All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. 70 kutsuttiin, 65 tulossa.
 3. Me tehdään yhdessä ja vastuualueita jakaen. Tällä viimeisellä viikolla mies flunssanpoikasesta huolimatta, on kunnostautunut minua enemmän. Joku hääväsymys iskenyt juuri ennen h-hetkeä. Toisaalta nyt voi sitten rennommin keskittyä nauttimaan päivästä, kun ei ole stressannut hulluna viimeisiä päiviä.
 4. Meille tulee hääbiisiksi ehdottomasti Alice Cooperin Hell is living without you. Mies saa muuten päsmäröidä musiikin suhteen, meillä sama musiikkimaku isolta osin ja metalli paljolti kummankin makuun. Cooper miehen ehdoton ykkössuosikki ja itse tykkään myös tosi paljon, mutta eniten tää on kiinni sanoista. Me ollaan rämmitty sellaisen suon läpi yhteiselämämme aikana, että mun tekis mieli takoa ihmisten kalloihin, että kaikesta voi päästä yli, jatkaa ja rakastaa, kaikki vaikeudet voi voittaa, jos vaihtoehtona olisi elämä ilman toista. Tiedän joutuvani miestä hieman lirkuttelemaan, sillä hällä on varmaan tuhat ideaa hääbiisiksi
 5. Mä olen tätä pohtinut ja kyllä me ainakin laitetaan save-the-date kortit menemään tyyliin 8kk ennen häitä Häät tulevat kuitenkin olemaan kesällä, jolloin monilla on suunnitelmia vapaidensa varalle ja monet ovat vuorotöissä ja muusikoita jne. joten musta tää on fiksu ja kohtelias tapa infota, että hei, meillä ois tällaset juhlat tulossa, jos aiot osallistua, niin valmistaudu. Mä kuitenkin nyt toivon, että kutsutuista suurin osa pääsis paikalle, en mä heitä muuten kutsuis.
 6. Minä saan järjestää suurimman osan itse! Huomioikaa sana saan, se on tärkeä sana. Kyselen kyllä miehen mielipiteitä ja hänellä on itsellään kaksi tai kolme vastuualuetta kun tajuaa niistä jutuista enemmän, mutta muuten... Innokkaita apulaisia kyllä löytyy tulevista kaasoista, että en mä työmäärään huku, varsinkaan kun tässä on pari vuotta aikaa suunnitella ja tehdä kaikki.
 7. Vielä ei tarkkaa määrää tiedossa, mutta suurinpiirtein 120 henkeä. Näistä hiukan yli kolmasosa sukulaisia.
 8. Yesterday
 9. Last week
 10. Meillä on juhlapaikalla sauna joten tietty sitä käytetään, kutsussa mainittiin että sauna lämpiää joten vieraat osaa varautua ja varaan ylimääräisiä pyyhkeitä mukaan. Luulen että saunominen tapahtuu sellaiseen aikaan, että osa vieraista on jo lähtenyt ja tunnelma jo hyvinkin rentoa.
 11. Marble Aivan ihanan kuuloista, että miehesi on kiinteistövälittäjälle noin ääneen jo suunnitellut teidän elämää! Ei varmasti ole kaukana kosinta. TeMi Meillä on hei ihan sama tilanne! Sormukset valittu (me ei tosin olla ostettu) ja naimisiinmenosta on päätetty, mutta sulhanen haluaa olla vanhanaikainen ja vielä kosia ja jemmaa päivämäärän itsellään! Onhan toi hirveen suloista teilläkin, vaikka lapsiakin jo teillä on..
 12. Earlier
 13. Keskustelu on vanha, mutta relevantti, koska hän edelleen toimii ja tekee tarjouksia. Olisimmepa löytäneet tämän ketjun itse ajoissa. Kokemuksiin siis: Lähestulkoon pilasi hääpäivämme Otti käsirahan 100€ ja katosi. Ei vastannut sähköposteihin, puheluihin, kirjepostiin tai some-viesteihin. Vaihdettiin kuvaajaa. Myös muilla vastaavia kokemuksia, kts. Google reviews.
 14. Isot hääsateenvarjot 29,95/kpl Nouda myymälästä Tampereelta tai tilaa postitse. Toimitus onnistuu muutamassa päivässä. TÄSTÄ OSTOKSILLE: www.pirteapaketti.fi
 15. Meillä on suunnitelmissa vihkiytyä kahdestaan maistraatissa tai kotona tai muussa paikassa. Vihkimisen ajankohta on vielä auki, mutta se saattaa olla jopa kuukausi ennen juhlia. Tämä on kompromissiratkaisu, kun itse halusin juhlat ja mies kahdenkeskiset häät.
 16. Mieheni tekee minulle sormuksen itse, joten maksaa materiaalit ja ns. valitsee sen myös. En ole nirso, ja koska se on rakkaani tekemä, niin se tulee olemaan ihana joka tapauksessa.
 17. Kihlasormus on 17 ja vihkisormus tulee olemaan 17,5-18. Mulla on tämmöset ”lumiukkosormet”.
 18. Hmmh... Olisikohan parin viikon kuluttua yhdeksännet häät, joissa muistan olleeni?
 19. Äitini reaktio oli lähinnä ”jaa, minkä ihmeen takia”. Sisareni taas alkoi haukkua kirkkohäitä. Tuntuu todella pahalta, kun haluaisi juhlia rakkauttaan, eikä ketään tunnu kiinnostavan tai sitten mollataan.
 20. Hääpäivänämme minä olen 36 ja sulhanen 35.
 21. Mies työelämässä, minä opiskelen. Pari vuotta olemme olleet yhdessä, molemmilla lapsia edellisestä suhteesta. Biologisesti yhteisiä emme aio hankkia, sillä mussukoita on 5.
