Jump to content
Naimisiin.info

papuni

Rouva
  • Viestit

    90
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän papuni kaikki viestit

  1. Meillä vihkiminen oli klo 14, ja hääaamun varsin rauhallinen aikataulu meni suunnilleen näin: Herätys klo 9 sen jälkeen rauhassa suihkuun Kampaaja klo 11 jonka aikana kaaso haki kukat Kotiin n. klo 12 haukkaamaan vähän jotain Meikkaus ja pukeutuminen klo 12.30 Kirkkoon klo 13.40
  2. Luulin että hymyilin, mutta nyt kun ollaan katsottu kuvia, oon lähinnä jännittyneen näköinen. Matkalla alttarilta pois hymyiltiin sitten kyllä sitäkin enemmän.
  3. Meillä sormukset vaihdettiin vasta seuraavana päivänä kirkossa, koska meille siunauspäivä on se todellinen hääpäivä jota sitten tulevaisuudessa juhlitaan. Siunauspäivä on myös kaiverrettu sormuksiin hääpäiväksi. Maistraatissa meiltä kysyttiin vaihdammeko sormukset siinä vai onko meillä vielä siunaus erikseen.
  4. Kuin myös, mutta timantteja on 3. Kihla on täysin kivetön.
  5. Vähän tiukaltahan tuo kuulostaa. Ainakin kannattaa varata juomista ja syömistä mukaan matkaan, että voi kampauksen aikana ja kuvausten välissä vähän tankata
  6. papuni

    Urut "ulkona" häämarssista

    Meillekään ei taida tulla urkuja (eikä todennäköisesti edes marsseja) kirkkoon. Ikävän onnettomuuden takia "oma" kanttori ei kykene soittamaan, ja meillä on siunaus niin aikaisin, ettei seurakunnan omaa kanttoria saada, ainakaan ilman eri korvausta. Musiikki hoidetaan siis pianolla, todennäköisesti jotain improvisoitua soittelua (taitava pianisti, eli ei pelkoa pelkästä pimputtelusta kuitenkaan).
  7. Hih, voidaan törmätäkin Mulla on varattu aika klo 11.
  8. No niin, reilu viikon ajan on näitä nähty täälläkin - ja häihin on vielä yli 2 kk Toivottavasti loppuvat jossain välissä... Viimeisimmässä aika oli hujahtanut täysin huomaamattani, ja olikin yhtäkkiä hääpäivän aamu. Pukuni oli silittämättä, sen ja alusvaatteiden koristeet ompelematta ja muutenkin iso osa järjestelyistä tekemättä, kun olin koko ajan kuvitellut aikaa vielä olevan. Ihmeen tyynenä kuitenkin alkusäikähdyksen jälkeen pysyin, aloin vaan silittelemään mekkoa ja mietin että naimisiin pääsyhän se tässä pääasia tosiaan oli... ;D
  9. Helenaan päädyin minäkin, ja jo aikoja varatessa palvelu oli ihanaa, ja hintakin sopiva, n. 50e koekampauksineen. En kauheasti tunne Riksun kampaamoita, joten hinnan lisäksi (kaikkein kalleimmat ja halvimmat suoraan pois...) tuo palvelu oli mulla aika ratkaisevassa asemassa. Palailen sitten syksyllä kertomaan, miten kampaus onnistui
  10. Me tehtiin sulhon kanssa yhdessä juhlan aikataulurunko, ja mietittiin minkätyylistä ohjelmaa suunnilleen haluamme. Meidän häissä iso osa ohjelmasta tulee toivottavasti erilaisilta kaveriporukoilta. Näiden lisäksi on sitten 1 meidän toivoma leikki, isien puheet (luulisin), ja vapaan sanan osio. Kaasot lupasi hoitaa ohjelman keräämisen ja järjestää yhden leikin. Tiedetään siis pääpiirteittäin mitä on tulossa.
  11. Mulla on tosi herkkä iho ja paksut tummat ihokarvat, ja sokerointi toimii. Vahoilla ja voiteilla iho ärtyy moneksi päiväksi, herkänihon tuotteilla taas ei karvat lähde oikeastaan mihinkään... Eli on niillä eroa
  12. Mun kimpun hinnaksi arvioitiin tänään pikkusen reilut 30e. "Kimppuun" tulee orkideanoksa (sitä perinteistä valkoista vaal.pun. keskustalla) ja muutama vihreä lehti. En tiiä oisko muualta saanut edullisemmin, en suoraan sanottuna vaan jaksanut alkaa kiertämään useampia kukkakauppoja, kun tästä on muuten hyviä kokemuksia ja mukavat myyjät. Vieheen ja mahdollisten hiuskukkien hinta on 10e/kpl.
  13. papuni

