Peace frog

Aktiivijäsen
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About Peace frog

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://<a href=
 • ICQ
  0
 1. Eikö ketään? :-?
 2. Voisitko kuvitella että sinulla olisi kolme kaasoa? Minulla ei ole vain yhtä hyvää ystävää joten pyysin kolme parasta kaveriani kaasoiksi jotka eivät tunteneet edes toisiaan entuudestaan ja kaikki on mennyt loistavasti. Jos sinulla on yksi ystävä jonka haluaisit kaasoksi niin pyydä hänet näiden kahden lisäksi.
 3. Etsin hyvää dj:tä Etelä-Pohjanmaalta. Tarkemmin sanottuna Seinäjoelle pitäisi päästä keikkaa heittämään. Tietäisikö joku hyvän tyypin jota on käyttänyt häissä tai nähnyt vaikkapa muissa tilaisuuksissa. Internetistä ei nyt ollu kauheesti apua tässä tilanteessa. Kiitos!
 4. Näin kerran kuvan missä omenaan oli kaiverettu tuikun mentävä kolo ja nämä omenat oli laitettu isoon sinkkisaaviin veteen kellumaan. Ehkä omenoita voisi kaivertaa pöytiin tuikkukipoiksi. Muoks. No tuossa ylemmässä kuvassahan on juurikin näin tehty.
 5. Kyllä tulee olemaan, mutta ei humoristista juhlaohjesääntöä vaan asiallinen hääinfo. Se on meille tarpeellinen selvittämään vieraille majoitus yms. asioita.
 6. Meille tulee ruokailun taustamusiikiksi ainakin Sinatraa, Ankaa ja Deania. Mukavan leppoista ja iloista musiikkia.
 7. Hitsi, vitsi vieköön! Löysin netistä levyn missä on orkesterin soittamana the doorsin musaa, mutta levyä ei näytä olevan saatavilla mistään kirjastosta enkä haluaisi siitä kauheasti pulittaa. Pitänee vielä jatkaa etsintöjä.
 8. Mä oon ollu joskus vuosia vuosia sitten Body Shopissa meikattavana. Enkä kyllä suosittele ainakaan sen perusteella. Sama nainen siellä on edelleen töissä joka mut silloin meikkas. En tiedä onko siellä muita jotka meikkaa.
 9. Osaisko joku jo naitu kertoa millaisia rajoituksia Seinäjoen kanttoreilla on musiikin suhteen? Vihkiminen tapahtuu Törnävän kirkossa.
 10. Teilläpä Mr. McBride iso budjetti. Ainakin hyvät majoitukset sillä irtoaa. Balilla tuskin saa rahaa paljoa muuten kulumaankaan. Meillä olis myös Singapore-Bali-Gili Trawangan reissu syksyllä edessä ja kaikkia vinkkejä otetaan vastaan. Onko kukaan esim. surffaillut Balilla?
 11. NN05, meillä on vihkiminen Törnävän kirkossa 15.9.2007. ;D
 12. Siitä tuli sellanen oudon harmaa. Tai siis tummempi mut just valossa huomas et siinä oli sellanen epäluonnollisen harmaa sävy. En sit tiedä miks mut näin kävi mulla. Yritin aika varovasti sitä mustaaki laittaa mut jos sitä oliki liikaa.
 13. Ihan kokemuksesta voin sanoa ettei ainakaan Recitolin mustaa ja ruskeaa kannata sekoittaa yhteen. Ei nimittäin tule hyvä väri. Uskokaa pois.
 14. Ei kannata sekoittaa. Lopputulos ei ole luonnollisen värinen. Nimim. Kokemusta on.
 15. Meillä ei myöskään tule kysymykseenkään että kävisimme kuvassa ennen vihkimistä. Mun mielestä on aika tylyä sanoa että kaikkein tylsimmät häät alkavat sillä että morsiusparia saa odottaa kuvasta. Odotusaikaanhan voi keksiä vaikka mitä tekemistä vieraille, ja luulis että sukulaisilla olisi paljon juteltavaa varsinkin kun porukkaa kerääntyy ympäri Suomea. Meillä tämä aukko täyttyy sillä että ihmiset jotka jäävät paikalle yöksi, majoittuvat huoneisiinsa. Kaasokin on niin kykeneväinen, että vaikka improvisoi sitte siihen jotain ohjelmaan. Itsekin olen ollut häissä jossa hääpari meni kuvaan vasta vihkimisen jälkeen. Itseasiassa tajusin vasta ihan hiljattain, että välissä oli niinkin pitkä tauko. Eihän me muuten oltaisi ehditty Alkoon ;D. Eikä ehtinyt yhtään tulla tylsää.