Lexie

Rouva
 • Content count

  4812
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lexie

 1. Mulla on tämä sama juttu. Lisäksi lainattu viesti oli niin pitkä, etten pystynyt viemään kursoria lainatun viestin alle ja kirjoittamaan lisää, vaan pystyin lisäämään tekstiä vain lainauslaatikon sisään.
 2. Mulla oli n. 3200 viestiä aiemmin. Saisko sen vaihdettua?
 3. Mä voin tunnustaa näin monta vuotta omien häiden jälkeen, että mulla oli välillä tylsää niissä pippaloissa. Olisi saanut olla enemmän ohjelmaa, vaikka johtoajatuksena oli, että ei laiteta liikaa teennäisiä leikkejä ym. vaan ennemminkin vapaata seurustelua. Vieraat tuntui viihtyvän ihan hyvin tai ainakaan kukaan ei valittanut jälkikäteen En nyt osaa sen paremmin lohduttaa sua, mutta se oma harmitus unohtui sitten ajastaan. Niistä juhlista huolimatta meidän avioliitto on ollut hyvä ja se on tietenkin pääasia.
 4. Meidät vihki Mari Mattson ja oli ihana pappi! Paavalin seurakunnan kirkkoherra Jorma Parviainen oli myös mukava ja asiansa osaava mies.
 5. Mies maksoi oman kihlansa ja mä maksoin oman kihlan ja vihkin.
 6. Mun kaasoilla oli heittokimput samoista kukista kuin oma kimppu. Oli ehkä vähän huono ratkaisu, koska kimput eivät kuulemma mahtuneet pöydälle ja löytyivät jossain vaiheessa naulakosta Tämän morsiamen naama taisi vähän venähtää ja kimput siirtyivät nopeasti takaisin pöytään
 7. Me otettiin se pappi, joka oli silloin työvuorossa, ja hän sattui olemaan naispappi. Mä toivoin ehkä hitusen verran enemmän nais- ku miespappia, joten olin tyytyväinen. Pappi oli muutenkin mukava ja piti hienon puheen.
 8. Azorit oli kyllä ihana kohde! Maisemat oli kauniita, ruoka oli hyvää ja seura tietenkin maailman parhainta Mä suosittelen myös vuokra-autoa, varsinkin kun Sao Miguelin tiet oli pääosin hyvässä kunnossa. Taidettiin Keijukainen-79 lentää sitten samassa koneessa Saako kysyä, missä hotellissa te olitte?
 9. Hymyilin ja katselin niin oman puolen kuin sulhasen puolen vieraita. Ei edes itkettänyt, mikä oli pienoinen yllätys
 10. S-pankin uuden kortin salasana. Kela-korttia odotellessa...
 11. Otin mieheni nimen. Harkitsin aluksi, että olisin pitänyt oman nimeni, mutta mies toivoi, että me oltaisiin samannimisiä.
 12. Meidän hääkukat tulivat Kalliossa sijaitsevasta Lumikellosta ja voin kyllä lämpimästi suositella paikkaa. Kukat kestivät hyvin ja olivat erittäin kauniit. Hääkimpun hinta oli 60 e.
 13. Tänään kävin ostamassa Kalevala Korun Aurea-sormuksen, kapeampaa mallia ja kolme timanttia. Hinta n. 450 e. Vielä en saanut sitä kotiin hiplattavaksi , vaan vajaa pari viikkoa pitää odottaa.
 14. Olen ollut yksissä karaokehäissä ja laulaminen oli kyllä tosi hauskaa! (On varmaan turha sanoa, että itsekin ryntäsin useasti lavalle ) Innokkaita laulajia riitti hyvin pienen alku-ujostelun jälkeen. Noihin häihin oli hankittu vain karaokevehkeet eikä vetäjää, sillä joku hääparin sukulaisista hoiti sitä hommaa.
 15. No vaikka ei rahassa uidakaan, niin kyllä me sentään vanhemmille lähetettävät kuvat maksetaan.
 16. Kai tämä leikki on ensikertalaisten mielestä hauska, mutta... Noh, itse en muutenkaan hääleikeistä pahemmin perusta.
 17. Tätä samaa leikkiä eri tarinalla leikittiin yliopiston ainejärjestön juhlissa joka ikinen kerta ja se ei enää kolmannen kerran jälkeen jaksanut naurattaa
 18. Varasin kampaajan tänään eli n. 10 kk ennen häitä. Vielä siellä oli kesälauantaille hyvin tilaa, mutta kun se on melko suosittu kampaamo, niin ei haittaa yhtään tehdä varausta ajoissa.
 19. Kyllä näkee. En malta odottaa, että pääsen näyttämään hänelle puvun livenä (eilen näki jo valokuvissa)!
 20. Eilen ostin ja häät yli kymmenen kuukauden päästä . Löytyi niin hyvä ja mulle just sopiva puku, että mitä sitä turhaan vetkuttelemaan.
 21. Toi Aurea on tosi ihana, oon harkinnut hankkivani sellaisen kolmella timantilla.
 22. Me ei olla vielä tätä kättelyjuttua pahemmin mietitty. Molempien vanhemmat on eronneet ja jos vanhemmat kättelee meidän kanssa, niin ei niitä uusia puolisoita siihen tuoda mukaan. Veikkaisin, että se olisi näille uusillekin puolisoille kiusallista olla kättelemässä, sillä heillä ei ole osaa eikä arpaa morsiamen ja sulhasen tekemisessä