amandalia

Rouva
 • Content count

  1608
 • Joined

 • Last visited

About amandalia

 • Rank
  Konkari
 • Birthday 06/29/81

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

866 profile views
 1. Rapatessa roiskuu.

 2. Kultasepät Andreasenia suosittelen minäkin. Ei moitteen sanaa työnjäljestä ja palvelukin oli todella ammattitaitoista ja ystävällistä.
 3. Tilasimme siviilihäihimme morsiuskimpun ja miehen rintakukan Keinupuiston kukasta, eikä minulla ole valittamisen sanaa. Palvelu oli ystävällistä ja lopputulos sellainen kuin pitikin. Kukat olivat tummanviolettia kallaa ja hintaa näille tuli muistaakseni 75e. muoks. typot
 4. Milloin tiesin koska haluan erota? Kyllä se päätös lähtemisestä kypsyi aika pitkään. Ajattelin useasti että lähden lätkimään, mutta sitten tuli ne ajatukset että kyllä tästä selvitään ja jatketaan eteenpäin tarpomista. Kun on luvattu alttarilla suvun ja Jumalan nähden, että tahdotaan. Niin että eihän sitä voi erota kun näin on kerran luvattu. Kunnes ymmärsin, ettei mieheni lopeta alkoholin juomista lupauksistaan huolimatta. Kunnes ymmärsin, ettei hän muutu vaikka tekisin mitä tai olisin tekemättä. En jaksanut enää. En jaksanut sitä alkoholinhuuruista elämää enkä sitä, että olen ainoa aikuinen ja vastuunkantaja siinä suhteessa ja taloudessa. Tajusin ettei omaa elämäänsä kannata tuhlata sellaiseen. Vaikeaa oli lähteä ja luopua, mutta olen saanut huomata että elämä kantaa eikä avioliitosta eroaminen ole todellakaan maailman loppu.
 5. Viime vuonna tilasin Timanttisten verkkokaupasta timanttikorvakorut. Maksoin verkkopankissa ja toimitusaika oli n. viikon luokkaa. Tuote oli sellainen kuin pitikin ja mitä kuva antoi ymmärtää, enkä mitään valittamista/negatiivista tästä palvelusta löytänyt. Voisin tilata toisekin.
 6. Miehen nimi yhteisenä nimenä meillä.
 7. Eiliset jaksot nähneenä sanon, että Satuhäät oli parempi. Saa nähdä onko näin jatkossakin.
 8. Vihkisormus on aina. Sen kaverina on joko kihlasormukseni tai 1-vuotishääpäivälahjaksi saamani sormus. Näitä vaihtelen mielen ja päivän mukaan.
 9. No kuule, kyllähän ne halvat rinkulat voi vaihtaa parempiin ja kestävimpiin kuten ilmeisesti olette jo tehneetkin. Itselleni sitä sormusta tärkeämpää oli se, että mieheni oli kysynyt minua vaimokseen. Se on vähän niinkun sen kosinnan pointti (korjatkaa jos olen väärässä). Meilläkään ei kosiminen mennyt jenkkileffojen kaavalla mutten olisi sellaista halunnutkaan. Mieheni polvistui eteeni kotonamme eräänä lauantai-iltana pari vuotta sitten, kun olimme tulleet kaupungilta ja kysyi "Tulisitko vaimokseni ja pidettäisiinkö häät ensi kesänä?" Vastasin kyllä. Ja olin ikionnellinen. Olen edelleenkin.
 10. Nojoo, kyseinen tyyppi on vähän juntti. Mietin sitten että olisi pitänyt sanoa jotain tyyliin "Joo, on tulossa. Meillä on pitkä raskausaika, syntyy vuonna 2015". Mutta ei se olisi sitä tajunnut. Annoin kyllä palautetta toiselle esimiehelleni ja hän lupasi välittää eteenpäin. Sanoin, etten halua kyseisestä asiasta kuulla enää. Sikälimikäli se on joskus ajankohtainen, niin huolehdin kyllä itse siitä että he tietävät sen ajoissa.
