All Activity

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Meidän budjetti on 3500€. Meille ei tule pitopalvelua eikä erillistä juhlapaikkaa, sillä juhlimme kotonamme perheemme kanssa ja pienelle vierasmäärälle tekee helposti itsekin suolaiset syötävät. Suurempia koristeluja meille ei myöskään tule; aiomme hankkia miehelle vieheen ja minulle morsiuskimpun sekä luoda tunnelmaa kynttilöillä, joita meiltä löytyy pilvin pimein. Kakkuun ollaan varattu pari sataa euroa, mutta koska näyttää siltä, että budjetistamme jää rahaa yli, olemme mahdollisesti valmiita maksamaan kakusta vähän enemmänkin jos löytyy joku erityisen hyvä tekijä. Suurin osa budjetistamme meneekin sormuksiin ja hääasuihin, mikä passaa meille, sillä meidän päivähän se on.
 3. Olisihan se aika luksusta yöpyä hääsviitissä, mutta luultavasti vietämme yön ihan kotosalla. "Perhejuhlan" jälkeen olemme nimittäin suunnitelleet menevämme vielä ulos juhlimaan ystävien kanssa ja tuntuu jokseenkin turhalta maksaa maltaita hotellihuoneesta, jossa viettäisimme juhlinnan jälkeen vain muutamia hassuja tunteja. Eihän me ehdittäisi kuin mennä nukkumaan ja herätä, niin hotellista täytyisi jo poistua!
 4. Me maksettiin sulhon kanssa molempien kihlasormukset puoliksi ja maksettavaa tuli 80€ per nuppi. Molemmat valittiin itse sormuksemme ja ollaan tyytyväisiä: minulle tuli kivetön, puolipyöreä ruusukultasormus ja miehelle hopeasta ja titaanista tehty flakkasormus. Miehelle ostetaan kuitenkin vielä uusi sormus vihkisormukseksi ja minä sitten pidän kihlaa ja vihkiä yhdessä - vihkisormuksiin aiommekin sitten panostaa rahallisesti enemmän.
 5. Last week
 6. Pohdin tätä nimiasiaa pitkään. Toisaalta olisi kiva, jos sukunimi olisi yhteinen, mutta en niin innostunut lopulta miehen sukunimestä eikä mieskään halua vaihtaa minun nimeeni. Yhdistelmänimeä harkitsin pitkään, mutta siitä tulisi niin pitkä, että hylkäsin sen vaihtoehdon. Kokonaan uusi nimi ja vanha suvussa ollut nimikin olivat vaihtoehdoissa, mutta päädyttiin lopulta siihen, että pidetään omat sukunimet. Pääseepähän halvemmalla ja helpommalla, kun ei tarvitse uusia kortteja yms.
 7. Ystävänpäivä ehti herättää jo vähän odotuksia. Mun äiti oli aiemmin tällä viikolla käymässä pari päivää, itse olin töissä päivät mutta mies sattui olemaan lomalla. Jälkikäteen kun kysyin mieheltä miten heillä meni aamupäivät kaksistaan niin olivat kuulemma molempina aamuina viettäneet reilusti aikaa jutellen, en sitten tiedä että mitä keskustelivat Mutta jotenkin ajattelin, että ties vaikka siinä olisi jotain kosinta-aikeita käyty läpi ja "pyydetty kättä" tai sitä rataa. Ystävänpäivänä ollaan yleensä käyty jossain ulkona syömässä, mutta tänä vuonna mies halusi olla kotona ja tehdä itse ruokaa. Ajattelin että tilanne voisi olla kosinnalle sopiva, mutta ei. Kun jälkkärikakkujen ja skumppien jälkeen siirryttiin sohvalle oluen ja netflixin kanssa, luovuin toivosta sen illan osalta En edes muista mistä idea on lähtenyt, mutta jostain syystä olen ollut vahvasti siinä uskossa, että kosinta tapahtuisi ennen tätä tulevaa karkauspäivää, mutta nyt on kyllä usko loppu sen osalta. Edit. Nyt aloin jo epäillä, onko mies lukenut mun kirjoituksia täältä äsken vielä kyseli, mikä fiilis jäi tuosta eilisestä ystävänpäivästä JA JÄIKÖ JOTAIN PUUTTUMAAN ilmeisesti kuitenki viittasi tuohon että haittasiko mua kun oltiin vain kotona. Mutta joo, kosikoon sitten kun sopivaksi kokee, ihan kivakin ettei kosinta kuitenkaan tapahtunut vähän ällösöpösti ja itsestäänselvästi just ystävänpäivänä
 8. Earlier
 9. Pyysimme avustusta häämatkan ja saimme n. 3000€
 10. Olimme Mauritiuksella. Halusimme kunnon rentoiluloman trooppisissa puitteissa ja all inclusivella. Yleensä käymme kaupunkilomilla, joten häämatkalla ranta ja lämpö olivat tärkeitä.
 11. Aiomme pyytää avustuksia häämatkaa varten, mutta toki hyväksymme kaikenlaiset lahjat. Teemme myös vieraille selväksi sen, ettei heidän tarvitse tuoda yhtään mitään jos vaikka rahatilanne ei salli/ei muuten vaan tahdo!
 12. Minä olen jo suunnitellut koristelut ja ostellut kaikennäköistä ja askarrellutkin jo vaikka ei ole vielä edes kosittu. Uskon ja toivon että tänä vuonna kosittaisiin
 13. Minä teetän äidiltä saamastani sormuksesta kaulakorun. Äiti on saanut sormuksen käsittääkseni 15 vuotiaana mutta ei sormuksena ole minun mieleeni. Sormuksen kivi on sininen joten saan samalla jotain uutta (uusi kaulukoru), jotain vanhaa ja jotain sinistä. Ainoastaan mietintämyssyn alla on se jotain lainattua, koska haluan että se on minulla jollain lailla hallussa hääpäivänä..