    Häävalssien sanoja

    Onkohan tähän (Taas päivä kaunein on) olemassa suomeksi muita kuin tuo yksi säkeistä? Englanniksihan niitä löytyy kolme.
  14. Tätä mekin aateltiin. Meidän yhteydenpito kun lähti alunperin liikkeelle, kun tein tikusta asiaa ja kyselin mieheltä sähköpostitse erään laululeikin sanoja (jotka toki olisin saanut helpomminkin :). Tää leikki tarinoineen ois sitten tarkoitus vetää lapsille.
  15. papuni

    12 kuukautta -leikki

    Tarina, josta Neiti Aurinko puhui, on aika helppo keksiä itsekin. Tarvitaan vaan 12 roolia (tai 14 jos morsiuspari on mukana): esim. pilvet, lintu, orava, kuusi, aurinko, sade, kivi, tyttönen, poika, sateenvarjo, polku jne. Sitten vaan tarinaa kertomaan: Kaunis päivä ja aurinko paistoi (aurinkoa esittävä on kovin paisteinen...). Linnut lentelivät. Yksi niistä pysähtyi kuusen latvaan, ja näki tyttösen kävelevän polkua pitkin. Jne.... Tarinaa voi jatkaa miten vaan. Juonella ei oo ihan kauheasti merkitystä, koska näyttelijöiden esitykset vie huomion pois siitä joka tapauksessa ;D Voisihan sen romanttisesti lopettaa vaikka niin että sadekuuron iskiessä ja paikalle saapuu sopivasti poika sateenvarjon kanssa, ja näytelmän lopussa tyttö ja poika jäävät yhdessä sateenvarjon alle odottamaan kunnes aurinko taas ilmestyy.
  16. Mä ajattelin laittaa pelkän leveähkön vihreän satiininauhan. Nauhaa ei heitetä, joten alunperin ajattelin jättää sen kokonaan pois, mutta toisaalta voihan se olla miehestä ihan kiva. Mulla on pukeutumisessa muitakin pieniä vihreitä yksityiskohtia, joten sikälikin nauha olisi ihan kiva lisä. Kiinnitystä vaan täytyy vielä miettiä.
  17. papuni

    Pellavahääpuvut

    Nyt on mun puku valmis! Edestä päin otetut kuvat ei oikein onnistuneet, joten tässä kuva takaa... Liitän uuden, jos joskus saan otettua hyvän. Teetetyt puvut-ketjusta löytyy sitten kuva myös sivulta. Puvun alla on tässä se tyllialushame, mistä tuossa edellisessä viestissä mainitsin. Kohottaa mun mielestä just riittävästi. Oon tosi tyytyväinen tähän pukuun, pellava oli juuri oikea materiaali mulle.
  18. Puku on valmis!! Tasan kuukaus sitten vein ompelijalle kankaan ja tänään hain valmiin puvun kotiin. Välissä kävin kerran viikossa sovittamassa. Oon kyllä enemmän kuin tyytyväinen, puku on just mun suunnitelmien mukaan tehty, istuu loistavasti ja on ihana. Kaaso totes sen nähtyään: "Toihan on ihan ku sulle tehty! ...ei kun.... niinhän se tietysti onkin ;D" Hintakaan ei ollut paha, 230e työ + 80e kankaat (puku ja alushame). Tässä kuva on puvusta sivulta päin. Pukua ei vielä ole tässä silitetty, ja helma ei oo takaa kaikkein edustavimmillaan, kun käännyin enkä suuremmin sitä asetellut. No, eipä sitä varmaan sitten häissäkään joka käänteessä ehdi asetella
  19. Tänään ajo-ohjeita laatiessamme mittasimme: 14,1 km
  20. Meillä on myös aika tiukka budjetti, ja sormuksesta näköjään syntyy säästöä kuin luonnostaan Sovittiin miehen kanssa n. 200 euron sormuksesta, mutta kun kiertelin liikkeissä katselemassa, olivat kaikkein mieleisimmät sormuksen vieläkin halvempia... Mulla on yksinkertainen maku, ja keltakultainen puolipyöreä 3 mm leveä kihla, enkä halua vihkinikään olevan tämän leveämpi. Kuvia en tähän hätään löydä, mutta n.150 eurossa ne liikkuivat. Kaikissa oli myös pienenpieni timantti.
  21. papuni

    KUVIA pikkuleivistä?

