.
 25. Minä 28 ja mies juuri täyttänyt 29. Samana vuonna olemme syntyneet.
 26. Olette seurustelleet/asuneet yhdessä 10 vuotta ja miehellesi ei ole tullut mieleenkään kosia? Tän takia on olemassa kulttuuri, että naisten pitää vinkua naimisiinmenoa, koska miehet ei muuten vaan taida tajuta. Eihän se naimisissa olo mitään kerro. Enemmän kertoo tuo, miten pitkään olette olleet yhdessä ja rupeatte vielä taloa rakentamaan yhdessä. Mutta toivotaan, että teille tulis tuparit/häät ens vuonna.
 27. Maljakoita / vaaseja myynnissä 6 kpl. Materiaali paksuhkoa kirkasta lasia, kestävän oloisia. Käytetty kerran juhlissa ja ovat alkuperäisissä pahvilaatikoissa, kunto siis uudenveroinen. Korkeus 26 cm ja soveltuvat korkeutensa puolesta hyvin esim. tulppaaneille tai muille korkeille kukille. Myydään mieluiten pakettina, kaikki yhteensä 30 eur. Ovat uutena maksaneet 8 eur kpl eli tämä pakettihinta kuudelle vaasille on valmiiksi tingitty Sijaitsee Helsingissä. Yhteydenotot mieluiten tekstarina: 040 735 0879.
 28. Hääpäivänä minä 25 ja mies 26
 1. Load more activity