Layne

Rouva
 • Content count

  89
 • Joined

 • Last visited

About Layne

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. -Hääheila (The Wedding Date) TÄÄ ON MUN SUOSIKKI, IHAN HUIPPU! -Kuokkavieraat (Wedding crashers) -Just Married -Rakastunut bestman (Made of Honor), täähän tuli just tv:stä. Ihana Patrick Dempsey Näistä mä tykkään Edit: Mä lasken tänkin ehkä jollain tapaa hääleffoihin, ja tykkään kovasti: Karkausvuosi (Leap year)
 2. Meidän kolmelle morsiustytöille tulee tällaiset kimput, mutta vielä vähän pienempinä (vähemmän ruusuja).
 3. Täältä saa niin paljon vinkkejä ym et väkisinkin menee pää pyörälle, itsekin väläyttelin edestakasin mielessäni kuvaa isoista ja pienistä häistä. Vaikka pienet eivät meillä oikeastaan olisi olleet edes mahdolliset.
 4. Meillä mies ei ollut koskaan kuullutkaan mistään esteettömyys todistuksesta "Mitä ihmettä, ihan naurettavaa, kyllähän me tiedetään ettei olla sukua tai jo naimisissa"
 5. Meilläkin häät lauantaina ja häämatkalle lähdetään seuraavana tiistaina Ihanaa
 6. "Lahja ei ole edellytys osallistumiselle juhlaan, jos kuitenkin haluat hääparia jollakin tavalla muistaa, voit joko sijoittaa heidän tulevaisuuteensa tai katsoa lahjalistasta mitä tältä ikuisuuksia jo seurustelleelta parilta vielä puuttuu. Meille tärkeintä on, että saavut paikalle." Meillä lukee näin juhlaohjeessa, minusta aiva hyvä. Itse pidän lahjalistaa erittäin kätevänä, samoin kuin tilinumeroa, vaikkakin lahjoista pidän enemmän. Mä en ihan oikeasti ymmärrä sitä mitä pahaa lahjalistassa muka on ja miten jotkut ymmärtävät sen ruinaamiseksi, perinne kun nyt jokatapauksessa on se että lahjoja tuodaan. Meiltä kyseltiin jo ennen kutsujen postittamista että teemmekö lahjalistan ja siitä tuli positiivista palautetta kaikilta. Enkä myöskään rehellisesti usko ettei kukaan oikeasti muka olisi iloinen lahjoista.
 7. Mä kans nään harvakseltaan tasaaseen tahtiin häistä unta, yleensä olen niissä unohtanut tehdä kaikkia kivoja pieniä yksityiskohtia mitä olen hartaasti suunnitellut ja sitten tulee paha mieli kun unessa huomaa että olen unohtanut tehdä sen ja sen ja nyt on jo juhlat käynnissä :D Viimeki näin ekaa kertaa sellasta unta missä kaikki oli niinkuin pitikin, en tosin kerennyt ennen heräämistä edes alttarille asti, saattoi johtua tästä :D Voi voi
 8. Ihmiset kun sitten soittelevat ja ilmoittelevat tulemisistaan, minusta siinä on vielä hyvä sauma tarkentaa tätä pukeutumista ja todeta että juhliin on todellakin tarkoitus pukeutua rennosti. Yksi pariskunta toimi näin, kun halusivat rennot mökkihäät, missä ei pukeuduttaisi tummaan pukuun ja iltapukuun ja suurinosa vieraista oli myös ymmärtänyt yskän.
 9. Alavuudella on Koivurannan kartano, mutta minulle se oli suuri pettymys kun kävimme siellä. Päärakennus oli minusta ränsistynyt ja tilat ahtaat. Pihan tanssilavaa ja takkaa ei saanut käyttää. Kun kyselin ruuasta, joka tulee paikan kauttaa sain vastaukseksi että meillä on ollut yleensä jotain lihaa ja perunaa :D Joo ei siis tehnyt minuun vaikutusta, mutta siellä oli samaan aikaan edellinen hääpari siivoamassa tavaroitaan ja he taas paikkaa kehuivat todella paljon, että en sitten tiedä, jokainen tykkää erilaisesta, kannattaa ehkä käydä katsomassa! Minusta touhu ei kuitenkaan valitettavasti vaikuttanut kovin suunitelmalliselta...
 10. Ruurikkalassa ei voi enää pitää häitä, näin minulle ainakin ilmoitettiin kesällä kun sinne soittelin. Se on muutettu jonkinlaiseksi asuntolaksi, ja siellä asuu ihmisiä ympärivuotta, joten juhlien pitäminen on siellä mahdotonta. Ihmiset siis asuvat ilmeisesti siinä päärakennuksessa. Harmin paikka, koska kartano ja pihapiiri ovat todella kauniit ja olen siellä kerran vuosia sitten ollut häissä, jotka olivat ihanat. Aika harhaan johtavat siis nuo niiden nettisivut, jossa edelleen mainostetaan että häitä voidaan järjestää
 11. Minäkin olen ihaillut Taorminaa, ja Sisiliaan tullaan varmasti suuntaamaankin, Tekisi niiiin mieli jo varata matka, mutta toisaalta en vielä malttaisi jos saisikin jotain alennuksia vielä tai hinta laskisi. Edit: Nyt on matka varattu! Mennään Taorminan kylkeen Letojanniin
 12. Mä ostin juuri meille hääkarkeiksi geisha konvehteja, sai joulunjälkeen -50%
 13. Me mennään miehen kanssa Turun häämessuille ja innolla odottelen niitä jo! Voisi harkita noita jyväskylänkin häämessuja, kun yksi kaasoista asuu sielä.
 14. Ostavathan ihmiset baarissakin itse omat juomansa. Tarkoitan tällä sitä, että kunhan kutsussa kerrotaan että paikka on ravintola ja haluttavat alkoholijuomat on kustannettava itse, se tuskin on kenellekkään vieraista ongelma, koska se ei tule yllätyksenä vaan siihen osaa asennoitua. Jokainen joka häihin haluaa tulla, on myös varmasti valmis muutaman drinkin itse ostamaan jos niitä haluaa! Teidän tarjoamanne juomamäärä on riittävä.