Layne

Rouva
 • Content count

  89
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Layne

 1. -Hääheila (The Wedding Date) TÄÄ ON MUN SUOSIKKI, IHAN HUIPPU! -Kuokkavieraat (Wedding crashers) -Just Married -Rakastunut bestman (Made of Honor), täähän tuli just tv:stä. Ihana Patrick Dempsey Näistä mä tykkään Edit: Mä lasken tänkin ehkä jollain tapaa hääleffoihin, ja tykkään kovasti: Karkausvuosi (Leap year)
 2. Meidän kolmelle morsiustytöille tulee tällaiset kimput, mutta vielä vähän pienempinä (vähemmän ruusuja).
 3. Täältä saa niin paljon vinkkejä ym et väkisinkin menee pää pyörälle, itsekin väläyttelin edestakasin mielessäni kuvaa isoista ja pienistä häistä. Vaikka pienet eivät meillä oikeastaan olisi olleet edes mahdolliset.
 4. Meillä mies ei ollut koskaan kuullutkaan mistään esteettömyys todistuksesta "Mitä ihmettä, ihan naurettavaa, kyllähän me tiedetään ettei olla sukua tai jo naimisissa"
 5. Meilläkin häät lauantaina ja häämatkalle lähdetään seuraavana tiistaina Ihanaa
 6. "Lahja ei ole edellytys osallistumiselle juhlaan, jos kuitenkin haluat hääparia jollakin tavalla muistaa, voit joko sijoittaa heidän tulevaisuuteensa tai katsoa lahjalistasta mitä tältä ikuisuuksia jo seurustelleelta parilta vielä puuttuu. Meille tärkeintä on, että saavut paikalle." Meillä lukee näin juhlaohjeessa, minusta aiva hyvä. Itse pidän lahjalistaa erittäin kätevänä, samoin kuin tilinumeroa, vaikkakin lahjoista pidän enemmän. Mä en ihan oikeasti ymmärrä sitä mitä pahaa lahjalistassa muka on ja miten jotkut ymmärtävät sen ruinaamiseksi, perinne kun nyt jokatapauksessa on se että lahjoja tuodaan. Meiltä kyseltiin jo ennen kutsujen postittamista että teemmekö lahjalistan ja siitä tuli positiivista palautetta kaikilta. Enkä myöskään rehellisesti usko ettei kukaan oikeasti muka olisi iloinen lahjoista.
 7. Mä kans nään harvakseltaan tasaaseen tahtiin häistä unta, yleensä olen niissä unohtanut tehdä kaikkia kivoja pieniä yksityiskohtia mitä olen hartaasti suunnitellut ja sitten tulee paha mieli kun unessa huomaa että olen unohtanut tehdä sen ja sen ja nyt on jo juhlat käynnissä :D Viimeki näin ekaa kertaa sellasta unta missä kaikki oli niinkuin pitikin, en tosin kerennyt ennen heräämistä edes alttarille asti, saattoi johtua tästä :D Voi voi
 8. Ihmiset kun sitten soittelevat ja ilmoittelevat tulemisistaan, minusta siinä on vielä hyvä sauma tarkentaa tätä pukeutumista ja todeta että juhliin on todellakin tarkoitus pukeutua rennosti. Yksi pariskunta toimi näin, kun halusivat rennot mökkihäät, missä ei pukeuduttaisi tummaan pukuun ja iltapukuun ja suurinosa vieraista oli myös ymmärtänyt yskän.
 9. Alavuudella on Koivurannan kartano, mutta minulle se oli suuri pettymys kun kävimme siellä. Päärakennus oli minusta ränsistynyt ja tilat ahtaat. Pihan tanssilavaa ja takkaa ei saanut käyttää. Kun kyselin ruuasta, joka tulee paikan kauttaa sain vastaukseksi että meillä on ollut yleensä jotain lihaa ja perunaa :D Joo ei siis tehnyt minuun vaikutusta, mutta siellä oli samaan aikaan edellinen hääpari siivoamassa tavaroitaan ja he taas paikkaa kehuivat todella paljon, että en sitten tiedä, jokainen tykkää erilaisesta, kannattaa ehkä käydä katsomassa! Minusta touhu ei kuitenkaan valitettavasti vaikuttanut kovin suunitelmalliselta...
