MinsQ

Rouva
  • Viestit

    163
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä MinsQ

  • Taso
    Vakkari
  • Syntymäpäivä 08/19/83

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

985 profiilin katselua
  1. OliveGreen: Meillä oli häät kesällä 2008 samalla kombolla, Asikkalan kirkko + Lehmonkärki + PitoAlma, ja en voi muuta kuin suositella lämpimästi. Asikkalan kirkko on tosi kaunis ja papit ja kanttori mukavia, parkkipaikkoja on runsaasti ja kirkolta on lyhyt matka Lehmonkärkeen. Lehmonkärki (varsinkin siis tuo Iso Haapa, missä meillä oli häät) on paikkana upea ja tosi rento, ja omistajat kivoja ja heidän kanssa kaikki toimii niinkuin pitääkin. Alman ruuat on ihan älyttömän hyviä ja ihmiset tositosi kivoja. Joten oon ihan satavarma, että teille tulee mahtavat häät
  2. Nukuin kuin pikkuvauva melkein 9 tuntia ja todella sikeästi
  3. Rrrrrakastan sormustani ja sormuksiani
  4. Kyllä me pussattiin, ja ihan oikeassa kohtaa, eli sormuksen laito jälkeen. Tosin meillä kävi niin, että mä unohdin mihin kohtaan se tuli, ja mies nojautuu vaan mua kohti ja minä katon pappia ihmeissäni että saadaanko me pussata vai ei
  5. Hoplaa! Myö lähdetään ukon kanssa häämatkalle myös Playacariin ja RIU Tequilaan Ihanaa lukea muiden matkoista, niin tietää vähän varautua Me lähdetään Finnmatkojen kautta reissuun, onko kellään kokemuksia, miten ovat hoitaneet homman? Ja huomioidaanko Finnmatkoilla hääparit?
  6. ^ Tässäpä teille kokemuksia.. Myö oltiin likkojen kanssa viikonloppuna Iitissä tapaamisessa, jonka ruoka-, astia-, kattauspuolen oli hoitanut juuri tämän Kymen Astiavuokraamo & Pito- ja Juhlapalvelun Sanna. Kattaukset oli ylimaallisen upeita, ja ruoka oli TAIVAALLISTA!!! Niin hyvää ruokaa en oo pitkään aikaan saanut edes "hienommissa" ravintoloissa. Suosittelen kyllä lämpimästi. Sanna myös maistattaa kaikki tarjolle tulevat ruokansa asiakkaillaan, eli jos johonkin ei ole tyytyväinen (epäilen kuitenkin vahvasti että kukaan olisi tyytymätön), asialle voi tehdä jotakin. Sanna itse on myös aivan huippu tyyppi ja taatusti osaa asiansa!
  7. Meidän vieraskirja Tämä ei kyllä ole askarreltu, mutta vieraskirja kuitenkin
  8. Heips! Meille tulee myös koristeluun luonnonkukkia. En jaksa ottaa niistä stressiä, koristeiksi tulee juuri niitä kukkia, joita silloin luonnosta sattuu löytymään. Jos ei löydy mitään, niin sitten koivua ja varpuja ja that's it!
  9. Ihania ideoita ja kuvia täällä!! Meillä häät heinäkuussa -08, eikä meillä ole varsinaista teemaa, mutta koska olemme molemmat maalaisia ja asumme maatilalla, niin voisimme käyttää joitakin ideoita omissa häissämme.. Huomasin ilokseni, että patiomme reinalla kasvava jasmiini kukki ainakin tänä kesänä varsin runsaasti ja ajattelin että se olisi ihana koriste (ja huumaavan tuoksuinen sellainen) vanhoissa maitotonkissa sekä kirkossa että juhlatilassa. Koristeena vois käyttää muitakin luonnonkukkia... Muutenkin heiteltävänä voisi käyttää vehnää, joka tarjottaisiin perunakapoista. Mähän oikein innostuin tästä teemasta.. Mites muuten, onko kellään kokemuksia tuohituokkosista? Siis että mistä sais ja paljon maksais, kun haluisin sellasia sit käyttää karkkirasioina? Naapurissa tosin asuu tuohimestari, mutta mulla on selanen kutina, että jos sitä pyytäis tekemään, niin vois maksaa aikasta paljon...
  10. Minä räkätin ihan avoimesti, kun rakkaani tokaisi riisinheitosta ja riisikoreista yms. puhuttaessa, että tarviiko se riisi keittää?? Mistä hitosta se tollasta päähänsä sai?
  11. Asikkalalaismorsio ilmottautuu!!! Sulho myös Asikkalasta. Häät on (toivottavasti, kirkkoa ei voi nimittäin vielä varata ) 5.7.2008 Asikkalan kirkossa ja juhla Lehmonkärjessä. Voisikos joku ihana ihminen kertoa Lehmonkärjestä, minkälainen paikka pitää ja mahtuuko tanssipaviljonkiin orkesteri vai onko se vaan sellanen pikkuinen??
  12. Pelkään jo valmiiksi omia polttareitani (vaikka häät ovat vasta 2008 kesällä) koska pikkusiskoni todennäköisesti kuuluu polttariseurueeseen ja pääsee sanomaan oman sanansa polttareihin... ;D APUUUUVA!
  13. Minä oon ainakin aika avoin kaason ja muun epävirallisen "kaasoporukan" ideoille, eli mikään ei oikeastaan totaalisen ehdottomasti oo nou nou. Tai ehkä tiukkapiposuus ja mukamas-snobeilu oman sukuni puolelta. ;D
  14. Meillä tulee olemaan pienet häät, ja utelijoille (siis niille joita ei kutsuta) on vaan sanottava, että pidetään pienet häät ja me kutsutaan vaan ne, keiden kanssa ollaan enemmän tekemisissä, koskien sekä sukulaisia, että kavereita. Se on pakko vaikka toiset pahottais mielensä, kun muuten juhlat paisuis monta kymmentä vierasta.