Sissi

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä Sissi

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meidän häissä oli Pohjois-Karjalan juhla- ja pitopalvellu ja täytyy kyllä kehua ruokia, tarjoilijoita ja asiantuntemusta. Tykkäsimme kovasti ja mm. tätini, joka on tarjoilualalla töissä oikein ihmetteli pitopalvelun tasokkuutta.
  2. Tertin kartano on noin 5 km päässä keskustasta ja se on tosi kaunis (varmaan kyllä kalliskin). Nettisivukin heillä on, mut en viitsi etsiä sitä nyt tähän hätään Anttolassa on tosi ihana paikka, nimeä en muista, mut asiaa voi tiedustella Anttolan hovista. Ja sit tietty Ollinmäen viinitila Anttolassa (siinä Xon puiston vieressä). En oo asunu Mikkelissä kuuteen vuoteen, joten ei nyt tuu muita paikkoja mieleen.
  3. MInä taas olisin mielissäni, jos kyseinen leikki olis meidän häiden ohjelmistossa. Tiedän kyllä, et leikki on monelle tuttu, mut olis kaikille ainakin hyvä syy käydä kylässä morsiusparin luona. Tosin tottakai leikkijöiksi kannattaa valita ne läheisimmät ystävät eikä mitään kummin kaimoja.
  4. Uutta tulee olemaan puku, kengät ja alusasu. Sinistä tulee sukkanauhaan (en oo vielä hommannu), lisäksi puvussa on sinistä kirjailua. Lainattua ja vanhaa pitää vielä miettiä.
  5. Meidän juhlat on Joensuussa mieslaulajien Laulutalolla ja maksaa 400 €. Hintaan kuuluu pöytien paikalleen laitto, siivous (ei keittiön) ja astiat. Jos Laulutalolla ei ole tapahtumaa edellisenä iltana, niin päästään koristelemaan se jo silloin.
  6. En ole asunut Mikkelissä enää viiteen vuoteen, mutta siskoni mukaan ainakin Riley on edelleen suosittu, siis ilmeisesti hyväkin kampaaja. Loistava kampaaja sijaitsee puolestaan työvoimatoimiston vieressä olevalla sisäpihalla, en nyt kuollaksenikaan muista sen nimeä. Meikeistä en osaa sanoa, mutta luultavasti jälkimmäisessä kampaajassa tehdään myös niitä.
  7. Huomenta Unikko! Onnistuin jotenkin hävittämään viestin, jonka kerran mielestöni jo lähetin ??? Otetaanpas uusi yritys: Eli Äitini joensuulainen kolleega suositteli meille pitopalveluksi Pohjois-Karjalan Juhla- ja pitopalvelua (Lehmo), joka on kuulemma hinta-laatu -suhteeltaan hyvä ja tarjoukset ovat runsaat. Pyysimme täältä tarjouksen ja häämenu vaikuttaa hyvältä ja monipuoliselta. Ei mitään perinteistä karjalanpaistilinjaa, muttei liian erikoistakaan (vieraissa on joitakin uskomattoman nirsoja). Ensi kesäkuussa sitten testataan tuo häämenu...
  8. Huomenta Unikko! Meilläkin oli vaikeuksia tuon pitopalvelun kanssa, kun ei olla Joensuusta kotoisin, niin ei ole sukulaisillakaan kokemuksia pitopalveluista. Äitini Joensuulainen kolleega joka tapauksessa suositteli meille Pohjois-Karjalan Juhla- ja pitopalvelua (Lehmo), joka on kuulemma hinta - laatu-suhteeltaan hyvä ja tarjoukset ovat runsaat. Pyydettiin tarjous häneltä ja häämenu vaikuttaa runsaalta ja monipuoliselta. Ei ihan perinteistä karjalanpaistilinjaa, muttei liian erikoistakaan (vieraissa on joitakin uskomattoman nirsoja). Kesäkuussa sitten päästään maistelemaan ruokia ja nauttimaan häistä