 10. Ruurikkalassa ei voi enää pitää häitä, näin minulle ainakin ilmoitettiin kesällä kun sinne soittelin. Se on muutettu jonkinlaiseksi asuntolaksi, ja siellä asuu ihmisiä ympärivuotta, joten juhlien pitäminen on siellä mahdotonta. Ihmiset siis asuvat ilmeisesti siinä päärakennuksessa. Harmin paikka, koska kartano ja pihapiiri ovat todella kauniit ja olen siellä kerran vuosia sitten ollut häissä, jotka olivat ihanat. Aika harhaan johtavat siis nuo niiden nettisivut, jossa edelleen mainostetaan että häitä voidaan järjestää
 11. Minäkin olen ihaillut Taorminaa, ja Sisiliaan tullaan varmasti suuntaamaankin, Tekisi niiiin mieli jo varata matka, mutta toisaalta en vielä malttaisi jos saisikin jotain alennuksia vielä tai hinta laskisi. Edit: Nyt on matka varattu! Mennään Taorminan kylkeen Letojanniin
 12. Mä ostin juuri meille hääkarkeiksi geisha konvehteja, sai joulunjälkeen -50%
 13. Me mennään miehen kanssa Turun häämessuille ja innolla odottelen niitä jo! Voisi harkita noita jyväskylänkin häämessuja, kun yksi kaasoista asuu sielä.
 14. Ostavathan ihmiset baarissakin itse omat juomansa. Tarkoitan tällä sitä, että kunhan kutsussa kerrotaan että paikka on ravintola ja haluttavat alkoholijuomat on kustannettava itse, se tuskin on kenellekkään vieraista ongelma, koska se ei tule yllätyksenä vaan siihen osaa asennoitua. Jokainen joka häihin haluaa tulla, on myös varmasti valmis muutaman drinkin itse ostamaan jos niitä haluaa! Teidän tarjoamanne juomamäärä on riittävä.
 15. Pitää vielä kirjoittaa tähän, että jos on sillä kannalla että ottaa omat juomat mukaan, vaikka ilmaistaisiin että juhlat ovat alkoholittomat tai jos nurisee alkoholin puutteesta/vähyydestä itse juhlassa. Toimiiko henkilö myös näin muissa juhlissa, kuten rippijuhlissa, valmistujaisjuhlissa? Pidetäänhän myös alkoholittomia/vähä alkoholillisia syntymäpäiväjuhlia ym. Kehtaako joku oikeasti olla niin tahditon, että tuo vastoin muiden tahtoa tällaiseen tilanteeseen omat juomat tai jaksaa nurista siitä?
 16. Minä olin kuvitellut että Etelä-pohjanmaalla saisi pitopalvelun hintaan n.20€/hlö, mutta kun tarjouksia alkoi tulla hintahaarukka oli 38€ - 45€/hlö. Nyt meillä ravintola, jossa hinta 40€/hlö.
 17. Meille tulee kanssa joku täällä esillä olleiden tyylinen hauska juhlaohjesääntö, ja ihan vain sen takia että mielestäni se on hauska ja meitä ainakin nauratti nämä ihan hirveästi! En ymmärrä kuinka kukaan voisi loukkaantua sellaisesta, ja oon kyl sitä mieltä että jos on niin herkkähipiäinen ja suuttuu tuollaisesta niin ei tarvitse sitten tullakkaan
 18. Hei, tietääkö kukaan onnistuuko tuolta theknot.com sivustolta tuotteiden tilaaminen Suomeen??
 19. Meillä klo 15. Ei oikein edes tietty että mitähän kellonaikaa haluttaisiin Ja sitten selailemalla täällä ja miettimällä oman päivän kulkua päädyttiin että joko klo 14 tai klo 15, siitä sitten vielä lopulta päädyttiin tähän klo 15, ei oo turhan aikaasin ja kaikki jaksaa juhlia loppuun asti.
