katjahh

Morsian
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän katjahh kaikki viestit

  1. Kuka osaa suositella hyvää rakennekynsien tekijää joko Helsingin puolelta tai Vantaalta mieluiten Korso Tikkurila alueelta? Itselläni on ollut rakennekynnet noin 5 vuotta sitten. Silloin en ollut rakennekynsiin täysin tyytyväinen. Mulla on pienet kynnet, joten kynsistä on tipeillä vaikea saada nättiä, ainakin tälläisen selityksen sain silloin tekijältä. Sen lisäksi kun rakennekynnet lopulta poistettiin niin omat kynnet oli tosi surkeassa kunnossa, tosin rakennekynnet olivat minulla aika pitkän aikaa. Omat kynnet on ohuet ja hauraat ja niistä oli hiottu melkein kynsi kokonaan pois, oli aika kipeät vähän aikaa :'( Häihin nyt kuitenkin haluan rakennekynnet ja olen rohkaissut itseäni sillä että kynsien tekotapa ja materiaalit ovat varmasti kehittyneet noista ajoista. Ajattelin kuitenkin käydä etukäteen laittamassa jo nyt talvella rakennekynnet koemielessä, mutta en pidä niitä pitkään, että kynnet ovat elokuussa siinä kunnossa että niihin voidaan rakennekynnet laittaa.
  2. Meille tulee Annin Juhlapalvelu pitopalveluksi ja sain heiltä tiedon, että tekevät yhteystyötä sellaisen kukkatoimittajan kun Kirsi Hännisen kanssa. Haluaisin kuulla kokemuksia teiltä jotka ovat hänen kauttansa kukat tilanneet (pöytäkoristukset, hääkimpun, hiuskukat, vieheet), oliko kukat sellaisia kun oli sovittu, miten palvelu pelasi, oliko hinta kilpailukykyinen yms.
  3. Oho, mullahan on unohtunut vastata annaok kysymykseen, joten tässä nyt sitten lopultakin vastaus. :-[ Meille on tulossa Annin Juhlapalvelun kautta ruoka ja he myös laittavat pöydät valmiiksi. Olen ajatellut ettei koristeita kovin paljon tule, kun paikka on itsessään niin koristeellinen. Annin Juhlapalvelulla on yhteystyökumppani, jonka kautta saa tilattua kukat, joten tätä palvelua ajattelin hyödyntää, tosin kukka-asioita en vielä juurikaan ole miettinyt , pitäisi alkaa kyllä miettimään ;D Meille ei ole tulossa ollenkaan bändiä, kun tanssisali on sen verran pieni, että mulle tuli olo, että koko bändi vie liikaa tilaa. Meille on tulossa pari haitaristia huolehtimaan musiikista. Mitään ihmeellistä siis meillä ei ole suunnitteilla, vaan ihan peruslinjalla ajateltiin pysyä.
  4. Onko kenelläkään tietoa liljojen saatavuudesta elokuun loppupuolella? Mä oon aivan ihastunut niihin ja haluaisin niistä hääkimpun ja hiuskukan ;D
  5. Niina oli kirjoittanut sillä välin kun naputtelin omaa viestiäni. Voi olla että kyse on siis tuosta että tuolit on laskettu eri lailla. Joka tapauksessa me pidämme tuon 100 henkeä rajana (meidät mukaan luettuna), että kaikki pääsee istumaan samanlaisille tuoleille
  6. Kyselin tuoliasiaa Karhusaaresta kun asia on meillä nyt todellakin ajankohtainen ja sain Erikalta ensiksi meilin jossa hän kertoi muistelevansa että tuoleja on 110 kpl, ja kun vielä laitoin uuden meilin jossa halusin varmistaa että syömään mahtuu 110 henkeä, sain häneltä uuden meilin pahoittelujen kera, jossa hän kertoo että laski tuolit ja niitä on tasan 100 kpl.
  7. Hei annaok, saitko Karhusaaresta rouva Wiikiltä tiedon että vieraita mahtuu 112? Ymmärsin että 100 henkeä on maksimimäärä kun aikoinaan asiaa tiedustelin, mutta ihanaa jos olen ymmärtänyt väärin ja sinne mahtuukin 112 vierasta niin se kyllä helpottaisi kummasti, kun noita kutsuttavia tuppaa kertymään.
  8. Onko kellään hyviä vinkkejä miten valaistus illaksi kannattaisi toteuttaa Karhusaaressa? Häitämme vietetään elokuun lopulla ja silloinhan illat on jo todella pimeitä, eikä paikan yleisvalaistus mielestäni sovi juhliin vaan haluaisin jotain hieman himmeämpää valaistusta, mutta ei kuitenkaan liian himmeää.
  9. Nosto Elokuu lähenee ja suunnitelmia pitäisi alkaa vihdoin lyömään lukkoon. Nyt siis kiinnostaa jos jollain on uusia kokemuksia Karhusaaresta.
