Jump to content
Naimisiin.info

nansku

Rouva
  • Viestit

    314
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä nansku

  • Syntymäpäivä 11/05/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/YaBB.cgi?num=1187968166
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Lapinlahti

nansku's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Meillä laitettiin koristeet jo edellisenä iltana, laitettiin ovet kiinni yöksi ja hyvin pysyivät. Sitten laitettiin paljon kesäkukkia ja niillä saatiin tunnelmaa. Eiköhän siinä koristelussa ole mielikuvitus rajana ja tietysti toivo ettei tule myrsky.
  2. Laitoinki yksäriä... Eli meitä oli 80 henk. + meille oli oma nurkkaus.. eikä ollut ahdasta. maksimissaan varmaan mahtuu 90 henk. 3 kpl 3x9m
  3. Moikka! Meillä olisi myynnissä noi kerran käytetyt teltat kesältä jos jotakuta kiinnostaa! Laitan tähän pari kuvaa meidän häistä: yksi sivu seinistä avattiin juhlan ajaksi: Ja voin kyllä sanoa etten kadu yhtään päätöstämme pitää ulkohäät!
  4. nansku

    Vihkiminen ulkona - somistus!

    En osaa sanoa tuosta teltan koosta mut me varattiin aluksi 2kpl 3x9m telttoja 50 hengelle nyt vierasmäärä lähenee 80 niin ostettiin vielä kolmas. En tiedä riittääkö sekään. Tällä viikolla olisi tarkoitus laskeskella montako henkeä mahtuu. Eli meilläkin on tarkoitus ruokailla siellä ja pitää ohjelmaa jos sataa. Minua on ruennut niin hirveästi pelottamaan tuo sade et sanoin jo sulholle et varataanko joku paikka jossa on katto päänpäällä :-/ Minun suunnitelmia voit lueskella päikystäni
  5. nansku

    Vihkiminen ulkona - somistus!

    Biltemalta tilattii ja maksoi sata ekee kappale. Luotetaan siihen että saadaan juhlien jälkeen myytyä pois,saatas edes osa rahoista takaisin.
  6. nansku

    Kuopio

    Ei ihme että ottaa päähän.. eikö heidän kanssa voisi sopia että menet uudelleen käymään itse siellä?? Tulisi ainakin täysi varmuus!
  7. Me varattiin matka netistä aurinkomatkojen kautta ja laitettiin sinne sähköpostia että kyseessä on häämatka. Ensin tuli postissa lasku matkasta ja parin päivän päästä uusi samanlainen lasku johon oli vain lisätty että häämatkalaisia!
  8. millon olette menossa tarkalleen menossa hua hiniin?? Meilläkin on matka varattu sinne ja startataan 27.7 ja 2 viikkoa ollaan...
  9. kiitoksia paljon... nyt vaan täytyisi malttaa odottaa heinäkuuhun asti ja viikko häittenkin jälkeen vielä odottavan aika on vaan niin pitkä. Olen lainaillut kirjastosta thaimaa opuksia.. ei ne hirmu monipuolisia ole,mut jotain saa imettyä itseensä. Millaista siellä on ruoka? Uskalsitko maistaa kaikkea?
  10. Ihan mitä vain ;D ..kävittekö joillain retkillä? Onko siellä rauhallista? Millaiset rannat? Ajateltiin ainakin käväistä Bangokissa...ollaan siellä kaksi viikkoa et onko siellä jotain lähi saaria tai paikkoja joissa voisi käydä? En ole ennen käynyt Thaimaassa...
  11. Olisiko joku käynyt Hua Hinissä?? kuulisin mielelläni kertomuksia...
  12. Eilen varattiin häämatka Hua Hiniin..eli sinne lähdetään heinäkuun lopussa! Kertoilisko joku omiakokemuksia paikasta?
×
×
  • Create New...