Melika

Morsian
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

About Melika

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Kiitos Tuike, Heinämorsian ja Lumiruusu Olen kyllä täysin rakastunut sormukseeni Sormus on Tillander Oy:n mallistoa, ja kivet itse asiassa melko pieniä (7*0,04 ct), mutta näyttävät upeilta ilmeisesti oikeanlaisten leikkausten ansiosta (?) Itse vihki on siis nuo kaksi ylintä rengasta, joista alempi on valkokultaa (eroa ei edes huomaa kuin kääntöpuolelta, mutta timantit tulevat paremmin esiin), ja alin on kihlani (jonka olen ajatellut jossain vaiheessa liittää vihkiin). Samaa mallia löytyy monilta muiltakin valmistajilta, mutta tämä oli aivan omaa luokkaansa kun vertailin.
 2. Tämä sain sormeeni kaksi viikkoa sitten Kuva ei vaan tosiaankaan tee oikeutta! Edit toimimaton kuva pois
 3. kauniin yksinkertainen liljakimppuni Kuva ei tee oikeutta...
 4. 40 € maksoin ihanasta kimpustani, joka koostui pelkästään vaaleanpunaisista Oriental-liljoista. Runebergin kukasta Helsingistä.
 5. Maksoin meikistä 90 € arvostetussa kampaamossa Helsingissä, vein oman meikkipohjan (mineraalimeikkipohja) mukana, mutta jouduin silti tekemään pohjan osin uusiksi päästyäni kotiin, sillä meikki näkyi selvästi kasvoillani. Tummat silmänaluset sain itse paremmin peittoon, ja silmämeikki oli mielestäni hieman liian vahva. Kokonaisuutena meikkini oli lopulta kuitenkin kaunis ja melko kestävä, mutta jos saisin valita uudestaan, en menisi ammattilaisen meikkaukseen.
 6. Meille tulee Sacherkakku
 7. Tämä menee nyt kysymyksesi ohi, mutta jos osaisimme tangoa, olisimme ehdottomasti valinneet Por una cabezan. Kyseinen tango on aivan uskomattoman hieno, mutta sanat eivät kyllä taida olla sinne päinkään
 8. Meille tulee mennessä Pachelbelin kaanon D-duurissa ja lähtiessä Saban kuningatar. Molemmat jousikvartetin soittamina. "Häävalssina" meillä on ihanan romanttinen mutta silti menevä Sinatran Fly me to the moon. Pianisti soittaa vielä ruokailun taustamusiikkia, ja illalla soittaa kunnon jazzbändi. Olen niin iloinen että kaikki musiikkiasiat ovat järjestyneet ihan toiveideni mukaan, että meinaan pakahtua!
 9. Mitäs jos se kaikkein kallisarvoisin lahja ja muisto hääparille olisikin unelmien hääpäivä, johon oma talous ei kuitenkaan anna myöten? Miksi kaikki kokevat niin pahana ajatuksen pienestä pääsymaksusta häihin, etenkin jos erillisiä lahjoja ei sitten enää toivota. "Leivänpaahtimen voin ostaa kaatopaikkaa kuormittamaan, mutta viidestä eurosta en luovu jotta läheinen ihminen saisi unelmiensa hääjuhlan" Surettaa tämä ihmisten itsekkyys, enpä haluaisi omiin häihini ketään niin pikkusieluista kuin useimmat tänne kirjoittaneet tuntuvat olevan Ja vielä, itse en pyytäisi pääsymaksua häihini.
 10. Kiitos vastauksista, teihin luottaen siirsin värjäystä lähemmäksi hääpäivää
 11. Minulle Pronoviaksen puvut (kapealinjaiset) istuvat oikein kauniisti, ja olen vain 162cm pitkä (erittäin lyhytselkäinen) Kuukauden päästä laitan tämän päälleni
 12. Lääkärit eivät myönnä Roaccutan-kuureja kuin vaikeaan akneen, johon muut keinot eivät ole auttaneet. Ihminen jolla on vaikea akne tai esim. hormoniperäinen akne voi läästiä naamaansa Tea Tree-ihonpuhdistussarjan tuotteita vaikka lopun ikänsä, mutta mitään positiivista vaikutusta niillä ei silti ole. Näppylöitä ja epätasaista ihoa voi hoitaa kosmeettisilla tuotteilla, vaikeampaa aknea ei. Bodyshopin ihonhoitotuotteita en muutenkaan suosittele hankalalle akneiholle, sillä on olemassa myös paljon parempia eläinkokeettomia vaihtoehtoja (esim. Dermalogica).
 13. Osaisiko joku asiaa tunteva kertoa, onko liian aikaista värjätä hiukset jo kolme viikkoa ennen häitä? Yleensähän suositellaan 1-2 viikkoa ennen. Haluaisin nimittäin lätkäistä kaksi kärpästä samalla iskulla ja saada nätit vappuhiukset
 14. En ymmärrä miksi sinua häiritsee vaikka kaason puku olisikin valkoinen? Ei kai kukaan häntä tosiaan morsiameen sekoita? Jos kaasoni (tai kuka tahansa) olisi ostanut omilla rahoillaan itselleen puvun päästäkseen juhlimaan häitäni, mieleeni ei ikimaailmassa tulisi arvostella hänen valintaansa. Olen kiitollinen jokaiselle vieraallemme joka laittaa aikaansa ja rahojaan siihen että voi jakaa hääpäivämme kanssamme, puhumattakaan rakkaista kaasoistani, ja pelkkä ajatus sitä että arvostelisin heitä jonkin etikettisäännön perusteella saa minut voimaan pahoin