Jump to content
Naimisiin.info

nansku

Rouva
  • Viestit

    314
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän nansku kaikki viestit

  1. Albumista Nanskun otoksia..

    sänky koristeltiin joka päivä ruusunterälehdillä
  2. Albumista Nanskun otoksia..

    Häämatka Thaimaa Hua Hin
  3. Meillä laitettiin koristeet jo edellisenä iltana, laitettiin ovet kiinni yöksi ja hyvin pysyivät. Sitten laitettiin paljon kesäkukkia ja niillä saatiin tunnelmaa. Eiköhän siinä koristelussa ole mielikuvitus rajana ja tietysti toivo ettei tule myrsky.
  4. Laitoinki yksäriä... Eli meitä oli 80 henk. + meille oli oma nurkkaus.. eikä ollut ahdasta. maksimissaan varmaan mahtuu 90 henk. 3 kpl 3x9m
  5. Moikka! Meillä olisi myynnissä noi kerran käytetyt teltat kesältä jos jotakuta kiinnostaa! Laitan tähän pari kuvaa meidän häistä: yksi sivu seinistä avattiin juhlan ajaksi: Ja voin kyllä sanoa etten kadu yhtään päätöstämme pitää ulkohäät!
  6. nansku

    Vihkiminen ulkona - somistus!

    En osaa sanoa tuosta teltan koosta mut me varattiin aluksi 2kpl 3x9m telttoja 50 hengelle nyt vierasmäärä lähenee 80 niin ostettiin vielä kolmas. En tiedä riittääkö sekään. Tällä viikolla olisi tarkoitus laskeskella montako henkeä mahtuu. Eli meilläkin on tarkoitus ruokailla siellä ja pitää ohjelmaa jos sataa. Minua on ruennut niin hirveästi pelottamaan tuo sade et sanoin jo sulholle et varataanko joku paikka jossa on katto päänpäällä :-/ Minun suunnitelmia voit lueskella päikystäni
  7. nansku

    Vihkiminen ulkona - somistus!

    Biltemalta tilattii ja maksoi sata ekee kappale. Luotetaan siihen että saadaan juhlien jälkeen myytyä pois,saatas edes osa rahoista takaisin.
×
×
  • Create New...