skorppari75

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About skorppari75

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Hei! Meillä oli viime kesänä häät omalla pihalla. Vieraita n 70. Miellä oli ruokana paella pannulla valmistettua pyttipannua + suolakurkkua + vihreä salaatti + leipää. Iltapalana yöllä kaasugrillillä makkaraa + perunasalaattia + vihreän salaatin jämät + patonkia. Vuokrattiin pitopalvelusta paella pannu. Pyttäri ostettiin valmiina tutun kautta tukusta raakapakasteena. Paranneltiin lisäämällä sipulia, makkaraa ja kananmunia sekaan. Ja vähän mausteita. Ruoat oli autotallissa ( joka oli koristeltu hienosti: Räsymatot + pitkät pöydät + penkit + koivuja) Paella pannu oli autotallin oven suussa, ulkopuolella.Meillä oli yksi emäntä ja vähän aikaa hänen apuna "piika". Emäntä oli aloittanut pyttärin paistamisen kun oltiin kirkossa ja sitten se oli folion alla kuumana odottamassa kun tultiin. Emäntä antoi pyttäriä pannulta vieraille. Yöpalan paistoi seremonia mestari ja kaaso kantoi salaatit pöytään. Astiat oli vuokrattu maatalousnaisilta. Kaikki meni hyvin ja vieraat oli tosi tyytyväisiä ruokaan! Masut tuli täyteen ja kaikki tykkäsi kun oli perus ruokaa. Mukavia juhlia teille!
 2. Meillä kahden viikon päästä häämatka 2 viikoksi Khao Lakiin. Nyt vaan on niin, että isäni kuoli aaton aattona, joten ajatukset täysin muualla. Keritään pitämään hautajaiset ennen lähtöä, mutta paska fiilis kuitenkin. Täysin yllättävä oli tämä tilanne...
 3. Ihanaa kuulla EMILY että paikka on paratiisi!! Juuri sitä haemme. Tarkoitus olisi mennä 1-2 päiväksi retkelle similanille. Itse snorklaan ja tytärkin sen jo hallitsee ja on hyvä uimaankin. Ajattelin ottaa likalle kirppikseltä ostetut pelastusliivit mukaan niin saa olla mun kanssa ihan kunnolla ihmettelemässä meren elämää. Mies saa kölliä rantsulla.. Ja kaippa siellä saarilla voisi kävellä ja katsella luontoa. Uskon kanssa että ennemmin sitä kuolee jossain muualla kuin että tulisi uudelleen samaan paikkaan samanlainen tuho.. Voi kunpa se loma sitten tulisi nopeasti! Silmissä siintää jo ranta, kimmeltävä vesi ja rauha Häihin enään 3 vk aikaa. Ja olen ihan hermona Muilta mielipiteitä??? Kiitos.
 4. Olemme menossa koko perhe ( 8 v lapsi mukaan) tammikuussa häämatkalle Thaimaan Khao Lakiin. Onko sinnepäin muita menijöitä? Olemme kuulleet, että on hyvin palautunut ennalleen ja olisi edelleenkin rauhallinen ja "paratiisimainen" paikka. Haemme rauhaa ja aurinkoa ja lämpimiä vesiä nimittäin. Olemme varanneet Bhandari hotellista bungalowin. Kokemuksia kyseisestä paikasta ? Hieman olen miettinyt olemmeko hulluja kun menemme juuri tonne paikkaan ja onko kuinka todennäköistä että tulee uusi tsunami...??? Mutta ei kai ole kovinkaan todennäköistä että samaan paikkaan tulisi uutta yhtä pahaa tsunamia ja tuhoa?? Thaimaassakaan ei ole kauheesti vaihtoehtoja lomakohteen kanssa kun hakee rauhaa. Mutta kuitenkin niin että pääsee halutessaan kaupunkiinkin ostoksille. Emme nyt kuitenkaan halua olla 2 viikkoa eristyksissä muusta maailmasta. Ja varaa ei ole mauritiukselle tms.. Mielipiteitä?? Kiitos.. Muuten: Häihin 4 vk aikaa ja jännittää kauheesti!!
