Jump to content
Naimisiin.info

enne_08

Rouva
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by enne_08

  1. En muista, olenko vastannut jo tähän ketjuun, mutta näin jälkeenpäin voin sanoa, että Kiimingin Alakylässä sijaitseva Toivola kyllä täytti tarpeemme oikein hyvin. Hyvää siinä on tilava juhlasali, johon mahtuu hyvin noin 80-100 henkeä. Paikasta sai oikein kauniin koristamalla. Neljän päivän vuokraus oli vain 500e.

  2. Ellan kirjoitukset ovat aivan ihania ja ajatusta herättäviä. Mainittakoon vielä tässä, että pidin oman nimeni. Ja syynä ei ole mikään harvinaisuus tms. vaan se, että pidän todella paljon nimestäni ja se on osa minun identiteettiä. Toisaalta mieheni ei painostanut minua, vaikka sanoikin, että olisi kiva, jos ottaisin hänen nimensä. Hän ei kuitenkaan harkinnut minun nimeni ottamista, joten miksi minunkaan olisi pitänyt tosissani harkita oman nimen vaihtoa? Mietin kyllä asiaa siltä kannalta, että pitääkö minun suostua siihen... ;)

    Se on tosiaan kumma juttu, että häissäkin tullaan kysymään morsiamelta, että mikä sun nimi nyt sitten on. :huh::lol: Ja joissakin paikoissa oli kirjoitettu suoraan että miehen etunimi ja minun etunimi + miehen sukunimi. Mielenkiintoinen oletus nykypäivänä.

  3. No, niin kävin sitten tänään Kanervan kukkakaupassa. Kukille tulee sitten hintaa aikas paljon... Ja sitten tuntui vähän omituiselta, että piti heti maksaa 35€:n varausmaksu. Olin hieman itse ajatellut, että teen pientä vertailua, mutta taitaa sitten jäädä tekemättä. Morsiuskimpun hinnaksi tulee kuulemma max. 120€ (sis. n. 5 isoa callaa), heittokimpun 35€ ja sulhasen vieheen 20€.

  4. Onpas täällä jotku selvinneet halvalla! :o Minä päätin ostaa juuri ne materiaalit kuin halusin enkä yhtään pihistellyt, joten korttien hinnaksi tulee vajaa 3€/kpl. Aikaakin askarteluun menee ja hermotkin on välillä olleet kireällä. Mutta se on loppujen lopuksi ihan mukavaa puuhaa, kun ei liian nöpönuukana ole. :rolleyes:

  5. Olen yrittänyt etsiä murattia, mutta en ole löytänyt montaakaan paikkaa, missä sitä myydään. Olisiko laittaa esim. linkkejä, missä sitä olisi myynnissä?

    Entä olisiko yhtään sellaista kuvaa, jossa olisi sekä kaitaliinat että murattia? Itse aloin kyllä nyt miettimään, että jos laittaisikin vaaleanvihreät liinat ja siihen murattia päälle. Teemavärinä meillä siis vihreä (plus valkoinen ja hopea).

×
×
  • Create New...