Jump to content
Naimisiin.info

EevaLiina

Aktiivijäsen
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Hämeenlinna

EevaLiina's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mulle jäi parhaiten mieleen alttarillla se, kun pappi kysyi mieheltäni Tahdotko sinä... ja mieheni kääntyi hitaasti minun puoleeni, katsoi silmiin, hymyilin hänelle ja hän kiltisti sanoi Tahdon kääntäen kasvonsa papin puoleen. Samoin teimme papin kysyessä minulta. Jälkikäteen kuulin mieheltäni, että hänen tarkoituksenaan oli katsoa taaksepäin, mutta minun katseeni ja hymyilyni oli kääntänyt suunnitelmat!
  2. Kaikki muu paitsi valokuvaaja ja kiitoskortit maksettiin heti häiden jälkeisenä maanantaina. Kiitoskortit laitettiin tilaukseen eilen.
  3. Meillä oli lahjalistassa tilinumero häämatkarahaa varten. Lahjoja tuli reilusti. melkein kaikki lahjalistalta (sammutuspeitto ainut, jota emme lahjalistalta saaneet) ja lisäksi paljon itse keksittyjä lahjoja. Rahaa saimme n. 5000 €.
  4. Hämeenlinnassa juhlapaikka keskustassa, johon saa viedä omat juomat (nämä olivat harvassa) maksaa meille 280 €. Perjantaina kello 14 saadaan mennä ja sunnuntaina kello 12 mennessä pitää olla paikat siisteinä ts. omat roskat pois vietynä.
  5. Meidän hääautoa tulee ajamaan minun pikkuveljeni ja hän on myös vieraana, tietenkin Meillä häissä tulee olemaan tehtäviä aika monellakin vieraalla, joten pikkuveljeni suorittaa oman "velvollisuutensa" kuljettajana ja on sitten vapaa juhlimaan.
  6. Mulle tulee kaksi kaasoa, kaksi parasta ystävääni
  7. Miehen sukunimi ihan perinteisesti :-X
  8. Multa kysyttiin, kun varasin kirkkoa, että onko toiveita papin suhteen ja kun senoin, ettei ole mitään, niin ilmoitettiin, että pappi ottaa sitten yhteyttä lähempänä ajankohtaa, Ja n.1,5 kk ennen häitä pappi sitten soitti ja kirkkohajoitusajankohta sovittiin.
  9. Me emme valinneet itse pappia, vaan varasimme kirkon ja muutama viikko sitten pappi soitteli. Nainen saatiin ja mielestäni on aivan sama kumpaa sukupuolta pappimme on, kunhan hoitaa tehtävänsä kunnolla.
  10. Maaliskuussa kävelin ensimmäiseen sormuskauppaan ja samalla kerralla se vihkisormuskin lähti mukaan, vaikka tuleva mieheni ei ollut edes mukana... Elikäs se oli sitten niinku 7 kk ennen häitä.
  11. Meidän häitä vietetään Hämeenlinnassa Vihkiminen Vanajan kirkossa ja juhlat Hämeen Suojassa.
  12. Meille tulee Rengon pitopalvelu. Kokemusta on kyseisestä firmasta ja pelkkää hyvää voin sanoa. Pitopalvelu tarjoilee itse ostamamme juomat seuraavanlaisesti: - Kaataa ja tarjoilee kuohuviinit - Asettaa tarjolle ruuan kanssa ostamamme oluet, siiderit, lonkerot ja viinit - Kahvin kanssa tarjottavat avecit myös kaatavat valmiiksi tarjolle Kahvin jälkeen pitopalvelu poistuu ja hoidamme itse (ts. kaverit hoitaa) tarjolle nostelun ja boolin tekemisen.
  13. Tällaisella mennään meillä ja hinta 26 €/naama: Vihersalaatti Tomaatti-Mozzarella-basilikasalaatti Broiler-pastasalaatti Graavi lohi Savulohifile Tillikastike Paahtopaisti + Piparjuurikerma Kotijuusto + Boysenmarjahillo Lihapullat Yrttinen perunagratiini Porsaanfile Pippurikermakastike Vihannekset Perunat Leipä, voi Kotikalja, Maito, Vesi Puna- ja valkoviini, Siideri, Olut Kahvi, tee, mehu Hääkakku
  14. Häiden jälkeisenä maanantaina suunnataan kohti Thaimaata: 3 vrk Bangkok, 7 vrk Hua Hin ja sitten mennään vielä kolmeksi päiväksi Singaporeen. Miksi? Ollaan aika vähän matkusteleva pariskunta, eikä olla koskaan oltu kaukomaissa ja molempien mielestä Thaimaaseen tulee vaan joskus päästä. Mikä onkaan parempi ajankohta tällaiselle matkalle, kun häämatka. Nähtävyydet jää varmasti vähemmälle, muutama retki ehkä tehdään, mitään ei ole etukäteen varattu, katsellaan sitten paikan päällä mitä huvittaa tehdä.
  15. Mä meinaan tehdä itse kimpun sitomalla 10 valkoista ruusua yhteen. Yksinkertaista ja kaunista!
×
×
  • Create New...