 22. Ai kauhea, onpa maailmassa paljon ihmisiä, jotka eivät tunnu tietävän kutsuvierasetikettejä Meidän häihin tulee lapsia vain ja ainoastaan meidän omat, sisarusten omat ja kummilapsemme. Jos joku kehtaa yrittääkään vetää herneen nenään, niin ei tarvitse kyllä vaivautua paikallekaan. Alkuun oli tarkoitus tosiaan ilmaista asia perinteisellä etiketillä, eli vain kutsuttujen nimet kuoreen. Ja tiedän oman sukuni ja ystävieni osaavan lukea asian niin kuin asian laita on. Mutta nyt aloin stressaamaan miehen sukulaisista. En kuitenkaan tunne heitä niin kovin hyvin Täytynee lisätä kutsun juhlaohjeistukseen asetus vain aikuisille tai sitten save the date kortti muotoilla lapsiperheellisille humoristiseen tyyliin -varaattehan lapsenvahdin jo nyt voidaksenne olla läsnä juhlissamme-
 23. Eka avioliittoni oli erehdys jo ennen avioliittoa, se ei kauan kestänyt ja ison osan voin pistää nuoruuden typeryyden piikkiin. SILTI mulla on ihan jäätävä kynnys mennä nyt naimisiin, paljon isompi kuin ekalla kerralla. Nyt tuntuu sltä, että on tosi kyseessä, ekalla kerralla vain paineli päätä pahkaa. Mun avioerostani on aikaa 11 vuotta, hyvä kun joku ees muistaa mun olleen joskus naimisissa ja ekat häät oli hyvin pienet, joten mulle ei ympäristöltä tule minkäänlaisia paineita vaikka on "jo" toinen kierros tulossa.
 24. Sanotaanko, että kaikki muu on erilaista, paitsi morsiamen, morsiamen vanhempien ja sisarusten ja yhden kaason henkilöllisyys Ekat pienet hääni vietettiin maistraatissa, minulla ei ollut valkoista pukua, juhlina käytiin ravintolassa syömässä, jonka isäni kustansi, siitä osan porukan kanssa lähdettiin jatkoille baariin, hääyö vietettiin kotona, kihla- ja vihkisormuksena oli yksi ja sama sormus, oltiin nuoria, eikä tiedetty mistän mitään Nyt on tulossa todella isot häät, kirkkohäät, paljon perinteitä, ehdottomasti valkoinen mekko ja huntu, hääyö jossain hienossa paikassa, maksamme kaiken itse, saan sekä kihla- että vihkisormuksen ja olemme tarpeeksi vanhoja ja viisaita, että tiedämme ettemme tiedä mistään mitään
 25. Noin 10 vuotta yhdessä ennen kihloja. Me aloitettiin eri suunnasta, esikoista alettiin odottaa 7kk yhdessäolon jälkeen
 26. Ehdottomasti tarkoittaa lupausta naimisiinmenosta ja hääpäivä, tai edes vuosi, pitäisi lyödä lukkoon kihloihin mennessä. Tiedän miehen ajattelevan samoin.
 27. Minäkin kuulun ilmeisesti tänne KO-kerhoon, vaikka mun tilanne on kyllä jo vähän huvittava. Kymmenen vuotta yhdessä, lapsia neljä ja aika lailla aina ollut kummallekin selvää, että joskus naimisiinkin. Nyt sitten mies sai itsestään yllättäen sen verran irti, että sovittiin häiden olevan kesällä 2021/2022. Lisäksi kävimme sovittamassa sormuksia ja tilasimme netin kautta yhteisymmärryksessä molempia miellyttävät kihlasormukset. Kuitenkin ilman kaiverrusta. Kun postikusti tuo sormukset, ottaa mies ne talteen. Hän on vähän vanhanaikainen ja haluaa kysyä isältäni kättäni (hei oikeesti, meillä on lapsia, en tiedä nauranko vai itkenkö...) ja kosia mua oikein kunnolla. Eli kun hän on päättänyt kosintapäivän, käy hän kaiverruttamassa päivämäärän ja kosii mua haluamallaan tavalla. Rajoiksi totesin miehelle "On tääkin tapa saada toinen hulluksi, joten ellet suorita kosintaa tänä vuonna, löydät itsesi omista vihkiäisistäsi niin, että huomaat koko pikku kosinta-välikohtauksen jääneen näyttelemättä."
 28. Minä myös olin haaveillut olevani naimisissa ennen lapsia. Toisin kävi, nyt neljä lasta jo ja häät vasta tulossa. Ei sillä loppujen lopuksi ollut yhtään mitään merkitystä meille, se vaan oli romanttisen tytön romanttinen haave.
 29. Wow, millaisia kehuja puoliskot ovat täällä saaneet. Voisin itse luetella vaikka monenlaista listaa, mutta jos mietin ihan pohjimmiltaan kysymystä MIKSI juuri hän niin, no, siksi, että hän on ainoa, jonka vuoksi aion, voin ja haluan tahtoa itseni yli kaikesta. Miksi näin on, on jotakin niin salaperäistä, että en edes saa siitä kiinni, sillä ihmisiähän me molemmat vikoinemme ollaan. Nyt vaan tuossa toisessa on jotain, minkä vuoksi pidämme toisistamme kiinni, pidämme kiinni sitein, joihin ei aika, ei repiminen, ei mikään tunnu vaikuttavan kuin vahvistavasti. Olen saanut rinnalleni ihmisen, joka tahtoo olla mun kanssani yhtä paljon tästä ikuisuuteen kuin minäkin hänen kanssaan. Se on se selittämätön se jokin, mikä pitää rakkauden hapessa vaikka mitä on tullut eteen.
 1. Load more activity