Jump to content
Naimisiin.info

Tiuhtis

Rouva
 • Posts

  18439
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2888 profile views

Tiuhtis's Achievements

VIP

VIP (5/5)

 1. Yksärilootas on täynnä. <__<

 2. Moikka Tiuhtis!

  Terveisin Timi

 3. Hovinsaarella Heinähattu-baarissa oli ainakin joskus mahdollisuus saada polttariporukoitten karaoke-esitykset cd:lle!
 4. Voin omasta kokemuksesta suositella Ahtiaisen Mikkoa. On esiintynyt meidän sukujuhlissa, ja oon hänen keikoilla käyny. ( ja ollaan oltu samaan aikaan teatterilla töissä). http://www.nauravakulkuri.com löytyy tiedot.
 5. Mun siskon häissä meidän vanhemmat luki tän, sillon oli ihan hauska, mut täytyy sanoa et ihmettelin kun mun serkku halusi tämän omiin häihinsä, joissa siis puolet häävieraista oli tän jo kuullu...
 6. Olin loppukesästä mun serkun häissä. Eräänä ohjelmanumerona oli tanssiesitys. Kaks keski-ikästä haaskaa pukeutuneina elämää lyhyempiin mekkosiin jytäsivät lavalla... En tajunnut. Eikä koko muu juhlaväkikään. Ei uskaltanut edes nauraa, vaikka aluksi luultiin että se oli vitsi. Ei ollut.
 7. Joo, tehtiin niin, että mies kävi jututtamassa sitä haaskaa, ei myötnäny mitään. Mies lähti sieltä, viimiset sanat haaskalle oli, että poliisit tulee sitten seuraavaksi jututtamaan. Seuraavana päivänä mun puhelin soi, ja haaska soitti. Pyyteli kovasti anteeks, selitti että oli niin kovassa kännissä, (ei ollu.) että meni sekasin. Lupasi lähettää lahjakortin takas, ja viime viikon tiistaina se sit tulikin. Että näin.
 8. Tuollasta en oo kuullu, mut mun siskon häissä oli kirjoitettu 12 lupauslappua, tyyliin "tammikuussa lupaan järjestää puolisolleni romanttisen päivällisen" ja "helmikuussa vien puolisoni laskemaan mäkeä" ja joka kuulle oma. Ne laput laitettiin ilmapallojen sisään ja pallot puhallettiin täyteen. Kaikki pallot vietiin morsiusparin eteen lattialle, ja heille kerrottiin, että pallojen sisällä on palkintoja, ja pallot pitää rikkoa esim. istumalla päälle. Pari rikkoi pallot ja samalla keräsi lupauslaput ja päätteeksi joutuivat sitten koko hääväen edessä lupaamaan nämä lapuissa olleet asiat.
 9. Ei kaduta. Tippaakaan. En ottaisi vanhaa nimeäni takaisin.
 10. Mä olin maistraatissa niin hermona, etten muista siitä mitään. En edes sitä tahdon-osiota. Ikimuistoisinta varmaan oli juhlissa se, kun appiukko lauloi meille saaremaan valssin, ja me tanssittiin miehen kanssa. Häävalssia ei pitänyt edes olla, mut hyvinhän se sitten meni. Oli eka kerta kun tanssittiin miehen kanssa
 11. Meillä oli sukujuhlissa aloitteleva stand up-koomikko, joka oli työkaverini teatterihommissa. Ronskia läppää heitti, ja kaikki tykkäs! ;D Vähän mua hermostutti, kun tiesin että kohta mennään vyön alle, mut oikeesti kaikki meitin sukulaiset tykkäs! Tosin me oltiin toi suunniteltu niin, että lapset oli jo passitettu kotiin, ja aikuiset kerkesivät maistella boolia ennen esitystä :
 12. Me kyseltiin kans ennen häitä laulattajaa, ja hinnat oli 400->, joten tuo 250e kuulostaa jo halvalta. Me ei sitten loppujen lopuksi otettu ketään oikeeta laulattajaa, vaan ostettiin karaoke dvd.itä, ja laitettiin isot kajarit kiinni ja mikrofoni, ja miehen serkku lupautui laulattamaan! ja kaikilla oli kyllä hauskaa!
 13. Nonih. Tulin vaan kertomaan, että miehen serkku sai sen ämmän puhelimitse kiinni, oli jutellu ihan niitä näitä, ja pyytänyt osotteen, että "vois tulla käymään". Mies lähtee huomenna serkkunsa kanssa moikkaamaan sitä haahkaa... Katotaan miten käy.
 14. No muuten kyllä, mutta kun kukaan ei tuosta naikkosesta tiedä muuta kuin etunimen, ja sen, että hän on jyväskylästä. :-/ Kun tää miehen serkku oli edellisenä iltana pokannu sen akan jostain.
 15. Meidän häissä kävi vähän ikävä juttu. Miehen serkku soitti pari viikkoa häiden jälkeen, että joko olette päättäny mihin lähdette reissuun. Mies sitten vähän ihmeissään että ei olla menossa häämatkalle, kun ei oikein ole rahaa. Serkku sitten siihen, että eikös se lahjakortti sitten kelpaakkaan? Tää miehen serkku on matkatoimistossa töissä, ja oli hommannut meille lentoliput joko skotlantiin tai pariisiin! Eikä sitä lahjakorttia ikinä päästy näkemään... Myöhemmin sitten selvisi, että miehen kaverin mukana tullut "seuralainen" oli vienyt sen lahjakortin, sekä parisataa euroa ihan rahana lahjapöydästä...
×
×
 • Create New...