Jump to content
Naimisiin.info

-Julianna-

Rouva
  • Viestit

    52
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by -Julianna-

  1. Vaihtaisin häävalokuvaajaa ja pitopalvelua. Niitä kyllä kehuttiin näillä sivuistoilla, mutta ei olisi pitänyt uskoa... Eli ei mitenkään etukäteen aavistettavissa että eivät olisikaan olleet meille ne parhaimmat...

    Ottaisin studiokuvauksen lisäksi/sijaan ulkona kuvauksen. Nyt meillä ei ole yhtään hyvää kuvaa meistä ulkona, vieraat kun eivät oikein käyttäneet kameroitaan. Kaasollakin vaivaiset 10 kuvaa koko häistä, vaikka sanoin että ota paaaaljon kuvia!

    Kutsuisin vähemmän vieraita, pelkästään vanhemmat ja sisarukset perheineen. Meillä oli 40 vierasta, mulle olisi piisannut vähempikin.

    Ehkä aika kultaa muistot ja harmitukset unohtuvat ja joskus voi miettiä häitä ihanana päivänä :gpari:

  2. Minä halusin ainakin olla mahdollisimman luonnollinen itseni, kun hääpäivä koittaa. Eihän siinä ole mitään järkeä, että on hääpäivänä ihan eri näköinen kuin normaalisti.

    Minulla oli ihan oma väri hiuksissa, kynsissä väritöntä lakkaa ja meikkiäkin vain hyvän verran eli ei liikaa. Tunnistaa sitten itsensä kuvasta vielä 50 vuoden jälkeenkin :girl_smile:

  3. Elli-Nelli: meillä kävi tapaus, jossa vihkitilaisuuden kuvaaja osoittautuikin ei-ammattilaiseksi vaikka luulimme saaneemme ammattilaisen kuvaajaksi.

    Soitimme Kuluttajaneuvontaan ja sieltä saimme neuvon, että voimme pyytää maksetusta palvelusta puolet takaisin. Ja sen saimmekin.

    Neuvon sinua ottamaan yhteyttä kuluttajaneuvontaan.

    http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/kuluttajaneuvoja/

    Se ei tietenkään tuo hääkuvia takaisin. :girl_sad:

  4. Meistä otettiin studiopotrettikuvia noin 300. Näistä kuvaaja valkkasi 50 kuvaa koevedoksiksi. No, suurin osa koevedoksista oli sellaisia, että jommallakummalla meistä oli joku ihme ilme tai silmät osittain kiinni. Kuvaaja ei ilmeisesti ollut lainkaan katsonut mitä kuvia hän koevedoksiin laittaa! Mielestäni vaikuttaa epäammatilliselta... No loppujen lopuksi hyviä kuvia oli enintään 10 noista koevedoksista.

    Soitin kuvaajalle josko muita kuvia olisi vielä nähtävillä, mutta ei, ne oli jo poistettu filmiltä.

    Että sellaista, empä mene tuonne kuvaamoon enää ikinä mihinkään kuvaukseen uudelleen.

    Ja kaiken lisäksi vihkitilaisuuden kuvaus vaikutti aivan amatöörimäiseltä. Kuvakulmat olivat huonoja. Kuten esim. sivusta, jolloin vain toinen hääparista näkyi :hysteric:

×
×
  • Create New...