 5. Meillä on hääjuhlat kotona 12.7. Vihkiminen n 10 km päässä kirkossa. Asumme maalla omakotitalossa ( ei maalaistalo). Piha aika haastava, rinnettä nääs! Olemme koko kevään laittaneet pihaa. Uusia kukkapenkkejä ja uusi terassikin. Olemme varanneet "yläpihamme" juhliin. Eli alueella on sorapiha, terassi, kahden auton talli ja vähän nurtsia. Autotallista nostovet auki ja eteen tulee kaksi 4 x 8 metrin telttaa. ( Mutta jos on luvattu täydellistä keliä niin sitten laitetaan vaan 1 teltta). Teltat laitetaan l kirjaimen malliin. Niin että tieltä ei sitten näy pihalle ja jää suojaisa "sisäpiha". Emäntä on tulossa hoitamaan ruokapuolen. Ruokana pyttipannua paellapannulta + salaatteja + leipää. Itse teen valkosuklaa mansikka kakut. Pyttäri on ostettu valmiina tukusta 2,5 kg puseissa, joten emäntä vain lämmittää ja parantelee sitä. Pihaan olen ostanut paljon kesäkukkia ja laittanut nurkat kuntoon ukon kanssa. Sitten tulee luonnon kukkia, heiniä ja koivuja maitotonkkiin. Ne laittaa ystävä hääpäivänä. Puisia pihakalusteita lainataan naapureilta, niin että kaikille on istumapaikka. Vieraita yht n 60, joista 52 aikuista. Ilmoittautumisaikaa tosin vielä jäljellä joten ei tiedetä jääkö kuinka paljon pois. Juhlat pidetään aikuisten kesken. Paikalla vain omat ja sisarusten + kaason lapset. Lapset lähtee hoitoon / kotiin n klo 22. Pihalle tulee tanssilattia ( filmivanerista ) ja orkesteri soittamaan kuistille. Puuliiteriin teemme halkobaarin. Jännittää jo ihan kauheasti! Jännitän lähinnä keliä ja sitä että muistan tehdä kaikki hommat... Kaikista kauheinta on jos on sadepäivä, viileä ja vielä tuulee! Asumme mäen päällä, joten sitten on aika tuuliset olot! Kyllä hame hulmuaa!!! Kertokaahan muutkin mitä olette suunniteleet!
 6. Minä ostin yhden kukan ja menin sen kanssa ystävälleni kylään. Piilottelin eteisessä kukkaa selän takana ja sitten peremmälle päästyäni ojensin kukan ja kysyin suostuisiko tulemaan kaasokseni. Ystävä oli "otettu" ja halasimme siinä sitten.. Aikaa häihin oli silloin reilu 1/2 v. Nyt 7 viikkoa..
 7. Meille tulee n 50 vierasta ja olemme tekemässä osan ruuista itse ja osa valmiina. Kemut kotona. Siis meillä tulee olemaan: - viher sallaatti + sipulia, fetaa erikseen kipoissa - makaroni-kana salaatti - pyttipannua ( valmiina kaupasta, parannellaan sipulilla ja makkaralla ) - pyttärin päälle paistettu muna - suolakurkkuja - iltapalaksi perunasalattia + grillaten makkaraa / kanaa - kahvi / tee - valkosuklaa kakku - Pitopalvelusta otetaan salaatit yht 280 € - Pyttäri paistetaan vieraiden läsnäollessa ulkona paella pannulla ( vuokra 60€) - itse teen kakut Luulisin että kaikkinensa menee rahaa n 600 € , lisäksi emännälle palkka.
 8. Kiitos Thulin mielipiteestäsi ja vinkeistä. Voisi olla kiva sellainen kimppu missä kukkien omat varret on "kahvana". Tai sitten tiiviisti sidottu kimppu mistä valuu murattia.. Taidan mennä kuvan kera kukkaputiikkiin. Kiitos ja kummarrus!
 9. Hiukset oli tarkoitus koota taakse isoksi kampaukseksi. Isoa kiharaa, osa kevyesti kiinni. Mulla on harteille omat hiukset, mutta tulee pitkä lisäke aidoista hiuksista, joka on puoleen selkään. Se on äitini -60 luvulta.. Olen jo ostanut tiara + kaulakoru + käsikoru + korvis setin. Ne on kristallia ja aika näyttävät myös. Meikistä haluaisin dramaattisen / näyttävän.. Muutaman irtoripsen ulkonurkkaan ja punaista huulipunaa. Ei siis perinteisesti sellaista melkein näkymätöntä meikkiä. Haluan olla kokonaisuudessan näyttävä ja upea!!
 10. Tässä linkki puvustani. Saman värinen kuin kuvassa oleva, eli shampanja/kulta. Olen isokokoinen (puvun koko 24) ja kun puku on niin hieno edestä niin on tullut päänvaivaa millainen kimppu sopisi. Olen ajatellut kokonaan vihreää tai valko/vihreää. Se ei voi olla ihan pieni ja siro, koska itse en ole pieni. Mutta jos on iso ja runsas + roikkuva kimppu niin sittenhän se peittää puvun edestä... vaikeaa. Jos tulee kukkia eikä vain vihreää niin freesioista ja valkoisesta ruususta tykkään. Gerbera on kanssa ihana. Auttakaa ja sanokaa mielipiteenne! http://www.kuvaboxi.com/mediaobjects/orig/...3487085orig.jpg