Jump to content
Naimisiin.info

pichu

Morsian
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän pichu kaikki viestit

  1. Kiitos kiitos Verhot on itse asiassa kaitaliinoja jotka ostin täältä Toinen vaihtoehto oli värjätä Ikean halpislakanoita tumman vihreiksi, mutta noin päästiin helpommalla. Ainakin me saimme polttaa kynttilöitä, en usko että se on muuttunut. Astioita siellä ei ole, mutta ihan kohtuullinen keittiö (paljon kylmätilaa). Vaikka pitopalvelut varmaan tuovat kaiken valmiina.
  2. Meillä oli aika tasan 100 vierasta ja häävalssin ajaksi ei vielä pöytiä siirretty, ja muistaakseni myöhemmikin siirrettiin vain yhtä pöytää. Logeniinhan mahtuu se 150 ihmistä (vaikka silloin siellä luultavasti ollaan kuin sillit suolassa omasta mielestäni), niin sadalla hengellä se on loistava paikka.
  3. Meillä oli Jarkko Martikaisen Valssi tanssitaidottomille vaikka molemmat osataan tanssia;) Sanat vaan oli kokonaisuutena niin sopivat. Meinattiin se ensin toiseksi tai kolmanneksi valssiksi, mutta koska se on hidas, se olisi voinut olla liian haasteellinen vanhempien tai muiden vieraiden kanssa tanssittavaksi. Meillä oli ystävistä/tutuista koostuva bändi ja tämän lauloi rumpali aivan ehdottoman upeasti. Monet kehuivat jälkikäteen häävalssia.
  4. Tässä pari kuvaa meidän helmikuisista häistä Edit. Niin.. häitä edeltävä ilta siis. Kyllä nuo tikkaat otettiin pois ennen vieraiden tuloa
  5. Moi! Olin Veli-Veikon kuvattavana ja se maksoi 150€ josta sai 5 kuvaa joista oli rajauksia säädetty, en huomannut muuta varsinaista eroa alkuperäisiin... Ja kaikki kuvat sain dvd:llä. En kyllä ole mallin mitoissa, mutta kuvat ovat hienoja! Ainut huono puoli kuvauksessa oli studion kylmyys, kuvaus oli muutamaa viikkoa ennen häitä ja sain siitä mukavan flunssan jota parantelin häiden alusviikon ihan sairaslomalla. Mun rakas oli niin täydellisen yllättynyt ja mielissään huomenlahjasta, että olen vieläkin tyytyväinen että rohkenin ottamaan kuvia. Edit. Piti vielä sanoa, että mun kulta oli aavistuksen nyreä siitä että oli mieskuvaaja. Jos olisin tiennyt tästä olisin etsinyt naiskuvaajan, vaikka itselle sillä ei niin ollut väliä. Ja järjellä ajateltuna miehenikin ymmärtää ettei kuvaaja katsele "sillä silmällä" vaan ihan ammatillisesti. Luultavasti se on vaan joku refleksi ettei (tulevan) vaimon tarvitse muiden edessä keikistellä alasti. Vaikkakin keikistely tulee sulhasen tulevaksi iloksi. Mutta ei tästä mitään suurta mustasukkaisuusdraamaa tullut, kunhan vähän kommentoi..
