Peace frog

Aktiivijäsen
  • Viestit

    30
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Peace frog kaikki viestit

  1. Etsin hyvää dj:tä Etelä-Pohjanmaalta. Tarkemmin sanottuna Seinäjoelle pitäisi päästä keikkaa heittämään. Tietäisikö joku hyvän tyypin jota on käyttänyt häissä tai nähnyt vaikkapa muissa tilaisuuksissa. Internetistä ei nyt ollu kauheesti apua tässä tilanteessa. Kiitos!
  2. Laitoin tästä jo tuonne yhteen ketjuun, mutta jos näin löytyisi apua paremmin. Eli meillä siis näillä näkymin tulee kutsut olemaan 60-luvun konserttijulisteen tyylisiä eli aika psykedeelisiä. Miten jatkaisin tätä teemaa koristelussa? En haluaisi mennä mitenkään yli asiassa mutta jotenkin se olisi kiva huomioida koristelussa niin että koko homma olisi hyvä kokonaisuus. Lähinnä olin ajatellut värejä jotka olisivat tumma vihreä ja fuksia, ja koska häät ovat syyskuun puolivälissä niin ruskan värejä voi myös hieman yhdistellä. Olisiko kellään ideaa miten jatkaisin hippiteemaa koriselussa? Linkistä löytyy konserttijulisteita joista voi hakea vähän fiilistä http://www.2b1records.com/chetmemorial/postergallery.html
  3. Eikö ketään? :-?
  4. Voisitko kuvitella että sinulla olisi kolme kaasoa? Minulla ei ole vain yhtä hyvää ystävää joten pyysin kolme parasta kaveriani kaasoiksi jotka eivät tunteneet edes toisiaan entuudestaan ja kaikki on mennyt loistavasti. Jos sinulla on yksi ystävä jonka haluaisit kaasoksi niin pyydä hänet näiden kahden lisäksi.
  5. Näin kerran kuvan missä omenaan oli kaiverettu tuikun mentävä kolo ja nämä omenat oli laitettu isoon sinkkisaaviin veteen kellumaan. Ehkä omenoita voisi kaivertaa pöytiin tuikkukipoiksi. Muoks. No tuossa ylemmässä kuvassahan on juurikin näin tehty.
  6. Kyllä tulee olemaan, mutta ei humoristista juhlaohjesääntöä vaan asiallinen hääinfo. Se on meille tarpeellinen selvittämään vieraille majoitus yms. asioita.
  7. Meille tulee ruokailun taustamusiikiksi ainakin Sinatraa, Ankaa ja Deania. Mukavan leppoista ja iloista musiikkia.
  8. Hitsi, vitsi vieköön! Löysin netistä levyn missä on orkesterin soittamana the doorsin musaa, mutta levyä ei näytä olevan saatavilla mistään kirjastosta enkä haluaisi siitä kauheasti pulittaa. Pitänee vielä jatkaa etsintöjä.
  9. Mä oon ollu joskus vuosia vuosia sitten Body Shopissa meikattavana. Enkä kyllä suosittele ainakaan sen perusteella. Sama nainen siellä on edelleen töissä joka mut silloin meikkas. En tiedä onko siellä muita jotka meikkaa.
  10. Osaisko joku jo naitu kertoa millaisia rajoituksia Seinäjoen kanttoreilla on musiikin suhteen? Vihkiminen tapahtuu Törnävän kirkossa.
  11. Teilläpä Mr. McBride iso budjetti. Ainakin hyvät majoitukset sillä irtoaa. Balilla tuskin saa rahaa paljoa muuten kulumaankaan. Meillä olis myös Singapore-Bali-Gili Trawangan reissu syksyllä edessä ja kaikkia vinkkejä otetaan vastaan. Onko kukaan esim. surffaillut Balilla?
  12. NN05, meillä on vihkiminen Törnävän kirkossa 15.9.2007. ;D
  13. Siitä tuli sellanen oudon harmaa. Tai siis tummempi mut just valossa huomas et siinä oli sellanen epäluonnollisen harmaa sävy. En sit tiedä miks mut näin kävi mulla. Yritin aika varovasti sitä mustaaki laittaa mut jos sitä oliki liikaa.
  14. Ihan kokemuksesta voin sanoa ettei ainakaan Recitolin mustaa ja ruskeaa kannata sekoittaa yhteen. Ei nimittäin tule hyvä väri. Uskokaa pois.
  15. Ei kannata sekoittaa. Lopputulos ei ole luonnollisen värinen. Nimim. Kokemusta on.
  16. Meillä ei myöskään tule kysymykseenkään että kävisimme kuvassa ennen vihkimistä. Mun mielestä on aika tylyä sanoa että kaikkein tylsimmät häät alkavat sillä että morsiusparia saa odottaa kuvasta. Odotusaikaanhan voi keksiä vaikka mitä tekemistä vieraille, ja luulis että sukulaisilla olisi paljon juteltavaa varsinkin kun porukkaa kerääntyy ympäri Suomea. Meillä tämä aukko täyttyy sillä että ihmiset jotka jäävät paikalle yöksi, majoittuvat huoneisiinsa. Kaasokin on niin kykeneväinen, että vaikka improvisoi sitte siihen jotain ohjelmaan. Itsekin olen ollut häissä jossa hääpari meni kuvaan vasta vihkimisen jälkeen. Itseasiassa tajusin vasta ihan hiljattain, että välissä oli niinkin pitkä tauko. Eihän me muuten oltaisi ehditty Alkoon ;D. Eikä ehtinyt yhtään tulla tylsää.
