Sievä

Rouva
 • Content count

  117
 • Joined

 • Last visited

About Sievä

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 05/09/86

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Vaukkareiden paluuta odotan minäkin!
 2. Pakko vielä monen vuoden jälkeenkin mainostaa Ravintola-Hotelli Almaa juhlapaikkana. Kaunis ja toimii, itse juhlimme siellä ja olin todella tyytyväinen koko pakettiin.
 3. Maaliskuun lopussa oli häät ja viime perjantaina saatiin kortit kuvaajalta. Juhannuksen jälkeen postiin.
 4. Meikäläisellä oli pitkä 2,5m huntu, joka poistettiin vihkimisen jälkeen. Huntu oli kiinnitetty niskanutturan alapuolelle kammalla (joka oli hunnussa valmiiksi kiinni) sekä muutamalla hengettömällä pinnillä, jotka sai helposti irti (kaaso otti kirkon takahuoneessa heti vihkimisen jälkeen). Kaiken a & o taitaa olla se, että sanotte kampaajalle, että haluatte hunnun jossain vaiheessa pois. Esim. jos itse olisin halunnut pitää huntua koko ajan, olisi kampaaja laittanut sen "syvemmälle" kampauksen sisään ja tuonut niitä hiusosioita enemmän siihen päälle - nyt se jäi enemmän pilkistämään nutturan alta ja oli siten poisotettavissa. Ja tosiaan pysyi hyvin, vaikka oli pitkä ja meinasi tarttua mattoon matkalla kohti alttaria.
 5. - Muuttaisin kampauksessa käytettyä hiuslisäkettä hieman erilaiseksi - nyt se kiiltää osassa kuvia inhottavan selkeästi omaa hiustani vasten. Olisin myös suunnitellut kampauksen hieman tarkemmin kampaajan kanssa melko vapaiden käsien sijaan. Tykkäsin kokonaisuudesta kyllä, mutta odotin hieman erilaista. Kampaajaa en vaihtaisi, loisto tyyppi! - Ottaisin vielä hieman perinteisemmän/tylsemmän hääkakun - jos kerta mansikasta ja banaanista tykkää, niin ei hääkakun kanssa kannata lähteä säätämään mitään erikoisempaa. - En kompastuisi edeltävällä viikolla ja katkaisisi hartaudella kasvattamiani kynsiä (tosin kynsistä katkesi vain yksi - mutta sekin juuri tuosta nimettömästä jossa sormukset on...)
 6. Aina löytyisi jotain pientä paranneltavaa, vaikka juhlat sujuivat mahtavasti muuten! - Potrettikuvat. Näistä on puhuttu paljon jo aiemmissa viesteissä ja niistä viisastuneena huolehdin kyllä, että saimme hyvät poseeraukset vanhempien ja avustajien kanssa. Kuitenkin unohdimme ottaa kuvia meistä itsestämme kahdestaan - siis kunnon poseerauksia. Kuvia esim. pöydästä, kakunleikkauksesta ja tanssista on, mutta näistä mikään ei oikein kiitoskorttiin sovi. Onneksi kävimme päivällä myös studiossa, joten ilman kuvia ei kuitenkaan jääty. - Muista lisätä huulipunaa. Itse en normaalisti punaa juuri käytä, joten säännöllinen lisäys unohtui. Ei sinänsä haittaa, mutta joistain kuvista punan kuluneisuuden kyllä huomaa. - Lähtekää heti syötyänne seurustelemaan ihmisten kanssa pöytiin. Me teimme näin ja jälkeenpäin huomasin, ettemme olisi sitä myöhemmin enää ehtineet tehdäkään.
 7. Seinäjokisista vaihtoehdoista en tiedä, mutta äitini kävi laittattamassa kyntensä Seinäjoen lähellä sijaitsevassa Kauneushoitola Marilynissä. Tykkäsi kovasti ja olen kuullut hyvää myös muualta.
 8. Ei kylttejä, ei kylttien poistoa! Henkilökohtaisesti in-ho-an koko perinnettä, varsinkin kun edelleen suurin osa näistä kylteistä on repsottavia pahvihässäköitä. Meillä luotettiin navigaattoreihin ja letkassa ajamiseen, kaikki löysivät hyvin perille.
 9. Lahjatoiveena oli rahalahjoitus häämatkaa varten, minkä lisäksi saimme muutamia (erittäin onnistuneita) tavaralahjojakin. Rahaa tuli tilille n. 2,5 tuhatta euroa, lisäksi käteisenä n. 100e edestä amerikanmarkkoja (häämatkalla oltiin Nykissä ).
 10. Heräiltiin hotellisviitistä ja lähdettiin aamupalalle vieraiden seuraan (juhlapaikkana oli siis hotelli ja kaikki yöpyjät olivat vieraita). Aamiaisen jälkeen kerättiin kamat ja siirryttiin pienemmällä porukalla (vanhemmat, sisarukset, kaasot puolisoineen ja bestman) sulhasen vanhempien luokse lounaalle ja kahville, samalla availtiin lahjoja ja kertailtiin tapahtumia.
 11. Muutama lasillinen viiniä ja pari siideriä tuli nautittua illan mittaan. Tunnelma oli mahtava ja jo siitä sai niin paljon kiksejä ettei enemmälle ryyppäämiselle tai humalalle ollut mitään tarvetta. Olin niin vauhdissa, etten oikeastaan edes muistanut tai ehtinyt juoda. Tämän ansiosta myös aamuheikotuksilta vältyttiin.
 12. Kävin hääpäivänä meikissä ja kampauksessa tuolla Kampaamo Pinkissä, josta edellä kyselinkin. Suosittelen lämpimästi: molemmat onnistuivat erittäin hyvin ja kestivät kauniisti koko päivän. Hintaa puolen tunnin etukäteissuunnittelun kanssa tuli n. 150e. Molempien toteuttajana toimi Sari.
 13. Yhteisestä sopimuksesta en saanut enkä antanut huomenlahjaa. Ei nähty sitä tarpeelliseksi.
 14. Pussattiin oma-aloitteisesti sormusten laittamisen jälkeen ja toisen kerran poistumismarssin aluksi ennen kävelemistä. Ei mitään pitkää ja intensiivistä, vaan söpösti ja kevyesti molemmilla kerroilla.