 11. Tuttua kauraa täälläkin tuo. Häistä on pian vuosi ja silloin kuuli tuosta. Nyt tulee vihjailua suunnalta jos toiseltakin. Paras oli kun pomoni (miespuolinen) totesi tuossa jokunen viikko sitten "Minä tässä katselin, että teille taitaa olla tulossa perheenlisäystä". Olin ihan . Vastasin vain takaisin jotta että ei nyt sentään. Vastaus tuohon oli jotain tyyliin "Ai eikö?". Eiköhän tämän asian pitäisi mennä niin, että mikäli olisinkin "siunatussa tilassa" niin se olisi minun tehtäväni ilmoittaa siitä sitten esimiehille eikä niin että sitä aletaan minulta udella! En muutenkaan voi ymmärtää, miten tämä asia kiinnostaa kaikkia muita paitsi meitä itseämme niin mahdottomasti. Olemme tästä toki mieheni kanssa puhuneet ja tulleet siihen tulokseen että tämä asia saa vielä olla mappi Ö:ssä jonkun aikaa. Anoppikin vihjailee hienovaraisesti aina kun siellä käy että vauva ois kiva! Tietyn aikaa näitä kysymyksiä ja vihjailuja on voinut ottaa huumorilla, mutta jotenkin tuntuu että nyt alkaa ärsyttää. Jos nämä puheet ei ala loppumaan niin taidan kylmästi vain sanoa että emme voi saada lapsia. Mihinkähän suuntaan suu sitten loksahtaa? Kyseessä on maailman ehkä yksityisin ja intiimein asia. Miksi ihmiset on niin tahdittomia? *ihmettelee*
 12. Vietimme häitämme viime kesänä heinäkuussa 14. päivä ja taisimme käydä tämän asian hoitamassa maistraatissa kesäkuussa, hieman ennen juhannusta. Paperi tuli viikon kuluttua kotiin postitse.
 13. Valkokulta on enemmän minun juttuni, keltakulta on aina tuntunut vähän vieraalta. Ja mielummin ottaisin samaa väriä kihla- ja vihkisormuksen, en lähtisi yhdistelemään, siis itselleni. Olen joillakin nähnyt molempia "sekoitettuna" ja näytti ihan kauniilta.
 14. Meillä mies kosi kesällä 2006 ja häitä vietettiin kesällä 2007. Periaatteessa olen sitä mieltä, että kosinnan jälkeen naimisiin voisi mennä vaikka saman tien koska se on lupaus avioliitosta. En oikein ymmärrä näitä nykyajan "kihlauksia", että laitetaan sormukset sormiin ja "ollaan kihloissa" muttei häistä ole ollut puhettakaan. Eräs kaverini meni juuri kihloihin ja kun kysyin että koskas häät ovat, vastaus oli "No ei me olla semmosesta puhuttu ollenkaan." Olin vaan että Vuosi on mielestäni sopiva aika, siinä kerkeää hyvin järjestämään häät.
 15. Täälläkin on törmätty moiseen tökeröön käytökseen. Toisinaan se on närkästyttänyt ja olen vastannut jotain "ei kannata henkeä pidätellen odottaa", toisinaan olen vain antanut mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Työpaikallani jotkut ilmeisesti kuvittelivat että olin jo raskaana ennenkuin naimisiin menimme (viime kesänä), kun minulta vihjaillen kysyttiin että tarvitsenko äitiyshousuja (meillä työvaatteet tulee talon puolesta). Nyt kun häistä on kulunut puoli vuotta, ei ole enää mitään uteluita tullut. Ehkä ihmiset ympärillä ovat tajunneet, ettei tämä ollutkaan mikään ns. "pakko-avioliitto kun lapsi on tulossa". Minusta tämän asian utelu on todella tahditonta, varsinkin tuntemattomilta ihmisiltä. Pitäisi kaksi kertaa miettiä ennenkuin möläyttää moisia suustaan.