  17. Me haluttais häämarssiksi pianokappale elokuvasta Piano ja poistumismarssiksi The Doorsien Light my fire. Tuota poistumismarssia me tuskin saadaan, mutta pakko kysyä ;D. Vaihtoehtona on sitten suomalaisesta Lumikuningatar-elokuvasta joku kiva kappale. Jos joku tietää että miten Seinäjoella suhtaudutaan näihin erikoisempiin toiveisiin niin olisi mukava kuulla.
  18. Jaana25 älä sure, ei meilläkään oo 7 vuoden aikana tullut mitään meidän biisiä. Onneks on kuitenkin paljo hyviä biisejä joista molemmat tykkää ja nythän on oiva tilaisuus tehdä se "meidän biisi".
  19. Lou Reed: Perfect Day
  20. Jos ketjun aloittaja vielä seikkailee foorumissa niin olisi mukava kuulla onnistuiko musiikkivalinta. Olen menossa myöskin Seinäjoella naimisiin ja meilläkin olisi hieman erikoisempi kappale toiveena.
  21. Meille tulee luultavasti Lou Reedin Perfect Day. Se on vaan niin ihanan lämmin biisi. Lou Reed Transformer (1972) Perfect Day Just a perfect day, Drink Sangria in the park, And then later, when it gets dark, We go home. Just a perfect day, Feed animals in the zoo Then later, a movie, too, And then home. Oh it's such a perfect day, I'm glad I spent it with you. Oh such a perfect day, You just keep me hanging on, You just keep me hanging on. Just a perfect day, Problems all left alone, Weekenders on our own. It's such fun. Just a perfect day, You made me forget myself. I thought I was someone else, Someone good. Oh it's such a perfect day, I'm glad I spent it with you. Oh such a perfect day, You just keep me hanging on, You just keep me hanging on. You're going to reap just what you sow, You're going to reap just what you sow, You're going to reap just what you sow, You're going to reap just what you sow...
  22. Joo, toi Karhumäki oli oikeastaan selviö alusta alkaen. Suku on osittain lapualta ja sitä on niin pirun paljo, ettei muualle mahdu. Ja on tosi hyvä että sinne voi jäädä yöksi. Saa ihmiset juhlia niin pitkään ku jaksaa, eikä porukan tartte hajaantua baareihin. Miten te koristelitte sen liikuntasalin ku se on niin liikuntasali? Jos sulla olis muutenkin kuvia paikanpäältä ja koristuksista niin olis kiva nähdä!
  23. Täällä ilmottautuu yksi seinäjokinen morsian! Häät 15.9.2007 eli vielä on aikaa. Törnävän kirkossa vihkiminen ja sitten juhlat Wanhassa Karhumäessä.
  24. Joo, värit on nyt sen verran muuttunu, että fuksiaa ei tule koska ostin jo puvun jossa on helmassa lehtibrodeerauksia yms. ja värit ovat lämpimämmän sävyiset. Syksyn väreillä siis mennään. Kutsukortista tulee hippi/art nouveau-tyylinen. Art nouveau-tyyliä käytettiin paljon 60-luvulla julisteissa. Myös olen suunnitellut että ohjelmalehtiseen, menuun ja paikkakortteihin tulee samaa teemaa. Tässä esim. 60-luvulta. http://www.bmasse.com/Images/newbyrds.jpg Tää suunnittelu on kyllä hauskaa! Vielä pitäis tuohon koristeluun saada sellanen hippisärmä ettei mene liian syksyiseksi. Liikuntasalissa ei onneksi ollutkaan puolapuita, mutta oli se silti liikuntasali ja liikuntasalin valot. Valaistukseksi ajattelimme laittaa niitä talven pihavaloja, jotka ovat sellaisia pieniä lamppuja johdossa, ristiin rastiin kattoon. Bändin taakse olisi komeaa saada heijastettua 60-luvulla konserteissa paljon käytetty efekti missä värilliset vedet/öljyt soljuvat jos ymmärätte. Jos tulee mieleen jotain tyylikästä mistä kuitenkin paistaa hippihenki niin kertokaa! Ideoita otetaan edelleen vastaan.
  25. Batiikkikuvioituja kankaita mä vähän aattelin liikuntasalin koristeluun, kun tanssit joutuu tanssia sellasessa. Pitää ne puolapuut yms. saada vähän piiloon. Jos muuten joku muu on koristellu liikuntasalia niin siihenkin otetaan ehdotuksia vastaan