 20. "Mä haluaisin nähdä jonkun espanjalaisen ilmeen, kun sanot sille et tääl ei oo punkkua, tai kokeile sanoa amerikkalaiselle et meidän häissä ei ole baaria eikä bändiä, koska ollaan absolutisteja...veikkaan et molemmilla putois leuka lattiaan " Tää on taas niin kulttuurista kiinni, veikkaampa että myös monelta varisinkin vahemmalta suomalaiselta häävierailta tipahtaisi leuka lattiaan suomalaisissa häissä jos sanottaisiin että tarjolla ei ole kotikaljaa/maito, vain viiniä. Minusta on suorastaan ilkeää, jos joku absolutisti hääpari järjestää vaivalla häät, johon he ovat menun ja ohjelman suunitellut ilman alkoholia, niin sitten joku vieraista ilmestyy paikalle päihtyneenä tai alkaa juoda omasta pullosta siellä. Kyllä tämä on loukkaus hääparia kohtaan! Taas tällöin olisi voinut jättää häät väliin ja mennä lähi baariin.
 21. Jokainenhan saa lähteä himaan ihan missä vaiheessa vaan, jos ei kunnioita hääparia ollenkaan niin se on aivan oma valinta, voin kerta että hääpari huomaa sen kyllä! Pohjanmaalla on kyllä tapana tämä omasta peräkontista juominen, ja voi olla että sen takia juomia ei kaikki varaa mitään hirveitä määriä, mutta aivan jokaisesta itsestäänhän tämä on kiinni. Juomien pihtaaminen myöhälle on täällä tuskin sen yleisempää kuin muuallakaan. Viinin saa jokainen juhliinsa itse tarjoitavan tai ei, ei oo ihan halpa menoerä ja jos ei itse viinistä pidä niin ehkä vieraatkin yhden ruokailun pärjää ihan maidolla/vedellä/mehulla. Itse en täällä pohjanmaalla ole vielä kertaakaan ollut häissä, joissa olisi tarjoiltu kahvin kanssa avec....ehkä se sitten on täällä vähän vieraamapaa, mutta kukin saa tehdä niinkuin haluaa. Meille ei mitään avec:eja tule. Jos alkoholi on sinulle häissä se pääasia ja kohokohta, niin ehkä parempi ensikerralla jos vain kieltäydyt kauniisti koko kutsusta ja menet vaikka kavereiden kanssa sitten baariin.
 22. Oletko jutellut asiasta suoraan näiden kaasojen kanssa, että voit olla 100% varma että he ovat levittäneet moista juttua, ettei kumminkin ole sattunut jokin väärinkäsitys. Minusta sinun kannattaisi ottaa asia aivan ensimäiseksi puheksi näiden kaasojen kanssa, ja selvittää ovatko he puhuneet jotain ja jos ovat niin miksi ja mitä ovat sillä tarjoittaneet.
 23. Aika omituista käytöstä mielestäni vanhemmilatasi ja sukulaisilta jos eivät halua tutustua uuteen mieheesi, eihän se sinun vikasi ole, eikä ainakaan uuden miehesi vika, jos ex-poikaystäväsi perui häänne viimetipassa!
 24. Mä olin yhdessä vaiheessa 100% varma että meidän häihin tulee karkkibuffet, varsinkin kun itse olen kauhea karkkisyöppö, mutta nyt en ole enää kuitenkaan niin varma... Haluaisin antaa vieraille perinteiset hääkarkit, niin sitten tuntuisi ehkä vähän hassulta jos mukana olisi myös buffet...? Paljonko teillä on mennyt rahaa karkkeihin? Anopilla on paljon hienoja purkkeja ja niitä saisi varmaankin lainata, niin niihin ei silloin rahaa menisi ollenkaan. Suunitteli että jos ottaisi lainaan yhden sellaisen hienon purkin ja laittaisi sen vaikka vieraskirjan kanssa samalle pöydälle ja laittaisi sen sitten täyteen vaahtokarkkeja. Se olisi varmaan aivan riittävä hääkarkkien kanssa ja kiva yksityiskohta.