Lexie

Rouva
 • Content count

  5128
 • Joined

 • Last visited

About Lexie

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1273 profile views
 1. Mä voin tunnustaa näin monta vuotta omien häiden jälkeen, että mulla oli välillä tylsää niissä pippaloissa. Olisi saanut olla enemmän ohjelmaa, vaikka johtoajatuksena oli, että ei laiteta liikaa teennäisiä leikkejä ym. vaan ennemminkin vapaata seurustelua. Vieraat tuntui viihtyvän ihan hyvin tai ainakaan kukaan ei valittanut jälkikäteen En nyt osaa sen paremmin lohduttaa sua, mutta se oma harmitus unohtui sitten ajastaan. Niistä juhlista huolimatta meidän avioliitto on ollut hyvä ja se on tietenkin pääasia.
 2. Meidät vihki Mari Mattson ja oli ihana pappi! Paavalin seurakunnan kirkkoherra Jorma Parviainen oli myös mukava ja asiansa osaava mies.
 3. Mies maksoi oman kihlansa ja mä maksoin oman kihlan ja vihkin.
 4. Mun kaasoilla oli heittokimput samoista kukista kuin oma kimppu. Oli ehkä vähän huono ratkaisu, koska kimput eivät kuulemma mahtuneet pöydälle ja löytyivät jossain vaiheessa naulakosta Tämän morsiamen naama taisi vähän venähtää ja kimput siirtyivät nopeasti takaisin pöytään
 5. Me otettiin se pappi, joka oli silloin työvuorossa, ja hän sattui olemaan naispappi. Mä toivoin ehkä hitusen verran enemmän nais- ku miespappia, joten olin tyytyväinen. Pappi oli muutenkin mukava ja piti hienon puheen.
 6. Azorit oli kyllä ihana kohde! Maisemat oli kauniita, ruoka oli hyvää ja seura tietenkin maailman parhainta Mä suosittelen myös vuokra-autoa, varsinkin kun Sao Miguelin tiet oli pääosin hyvässä kunnossa. Taidettiin Keijukainen-79 lentää sitten samassa koneessa Saako kysyä, missä hotellissa te olitte?
 7. Hymyilin ja katselin niin oman puolen kuin sulhasen puolen vieraita. Ei edes itkettänyt, mikä oli pienoinen yllätys
 8. S-pankin uuden kortin salasana. Kela-korttia odotellessa...
 9. Otin mieheni nimen. Harkitsin aluksi, että olisin pitänyt oman nimeni, mutta mies toivoi, että me oltaisiin samannimisiä.
 10. Meidän hääkukat tulivat Kalliossa sijaitsevasta Lumikellosta ja voin kyllä lämpimästi suositella paikkaa. Kukat kestivät hyvin ja olivat erittäin kauniit. Hääkimpun hinta oli 60 e.
 11. Tänään kävin ostamassa Kalevala Korun Aurea-sormuksen, kapeampaa mallia ja kolme timanttia. Hinta n. 450 e. Vielä en saanut sitä kotiin hiplattavaksi , vaan vajaa pari viikkoa pitää odottaa.
 12. Olen ollut yksissä karaokehäissä ja laulaminen oli kyllä tosi hauskaa! (On varmaan turha sanoa, että itsekin ryntäsin useasti lavalle ) Innokkaita laulajia riitti hyvin pienen alku-ujostelun jälkeen. Noihin häihin oli hankittu vain karaokevehkeet eikä vetäjää, sillä joku hääparin sukulaisista hoiti sitä hommaa.
 13. No vaikka ei rahassa uidakaan, niin kyllä me sentään vanhemmille lähetettävät kuvat maksetaan.
 14. Kai tämä leikki on ensikertalaisten mielestä hauska, mutta... Noh, itse en muutenkaan hääleikeistä pahemmin perusta.