  6. Kannattaa sopia tarkasti (ja kirjallisesti) mitä haluaa!! Meillä tarjoilijat tekivät vähän omia ratkaisuja joihin emme sulhasen kanssa olleet niin tyytyväisiä. Mutta miten valittaa jos asiasta on puhuttu palaverissa eikä kirjoitettu ylös, eihän ne tarjoilijat niistä puhutuista jutuista tienneet.. Tosin kirjallisesti sovituissakin voi käydä hassusti. Meillä lukee ISOLLA joka paperissa ettei paprikaa saa olla missään ruuassa, salaatissa ollut herne-maissi-paprika nyt kuitenkin sisältää paprikaa... Tarjoilijat olivat myös väittäneet kaasolleni (joka oli yhteyshenkilönä) ettei avec juomia ole kuin n. 40 hengelle (kuitenkin konjakkia jäi melkein täysi litran pullo, ja se oli koko pitkän illan tarjolla...). Tästä syystä varmaan tarjoilivat ensimmäiseksi kolikonheittokilpailuun tarkoitetun Calvados-pullon (ja se oli jätetty eri paikkaan kuin muut tarjottavat juomat, eli ei pitänyt sekaantua). Tämä ärsyttää minua vieläkin. Vieraat eivät kuitenkaan näitä meitä ärsyttäneitä juttuja huomanneet, eli ollaan yritetty olla ajattelematta niitä sen kummemmin. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi (kakkuja jäi kaksi isoa ja meidän oma pieni). Ne on pakastuksenkin jälkeen herkkua
  7. Meillä oli n. 10 kiloa kun vieraita oli n. sata (lapsia oli vähän alle 20). Melkein kaikki meni. Vaahtokarkkeja olisi saanut olla REILUSTI enemmän mitä oli...
  8. Lisää suosituksia pääkaupunkiseudulta, vielä ei ole löytynyt tekijää...
  9. Onko lisää suosituksia pääkaupunkiseudulta?
  10. Onko kukaan nähnyt tummanvihreää (sellaista sammaleen/havunvihreää) isoa sateenvarjoa missään myytävänä?
  11. Saisinko minäkin vähän vinkkejä pääkaupunkiseudun kuvaajista? Meillä on kaveri kuvaamassa häitä, niin hänelle en kehtaa mennä huomenlahjakuvia ottamaan. Ja naiskuvaaja olisi kyllä plussaa.
  12. Joku kyseli vieraankin näkökulmaa Kulosaaren Casinosta. Tässä siis jotain pientä. Mitään kovin erikoista en kyllä osaa sanoa, vaikka oman veljen häät olikin nyt kesällä siellä. Kaikki toimi oikein hyvin. Koristeluja ei ollut kovin paljon (pöydillä pyöreä peili jonka päällä oli korkea kynttilä) mutta koska paikka on todella kaunis, ei sinne mitään muuta tarvittukaan. Tai jos jotain kukkapylväitä olikin, niin en kyllä kiinnittänyt mitään huomiota. Ruoka oli oikein hyvää, ja sitä oli riittävästi (oma pelko on että loppuu kesken). Ruokailu sujui oikein jouhevasti. Ai, no sellaisen muistan, että hääpari halusi ruokailun ajaksi taustamusiikkia, mitä ei muistettu laittaa ennenkuin veljeni kävi sanomassa siitä. Taas vieraan näkökulmasta: enpä olisi huomannut vaikka musiikki olisikin puuttunut, iloinen puheensorina kun kuului joka pöydästä. Sen huomasin että tarjoilijoille oli tolkutettu (nähtiin yksi muistilappu sattumalta) että hääpari juo teetä ja sitä kyllä saivat, että siinä ei ollut mitään ongelmaa.
  13. Logenista on oma ketjunsakin, missä on Miuccian laittamia koristelukuvia. Hakuun vaan Logen, niin eiköhän löydy. Näkee vähän miten muuttuu koristeltaessa. Logenistakin pitää poistua viimeistään kahdelta, eli sielläkään ei saa koko yötä pippaloida. En kyllä osaa sanoa, että missä saisi.
  14. Olisiko kenelläkään suositella hyvää kultaseppää Helsingistä tai pääkaupunkiseudulta muuten? Oma kihla on sen verran erikoisen korkuinen, että vihkisormus täytynee teettää, mutta kun ei ole ollenkaan tietoa kultasepistä... Tai siis "varmasti" hyvistä (ainakin jonkun suosittelemista )
  15. Kun näissä kosmetologeissa (tai kuka niitä nyt tekeekään) on eroja, niin onko kenelläkään suositella Helsingistä tai muuten pääkaupunkiseudulta hyviä "sokeroijia"? Ja hintatiedot kiinnostaisi myös.