  10. Mun vihkisormukseen tulee yksi 0,58ct timantti. Sormus on vielä työn alla ja malttamattomana odottelen sitä, vaikka sormeen saankin sen vasta elokuussa.
  11. Sormus tilattiin reilu viikko sitten ja häät on elokuussa. Nyt jännittää onko sormus sellainen kun kuvittelin (sormus teetetään) ja sattuuko koko oikein. Tuntuu että sormet on kutistunu kun kihlakin on löyhä, toivottavasti sormuksesta ei tule liian isoa.
  12. Nostan Erityisesti mua kiinnostaa Madeleine-sormus. Eli jos jollain sellainen on niin minkä levyisenä sen on ottanut (kun ilmeisesti saa eri leveyksillä) ja paljonko sormus on maksanut? Ja miten sormus on kestänyt käyttöä? Itse olen ko. sormuksesta haaveillut niin olisi kiva kuulla kokemuksia Olen ajatellut että sormus saisi olla 5-6 mm leveä, koska tarkoituksenani olisi pitää vain yhtä sormusta.
  13. Nosto Olisin kiinnostunut kuulemaan kommentteja erityisesti Ateriax Cateringista.
  14. Etsin kampaajaa sekä meikkaajaa Korso-Tikkurila akselilta (asun Korsossa). Meikkaan normaalisti melkein päivittäin ja mielestäni hallitsen homman hyvin, mutta omana hääpäivänä voi käsi täristä joten parempi ottaa ammattilainen. Haluan riittävän vahvan meikin ja suurinpelkoni onkin että minut meikataan liian "luonnollisen" näköiseksi. Jos teillä on tiedossa hyvä kampaaja ja meikkaaja ko. alueelta niin olisin asiasta todella iloinen
  15. Vihkiminen Kallion kirkossa Helsingin puolella, hääjuhla Karhusaaren taidekeskusksessa 25.8.2007.
  16. Suuret kiitokset Kumkvatille tiedoista Tuli helpottuneempi olo kun kuuli onnistuneista juhlista ko. paikassa, olen nimittäin ollut aika hermostunut asian suhteen. Paikka valittiin koska sekä minä että sulhanen ihastuttiin paikkaan, varaustilanteessa ei vaan osattu vielä miettiä kaikkia järjestelyyn liittyviä asioita. Itseäni tilojen haljallaan olo hieman pelottaa, meille kun on luultavasti tulossa vieraita lähelle sata. Alunperin vierasmäärän piti olla noin 50, mutta kummasti lista vaan on venynyt. Olisin vielä kysynyt Kumkvatilta mistä teidän pitopalvelu oli? Olitteko pitopalveluun tyytyväisiä? Meillä ei ole vielä pitopalvelua valittu ja siitä ei varmasti olisi ainakaan haittaa jos valittu pitopalvelu olisi ollut jo aikaisemmin Karhusaaressa järjestämässä juhlia.
  17. Meille on varattu Karhusaaren taidekeskus hääpaikaksi 25.8.2007 pidettäville häillemme. Ja todellakin kaipaisin tietoja miten häät on ko. paikassa sujuneet siellä juhlinella. Meillä vieraslista kasvaa kasvamistaan ja isoin huoli minulla onkin nyt, montako henkeä saa mahtumaan järkevästi syömään. :-/ Lisäksi minua kiinnostaa onko paikka pitänyt tyhjätä tavaroista yöllä, vai saako sen tehdä seuraavana päivänä (tämä asia jäi minulle hieman epäselväksi). Juhlintahan ainakin pitää lopettaa 01 mennessä. Kaikki mahdollinen tieto paikasta on todella tervetullutta.
  18. Linnaa tai vastaavaa tuntui olevan mahdoton löytää meidän kriteereillä, joten päätimme luopua siitä ajatuksesta. Hääpaikaksi on varattu Karhusaaren kartano ja häitämme juhlitaan 25.8.2007 kartanossa linnan sijaan. Ihastuin paikkaan eikä yhtään harmita vaikka alkuperäiset suunnitelmat menivätkin uusiksi. Nyt pääsee keskittymään kunnolla häiden suunnitteluun kun paikka ja päivä on lyöty lukkooon
  19. Suomenlinna on ollut mielessä, mutta sinne on hieman hankala kulkea. Tosin minusta Ruutikellari on kaunis paikka mutta sulho ei ole ihan samaa mieltä. Joten etsintä jatkuu...
  20. Olemme sulhaseni kanssa tulleet siihen tulokseen että haluisimme viettää häämme linnassa tai vastaavassa paikassa. Ongelmaksi on tullut se että kaikissa katsomissamme paikoissa juomat joutuu ottamaan paikan pitopalvelun kautta, joka tulee valitettavan kalliiksi koska haluamme tarjota vieraillemme koko illan. Paikan ei ole pakko olla juuri linna, mutta haluaisimme tilaan kuitenkin juhliimme ko. henkeä. Onko kellään kokemuksia tai tietoa tälläisestä paikasta?