 14. N. 25 henkeä kokonaisuudessaan, kaikki sukua. Ystävien kanssa juhlitaan sitten illalla.
 15. Minä ja sulho ollaan paljon seurustelumme aikana puhuttu, että olisi ihanaa päästä käymään Alankomaissa - ei siis tarvinnut kauaa pähkäillä häämatkakohdetta. Ollaan jo katseltu hotellejakin, vaikka edes itse häät eivät ole ajankohtaiset vielä 2,5 vuoteen.
 16. Olen päättänyt ottaa miehen sukunimen vaikka se vähän haikealta tuntuukin, kun sitten omaa sukunimeäni kantavia on olemassa enää isäni. Päätökseen johti monikin seikka, päällimmäisenä se, että minulla on kolme etunimeä ja jos niiden perään lähtisi vielä sukunimiyhdistelmää tunkemaan, niin nimestäni tulisi ihan jumalattoman pitkä. Ajatus siitä, että jaamme sitten mieheni kanssa yhteisen sukunimen tuntuu itselle todella luontevalta - olemmehan sitten perhe. Koen myös uuden sukunimen olevan itselleni eräänlainen uusi alku.
 17. Itse taidan meikkini räpeltää, mutta kampaajalle suunnittelen meneväni hääpäivänä.
 18. Häiden peruuntumisen vuoksi myydään käyttämätön Mori Leen 5566 puku. Koko UK 16. Ostettu Niinattaresta. Mukaan tulee alushame ja kuitupussi säilytystä varten. Raisiossa. Hinta 900eur/tarjoa mmm Lähetä viesti
 19. Sulhasen kanssa kävellään yhdessä "alttarille" maistraatissa, vaikka olenkin läheinen isäni kanssa. Koko luovutus vaan tuntuu itsestä niin hassulta, kun eihän se isä oikeasti minusta luopuisi sanan missään merkityksessä.
 20. Meillä tuli molemmille, minulle sekä miehelle kihlasormukset. Lasku jaettiin tasan kahtia. Näin tullaan tekemään vihkisormustenkin kanssa.
 21. Olin tosi, tosi yllättynyt kosinnasta, kun mies aina sanoi että ei missään nimessä halua naimisiin! Yhtenä päivänä hän sitten tuli töistä kotiin kukkakimpun kanssa. Aloin itkemään jo siinä vaiheessa, koska kukaan ei ollut koskaan aiemmin tuonut mulle kukkia! Menin sitten keittiöön laittamaan kukille vettä. Saatuani kukat maljakkoon tiskipöydälle käännyin ympäri ja siihen se oma kulta polvistui, keskelle meidän keittiötä. Minä itkin ja mies itki, ja vastaukseni oli myöntävä jo ennen kuin raukka ehti saada sanaa suustaan. Sormusta hän ei ollut ostanut, kosinta oli kuulemma ollut sen verran spontaani päätös, mutta sitten olikin kiva mennä yhdessä sormusostoksille kun mieskin halusi kihlasormuksen.
 22. Seurusteltiin n. 1,5 vuotta ennen kihlautumista viime heinäkuussa.
 23. Tää on varmaan ainoa sellainen "perinne", jota tulen häissäni sillain puolivahingossa seuraamaan! Uutta: häämekko Vanhaa ja "lainattua": vanhempieni sormusrasia vuodelta -96, jonka nappasin itselleni joskus 15-vuotiaana kun isä uhkasi viedä sen pantiksi. Menköön lainauksesta... Sininen on vielä työn alla... Ehkäpä hääkimpussani tulee olemaan sinistä?
 24. Oon asettanut itselleni 360€ budjetin häämekkoon sekä asusteisiin (kengät on ostettu jo aiemmin, eli niitä ei ole budjetoitu). Itse mekon hinta on 250€, ja muu summa jää mm. koruihin ja alusvaatteisiin.
 25. Ihan itse ajateltiin miehen kanssa maksaa, tosin jos joku meille rupeaa rahaa tuputtamalla tuputtamaan niin otetaan kyllä vastaan. Budjettina meillä 3500€ eli ei sitä kovin hankala ole itsekään säästää, varsinkaan kun aikaakin on vielä melkein kolmisen vuotta. Häälomabudjettia ei ole meillä itse hääbudjettiin laskettu, mutta koska emme suunnittele lähtevämme lomailemaan heti häiden jälkeen on silläkin oma aikansa karttua. edit: oikeinkirjoitus
 26. Kengät! Löysin unelmakenkäni -70% alennuksesta ja olihan ne nyt ihan pakko saada, vaikka häihin on vielä melkein 2,5 vuotta.
 27. Herättelen vähän tätä ketjua... Meillä olisi maistraattihäät tulossa kesällä 2022 ja hieman hirvittää, että maistraatin (vai mikä helvatun DVV se nykyään on) ajanvarauksessa näkyy vihkiajat esim. Helsingin toimipisteelle vain neljälle kuukaudelle kerrallaan. Joku tuossa ylempänä sanoi, että Tampereen alueella voi varata maistraatin vuotta etukäteen, jos soittaa ja kertoo asiansa. Toimiikohan myös täällä päin tuo soittoajanvaraus, vai onko se varaus oikeasti tehtävä siellä netissä ja jätettävä niin viime tinkaan?
 1. Load more activity