  16. Lauantai klo 24 asti maksaa 360€, 1.lisätunti 20€ ja 2.lisätunti 40€. Jos haluaa perjantaina koristelemaan se maksaa 100€ ja koristelemaan pääsee klo 16-22 (en tiedä miten tarkka aika tuo neljä on, ajattelin kysyä lähempänä häitä, että pääseekö aikaisemmin). Eli jos haluaa koristella edellisenä iltana ja juhlia lauantaina aamu kahteen se maksaa 520€. Varausmaksu on aika olematon olisko ollut 40€. Näin ainakin meillä kun nyt loppukesästä varasimme ensi vuodeksi. Toisaalta siivoamaan voi mennä sunnuntaina, eli ei tarvitse yöllä järjestellä. Ja siivoaminen tarkoittaa pintapuolista siivousta (täydet roskikset ulos) ei tarvitse luututa lattioita.
  17. Kaikenlainen info Kirsi Hännisestä kiinnostaisi kovasti minuakin, onko kenelläkään kokemuksia? Yksi mikä Espoossa toimii ja meillä harkinnassa on www.kukkakeiju.com tuolta olen tilannut äitienpäivä yms. kimppuja ja olen ollut kovin tyytyväinen niihin.
  18. Mitä ilkeitä kommentteja tuosta voi sanoa, viittahan on ihana En tiedä saako mainostaa, mutta Amoriinin sivuilla on todella simppelit kuvalliset ohjeet viitan tekoon. Itse ajattelin niillä ohjeilla viitan tehdä enkä todellakaan ole mikään erikoinen ompelija.
  19. Voi että, ISO KIITOS kuvista!! Mahtava nähdä paikka koristeltuna ja laitettuna. Teillä on ollut todella kauniit koristelut. Hurjasti muuttuu tuo tila kankailla.. Jotain samantyylistä minäkin ajattelin (verhot lähtevät heti ensimmäisenä vaihtoon ja lavan taustakuva peittoon...). Kiva nähdä vähän pöytäjärjestystäkin, kun ei hääparin pöytää oikein voi lavan eteen laittaa (meille kun tulee bändi soittamaan).
  20. Onko kellään mitään uusia kokemuksia Logenista? Keksin sellaisen idean koristeluun, että käytän hallaharsoa vaikka verhojen tilalle ja lavalle. Se kun ei maksa juuri mitään ja sille on varmasti pihalla käyttöä muutenkin. ;D
  21. Minkä hintaisia on teillä ollut hääkampaukset? Nettisivuilla kun lukee hääkampaus alkaen 46€
  22. Minäkin kiitän kuvista Itsekin räpättiin pari kuvaa kun käytiin katsomassa, mutta eri kuvakulmista on kiva nähdä (lahopää kun ei muista). Enkä itse osaa liittää tänne kuvia. Miten paljon olette varanneet kangasta koristeluun? Onko jotain vinkkiä halvoista kangaskaupoista? Ja jos muistat/kerkeät/viitsit Miuccia laittaa kuvia valmiista koristelusta olisin ikionnellinen.
  23. Minuakin kiinnostaisi kaikki info Logenista. Soveltuuko talvihäihin, onko tila kovin kylmä?
  24. Ja lisää tietoa... Vaikka ei oikeasti Espoon juhlapaikka olekaan. Kauniaisten VPK taloa ei enää syksyn 2007 jälkeen vuokrata ulkopuolisille.
  25. Onko kellään tuoretta tietoa Logenista? En löydä yhtään kuvia paikasta enkä yhteystietoja että pääsisin katsomaan paikkaa... Apua? :-? Pidämme talvihäät 16.2.2008 ja vieraita tulee n.120. Onko tarpeeksi tilava, vai pitäisikö vielä etsiä? Kyselin Honkamajasta, mutta se on kiinni tammi-helmikuun. Ja täältä luin ettei se edes olisi tarpeeksi iso..
×
×
  • Create New...