    Tässä itseleivottu minttuhuippu Muokkasin ohjetta sen verran, että vaihdoin osan perunajauhosta kaakaojauheeseen. Luulen, että ovat kuitenkin vaaleina parempi? Erittäin maistuvia kuitenkin myös näin! Tein puolikkaan taikinan, ja siitä tuli 25 pikkuleipää. Suklaana mulla on tuossa Pätkis. Eihän se tietenään varsinaisesti sula, mutta maistuu hyvältä. Kauniimpaa jälkeä tulis kyllä ihan jollain oikealla suklaalla.
  22. papuni

    Pellavahääpuvut

    Kävin tänään toisessa sovituksessa, ja puvusta tulee aivan ihana! Omaan aikaisempaan kysymykseeni viitaten voin nyt todeta, että kyllä pellava tyllialushameellakin kohoaa, jos haluaa vähän luonnollisemmin laskeutuvan mallin. Kamerakin oli mukana, mut enhän mä sitten kuitenkaan muistanut kuvata... Ens viikolla on seuraava sovitus, ehkä silloin. Mulle tulee ihan vaan valkoiset korkeakorkoiset nahkakengät, kuva lötyy tältä sivulta. Aika tarkalleen puvun väriset. Löysin parit pellavakankaisetkin juhlakengät, jotka ois kyllä olleet tosi hienot, mutta valitettavasti niissä ei mikään muu osunut kohdalleen kuin tuo kangas. Meillä miehelle tulee ihan tavallinen tumma puku, sitä ei varmaan sen kummemmin linkitetä mun pellavapukuun. Mun puku on kuitenkin ihan perus hääpuvun mallinen, joten puku sopii siiihen ihan hyvin. Oon vielä vähän kahden vaiheilla, haluanko pukuuni vihreän satiinivyön. Jos, niin sitten sävytetään miehen kraka siihen sopivaksi.
  23. papuni

    Tienvarsikyltit, kuvia ja ideoita

    Jos haluaa päästä helpolla, niin kriittisin risteyksiin voi sitaista esim. punaisen (tai mikä luonnosta erottuva väri teidän häihin nyt käykään) leveän nauhan. Meillä tulee näin, kun haluan väälttää askartelua tässä kohdassa, mutta jotain merkkejä olisi kuitenkin hyvä olla.
  24. Tuohon kesäjuttuun en osaa sanoa mitään, kun itse järjestän syyshäitä, mutta yksi asia, mikä ammattikoulujen suhteen on joskus huomioitava, on "keittiöpäällikkö". Ainakin kahdessa ammattikoulussa mistä kysyin, on sellainen käytäntö, etteivät he tee tarjoilukeikkoja opiskeluun kuuluvana. Opettajat kyllä välittivät työtarjouksia opiskelijoille, jotka sitten sopivat työnantajan kanssa palkoista yms. Koska tarjoilukeikka ei kuulu opintoihin, ei sinne myöskään tule koulun puolesta opettajaa/kouluttajaa mukaan. Opiskelijat eivät kuulema kuitenkaan olleet vielä kykeneviä täysin itsenäiseen työskentelyyn, joten joku vastuuhenkilö täytyisi paikalle varata. Tarjoilujen valmistaminen oppilaitoksessa sen sijaan onnistui. Me päädytään sitten todennäköisesti aikuiskoulutuskeskukselta tilaamaan tarjoilut. Heillä on koululla oma juhlapalvelu, jossa opiskelijat saavat harjoitella. Täältä myös kouluttaja tulee automaattisesti mukana.
  25. Meillä säästetään seuraavasti, tosin suurimmaksi osaksi säästö on vaan sivutuote, näin oltaisiin tehty muutenkin: -Mun hääpuku teetetään. Kangasta en valinnut hinnan mukaan, mutta melko edullinen se kuitenkin on. - Hunnun ompelen itse. - Miehellä tumma puku, joka olis pitänyt ostaa joka tapauksessa. Tosin ostettiin nyt sitten kerralla vähän laadukkaampi. - Ruoat aikuiskoulutuskeskukselta. - Yksinkertaiset kutsut itse askarrellen (no, tätä ei tehty säästösyistä, mutta kun katselin muiden hintoja, niin ilmeisesti säästettiin.. 80 korttia 0,3e/kpl + lähetykset) - Askartelut minimiin - Koristeina käytetään käpyjä ja muita luonnonmatskuja - Tosi yksinkertainen hääkimppu, vaikkakin orkideoista - Simppeli kapeahko sormus, vaan 1 tai 3 kiveä - Hääyö ja miniloma hyvin varustellussa (mm. poreamme) vuokramökissä järven rannalla - Auto kaverilta - Ei valokuvaajaa ja sitten vielä viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä: - Häät syyskuun lopulla ;D Esim. tuossa hääyössä säästettiin tosi paljon ihan vaan sen takia.
×
×
  • Create New...