Jump to content
Naimisiin.info

Samisa

Jäsen
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Samisa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Meidän häitä juhlittiin Johteenhovissa. Paikkana mitä loistavin! Vieraita oli 65 ja hyvin mahtui päärakennukseen ja tilaa jäi ohjemalle. Tanssit pidettiin riihen puolella ja sekin oli tosi toimiva juttu. DJ sai kasattua sinne tavaransa hyvin ja tilaa jäi tanssimiselle, oli jopa discovalot ja savukone... Vieraita mahtui majoittumaan parikymmentä ja juhlat kesti aamutunneille asti mikä ei monessa paikkaa ole mahdollista, jatkoille ei tarvinnu kenenkään lähtä. Hintaahan paikalla on, mutta oman pitopalvelun ja juomat saa viedä. Keittiö on tosi toimiva. Piha hyvän kokoinen ja tunnelmallinen varsinkin illan pimetessä kynttilöiden loisteessa... Joten suosittelen lämpimästi!
 2. Nyt on Bali/Lombok lomalta palattu. Paikat oli tosi upeet ja matka onnistunut kaikin puolin. Balilla olimme Nusa Dua alueella ja yövyimme Aston Bali Resort&Spa hotellissa. Huone oli todella hyvän kokoinen ja palvelu oli todella mahtavaa. Jopa onnittelukakku oli meitä odottamassa. Hptellin allas ja kuntosali oli toimivat, ja ranta-alue siisti. Ainoa kiusa oli rannalla pyörivistä kaupustelijoista...Lähellä hotellia oli useita ravintoloita, 2 ruokalajin illallinen juomineen n 8 euroa/2henkeä. Riippuu tietenkin siitä mitä tilaa. Paikallinen ruokahan on todella hyvää esim mie goreng ja nasi goreng, jotka ovat nuudeli/riisiruokia. Paikallinen olut oli myös halpaa ja hyvää, n 40 senttiä tölkki marketissa. Me ei käyty katsomassa nähtävyyksiä vaan keskityimme olennaiseen eli rentoutumiseen ja nautiskeluun. Indonesiassa oli sadekausi menoillaan, mutta ei kauheesti menoa haitannu. Aamuisin ja öisin sateli ja muutoin ilma oli puolipivistä. Aurinko ei paistanu ku parina päivänä, onnistuimme silti palamaan, joten olkaahan tarkkana suojakertoimien kanssa! Viimeiset 5 yötä olimme Lombokilla, joka on pienempi ja rauhallisempi versio Balista. Gili saarille ei suositeltu tähän vuodenaikaan käyntiä kovan merenkäynnin vuoksi, joten jätimme sen väliin. Yövyimme Sengiggi Beach hotellissa ja 2 viimistä yötä otimme lisämaksusta huvilan, joka oli muuten tosi luxusta. Suosittelen kokeilemaan vaikka olikin aika tyyris! Huvilat ovat oma aluuensa mutta kuuluvat samaan hotelliin Sengigin kanssa. Huvilasta oli oma käynti uima-altaaseen, poreallas, kylpyamme, 2 vessa ja tosi ihana makuuhuone yläkerrassa. Aamiasen sai huoneeseen tarjoiltuna laajasta valikoimasta rasti ruutuun menetelmällä..Aivan mahtavaa!!! Hintataso ravintoloissa oli edullisempi kuin Balilla. Matkanjärjestäjänä toimi Suomi-Seuran matkatoimisto. Kaikki sujui tosi hyvin ja häämatka huomioitiin kaikissa hotelleissa. Ainoa miinus matkassa oli pitkät lennot ja odottelu eri lentokentillä. Tulomatka oli todella raskas, kesti n 40 tuntia kaikkinensa. Mutta oli todellakin sen arvoinen! Malaria eikä muitakaan lääkityksiä eikä rokotuksia otettu. Paikallisten mukaan malariaa ei ole esiintynyt 20 vuoteen Lombokillakaan, ei myöskään denguekuumetta.
 3. Voin suositella Hedgamea, sieltä saa sekä meikin että kampauksen. Molempiin olin tyytyväinen. BellaBellasta mullakin huonot kokemukset häähemmottelujen osalta, pitänee vaihtaa toiseen kosmetologiin. Oisko suosituksia?
 4. Ja lisäystä vielä edelliseen (kirjautuneena) et muutenki Väänäsen kans ei ole ollu mitään ongelmia (ainakaan vielä). Saatiin itse päättää menu ja omia juttuja saadaan tuoda. Hinta on erittäin kilpailukykyinen ja ruoka sekä palvelu ovat kuulemani mukaan hyvät. Eli ihan luottavaisin mielin. Perästä kuuluu, jos asiat ei meneekään sovitulla tavalla...
 5. Vietämme häitä elokuussa 2007. Ollaan nyt sitten päädytty Hietasaaren Johteenhoviin. On hyvänkokonen paikka, saa viedä omat sapuskat ja viinat (mikä oli ehoton edellytys), pihaa riittää ja yksityisyyttä samoin. Onhan se hieman tyyris, mut laskettiin et se tulee halvemmaks anyway ku tuo omat tarjottavat. Olinkin aatellu kohtalotovereilta kysästä neuvoa.. Josko jollain ois siellä häät pidetty tai ootta vieraina ollu. Ku se ite ruokailutilahan ei mikään järin suuri ole, et jos tanssipuolen järjestäski siinä riihes? Onko kellään kokemusta? Koristelullahan siitä saa tosi kivan paikan, ite miljöö on kyllä näin kesäaikaan aivan ihana.. Voin jo kuvitella elokuun pimenevää iltaa ja kynttilämerta... Vieraita kutsutaan 60-70, se on varmaan vielä mahdutettava määrä siihe ruokailutilaan...Vaiks tais ne siel sanoo et jopa 120 löytyy tilat, mut epäilen et aiks ahdasta ois sillä määrällä.. Kertokaahan kokemuksia, kiitos jo etukäteen ;D
×
×
 • Create New...