-Olivia-

Rouva
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

About -Olivia-

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 11/08/82

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hämeenlinna
 1. Herbina_ Oletpas kauniin pommanderin tehnyt! Mietin että pitäisiköhän minukin tehdä tytöille kuivakukista. Saattaisi tosiaan olla kevyemmät. Mistä ostit silkkikukat? Mun mielestä silkkikukat on hierveän hintaisia. Siis jos yksi oksa maksaa 5e.. en raaskis ostaa... Piti viel kysyä että sidoitko silkkikukkiin rautalangan ja sit vasta styroxiin kiinni!? vai liimasitko?
 2. Jaahas, taitaa tulla shoppailureissu helsinkiin..
 3. oon ehkä hieman outo, mutta en ole koskaan törmännyt kyseiseen merkkiin (mac). Missä sitä myydään? Löytyykö ihan perinteisistä prismoista vai oliskohan sitä emotionissa tms? Minkä hintainen huulipuna on?
 4. tähtikello millaisen kimpun teit ja kauan meni aikaa sen tekoon?
 5. Meillä tapetti on aika paksua ja tein kotona koeversion kutsusta. Kutsutekstin ja runon tulostin tavalliselle paperille ja liimasin sen tapettiin. Siitä tuli kamalan tönkkö. Olisko kenelläkään ideaa mikä paperi olisi ohuempaa kuin tavallinen A4 ja mihin tulostus onnistuisi!? muoks.kirj.härö
 6. Kuultaako kakspuolinen teippi läpi? entä liima? Ajattelimme liimata kuultopaperin, mutta onko kokemusta ennen kuin alan itse sähläileen...
 7. Auttakaa! Millainen kimppu pukuuni? häidemme teemavärit ovat valkoinen,ruskea ja kulta. Itse mietin valtikkatyyppistä mutta onko se vähän "liikaa"
 8. Onko kenelläkään kokemusta bridezillas verkkokaupasta?! Onko hyvä palvelu? katselin että siellä on koruja, askartelu tarvikkeita, pukuja yms.
 9. Me varasimme jo juhlapaikan toukokuulle 2010 ja kirkon voimme varata vasta marraskuussa 2009
 10. Mä olen ajatellut että kaasoni tulee mukaan kampaajalle ja siinä samassa laaso voi liimailla kynteni paikoilleen kun esim. hiuksia rullataan tms. Noi brodwayn kynnet kyllä kestää vaikka laittais jo edellisenä iltana.
 11. Itselläni on kerran ollut tälläiset broadway- kynnet ja ne ostin prismasta. hintaa oli joku 10e pintaan ja kestivät hyvin monta päivää! Kynnet kiinnitetään omiin kynsiin liimalla joka tulee paketissa mukana ja sen liiman voi hyvin sujauttaa "morsiuspussukkaan" hääpäivänä jos tuntuu ettei luota "pitoon". Itse ajattelin kyseiset kynnet ottaa hääpäivänäni. Kauniit, edulliset ja hyvin yllättävän luonnollisen näköiset kynsissä. tässä vielä linkkiä: http://www.amorosa.fi/component/page,shop....mart/Itemid,34/
 12. Eilen tuli tilaamani hääpuku (www.hääkauppa.fi) Tilasin puvun torstaina ja maksoin sen silloin. Oli pääsiäisen pyhät välissä joten pakettini tuli vasta keskiviikkona. Pukuni oli hyvä. Hääkaupan mittataulukko on mielestäni ihan hyvä, tai ainakin itse osasin tilata niiden mukaan oikean puvun itselleni. Palvelu oli erittäin hyvää! voin suositella hääkauppaa muillekkin morsiammille!
 13. eikö kukaan osaa auttaa tuon roikkuvan pallon suhteen?
 14. Haluaisin kuulla lisää kokemuksia tasolounaasta ja sen palvelusta...
 15. Minäkin tulen tänne muiden morsioiden seuraksi. Meillä häät vasta 15.5.2010 ja wisahovi on varattuna paikaksi. Kirkon voimme vasta marraskuulla varata. Onko kellään keskustan kirkon tornikappelista kokemuksia?