amandalia

Rouva
  • Viestit

    1608
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä amandalia

  • Taso
    Konkari
  • Syntymäpäivä 06/29/81

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1021 profiilin katselua
  1. Rapatessa roiskuu.

  2. Kultasepät Andreasenia suosittelen minäkin. Ei moitteen sanaa työnjäljestä ja palvelukin oli todella ammattitaitoista ja ystävällistä.
  3. Tilasimme siviilihäihimme morsiuskimpun ja miehen rintakukan Keinupuiston kukasta, eikä minulla ole valittamisen sanaa. Palvelu oli ystävällistä ja lopputulos sellainen kuin pitikin. Kukat olivat tummanviolettia kallaa ja hintaa näille tuli muistaakseni 75e. muoks. typot
  4. Milloin tiesin koska haluan erota? Kyllä se päätös lähtemisestä kypsyi aika pitkään. Ajattelin useasti että lähden lätkimään, mutta sitten tuli ne ajatukset että kyllä tästä selvitään ja jatketaan eteenpäin tarpomista. Kun on luvattu alttarilla suvun ja Jumalan nähden, että tahdotaan. Niin että eihän sitä voi erota kun näin on kerran luvattu. Kunnes ymmärsin, ettei mieheni lopeta alkoholin juomista lupauksistaan huolimatta. Kunnes ymmärsin, ettei hän muutu vaikka tekisin mitä tai olisin tekemättä. En jaksanut enää. En jaksanut sitä alkoholinhuuruista elämää enkä sitä, että olen ainoa aikuinen ja vastuunkantaja siinä suhteessa ja taloudessa. Tajusin ettei omaa elämäänsä kannata tuhlata sellaiseen. Vaikeaa oli lähteä ja luopua, mutta olen saanut huomata että elämä kantaa eikä avioliitosta eroaminen ole todellakaan maailman loppu.
  5. Viime vuonna tilasin Timanttisten verkkokaupasta timanttikorvakorut. Maksoin verkkopankissa ja toimitusaika oli n. viikon luokkaa. Tuote oli sellainen kuin pitikin ja mitä kuva antoi ymmärtää, enkä mitään valittamista/negatiivista tästä palvelusta löytänyt. Voisin tilata toisekin.
  6. Miehen nimi yhteisenä nimenä meillä.
  7. Eiliset jaksot nähneenä sanon, että Satuhäät oli parempi. Saa nähdä onko näin jatkossakin.
  8. Vihkisormus on aina. Sen kaverina on joko kihlasormukseni tai 1-vuotishääpäivälahjaksi saamani sormus. Näitä vaihtelen mielen ja päivän mukaan.
  9. No kuule, kyllähän ne halvat rinkulat voi vaihtaa parempiin ja kestävimpiin kuten ilmeisesti olette jo tehneetkin. Itselleni sitä sormusta tärkeämpää oli se, että mieheni oli kysynyt minua vaimokseen. Se on vähän niinkun sen kosinnan pointti (korjatkaa jos olen väärässä). Meilläkään ei kosiminen mennyt jenkkileffojen kaavalla mutten olisi sellaista halunnutkaan. Mieheni polvistui eteeni kotonamme eräänä lauantai-iltana pari vuotta sitten, kun olimme tulleet kaupungilta ja kysyi "Tulisitko vaimokseni ja pidettäisiinkö häät ensi kesänä?" Vastasin kyllä. Ja olin ikionnellinen. Olen edelleenkin.
  10. Vietimme häitämme viime kesänä heinäkuussa 14. päivä ja taisimme käydä tämän asian hoitamassa maistraatissa kesäkuussa, hieman ennen juhannusta. Paperi tuli viikon kuluttua kotiin postitse.
  11. Valkokulta on enemmän minun juttuni, keltakulta on aina tuntunut vähän vieraalta. Ja mielummin ottaisin samaa väriä kihla- ja vihkisormuksen, en lähtisi yhdistelemään, siis itselleni. Olen joillakin nähnyt molempia "sekoitettuna" ja näytti ihan kauniilta.
  12. Olen, todella tyytyväinen. Vihkisormukseni on minun näköiseni ja se sopii tyyliini. Kihlasormukseen on suunnitteilla kesällä lisätä timantteja (tavallinen sileä, puolipyöreä) vähän kuin hääpäivälahjaksi. Itse sitä ehdotin ja miehelläni ei ollut mitään sitä vastaan.
  13. Jos meille joskus lapsia siunaantuu, se tapahtuu avioliitossa sillä menimme naimisiin viime kesänä ja tällä hetkellä olemme lapsettomia. Olemme molemmat olleet sitä mieltä aina, että mielummin ensin naimisiin ja sitten vasta sen jälkeen lapsia jos niitä on tullakseen. Miksikö? Taidamme vain olla vanhanaikaisia tämän asian suhteen ja haluamme, että koko perheellä on sama nimi. Se ei kuitenkaan tarkoittanut sitä että lapsen tulo olisi ollut katastrofi, jos olisin tullut raskaaksi ennen naimisiin menoamme. Onneksi ei ole yhtä ainutta, oikeaa tapaa tälle asialle. Tehköön kukainenkin kuten parhaaksi kokee.
  14. Minä kävin S-teamissa Koskikadulla. Minut sekä kammattiin että meikattiin siellä. Vähän alkuun jännitin että minkähänlainen lopputulos mahtaa olla varsinkin meikin suhteen kun en ole aiemmin ammattimeikkaajalla käynyt, mutta suotta. Paikassa on todella ammattitaitoista, asiansa osaavaa henkilökuntaa. Lopputulos oli upea niin meikissä kuin kampauksessakin ja olin todella tyytyväinen. Kauniiksi minut loihti Minna, suosittelen lämpimästi. Lisää nettisivuilla www.s-team.fi
  15. Olin hyvin iloinen, tietenkin!