Melika

Morsian
  • Viestit

    69
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Melika kaikki viestit

  1. Osaisiko joku asiaa tunteva kertoa, onko liian aikaista värjätä hiukset jo kolme viikkoa ennen häitä? Yleensähän suositellaan 1-2 viikkoa ennen. Haluaisin nimittäin lätkäistä kaksi kärpästä samalla iskulla ja saada nätit vappuhiukset
  2. Ainakaan haulla ei löytynyt ketjua Janne Miettisestä. Olisiko kellään kokemuksia hänestä kuvaajana?
  3. Kiitos Tuike, Heinämorsian ja Lumiruusu Olen kyllä täysin rakastunut sormukseeni Sormus on Tillander Oy:n mallistoa, ja kivet itse asiassa melko pieniä (7*0,04 ct), mutta näyttävät upeilta ilmeisesti oikeanlaisten leikkausten ansiosta (?) Itse vihki on siis nuo kaksi ylintä rengasta, joista alempi on valkokultaa (eroa ei edes huomaa kuin kääntöpuolelta, mutta timantit tulevat paremmin esiin), ja alin on kihlani (jonka olen ajatellut jossain vaiheessa liittää vihkiin). Samaa mallia löytyy monilta muiltakin valmistajilta, mutta tämä oli aivan omaa luokkaansa kun vertailin.
  4. Tämä sain sormeeni kaksi viikkoa sitten Kuva ei vaan tosiaankaan tee oikeutta! Edit toimimaton kuva pois
  5. kauniin yksinkertainen liljakimppuni Kuva ei tee oikeutta...
  6. 40 € maksoin ihanasta kimpustani, joka koostui pelkästään vaaleanpunaisista Oriental-liljoista. Runebergin kukasta Helsingistä.
  7. Maksoin meikistä 90 € arvostetussa kampaamossa Helsingissä, vein oman meikkipohjan (mineraalimeikkipohja) mukana, mutta jouduin silti tekemään pohjan osin uusiksi päästyäni kotiin, sillä meikki näkyi selvästi kasvoillani. Tummat silmänaluset sain itse paremmin peittoon, ja silmämeikki oli mielestäni hieman liian vahva. Kokonaisuutena meikkini oli lopulta kuitenkin kaunis ja melko kestävä, mutta jos saisin valita uudestaan, en menisi ammattilaisen meikkaukseen.
  8. Meille tulee Sacherkakku
  9. Tämä menee nyt kysymyksesi ohi, mutta jos osaisimme tangoa, olisimme ehdottomasti valinneet Por una cabezan. Kyseinen tango on aivan uskomattoman hieno, mutta sanat eivät kyllä taida olla sinne päinkään
  10. Meille tulee mennessä Pachelbelin kaanon D-duurissa ja lähtiessä Saban kuningatar. Molemmat jousikvartetin soittamina. "Häävalssina" meillä on ihanan romanttinen mutta silti menevä Sinatran Fly me to the moon. Pianisti soittaa vielä ruokailun taustamusiikkia, ja illalla soittaa kunnon jazzbändi. Olen niin iloinen että kaikki musiikkiasiat ovat järjestyneet ihan toiveideni mukaan, että meinaan pakahtua!
  11. Mitäs jos se kaikkein kallisarvoisin lahja ja muisto hääparille olisikin unelmien hääpäivä, johon oma talous ei kuitenkaan anna myöten? Miksi kaikki kokevat niin pahana ajatuksen pienestä pääsymaksusta häihin, etenkin jos erillisiä lahjoja ei sitten enää toivota. "Leivänpaahtimen voin ostaa kaatopaikkaa kuormittamaan, mutta viidestä eurosta en luovu jotta läheinen ihminen saisi unelmiensa hääjuhlan" Surettaa tämä ihmisten itsekkyys, enpä haluaisi omiin häihini ketään niin pikkusieluista kuin useimmat tänne kirjoittaneet tuntuvat olevan Ja vielä, itse en pyytäisi pääsymaksua häihini.
  12. Kiitos vastauksista, teihin luottaen siirsin värjäystä lähemmäksi hääpäivää
  13. Minulle Pronoviaksen puvut (kapealinjaiset) istuvat oikein kauniisti, ja olen vain 162cm pitkä (erittäin lyhytselkäinen) Kuukauden päästä laitan tämän päälleni
  14. Lääkärit eivät myönnä Roaccutan-kuureja kuin vaikeaan akneen, johon muut keinot eivät ole auttaneet. Ihminen jolla on vaikea akne tai esim. hormoniperäinen akne voi läästiä naamaansa Tea Tree-ihonpuhdistussarjan tuotteita vaikka lopun ikänsä, mutta mitään positiivista vaikutusta niillä ei silti ole. Näppylöitä ja epätasaista ihoa voi hoitaa kosmeettisilla tuotteilla, vaikeampaa aknea ei. Bodyshopin ihonhoitotuotteita en muutenkaan suosittele hankalalle akneiholle, sillä on olemassa myös paljon parempia eläinkokeettomia vaihtoehtoja (esim. Dermalogica).
  15. En ymmärrä miksi sinua häiritsee vaikka kaason puku olisikin valkoinen? Ei kai kukaan häntä tosiaan morsiameen sekoita? Jos kaasoni (tai kuka tahansa) olisi ostanut omilla rahoillaan itselleen puvun päästäkseen juhlimaan häitäni, mieleeni ei ikimaailmassa tulisi arvostella hänen valintaansa. Olen kiitollinen jokaiselle vieraallemme joka laittaa aikaansa ja rahojaan siihen että voi jakaa hääpäivämme kanssamme, puhumattakaan rakkaista kaasoistani, ja pelkkä ajatus sitä että arvostelisin heitä jonkin etikettisäännön perusteella saa minut voimaan pahoin
  16. Kiitos vinkistä Mares
  17. Osaako kukaan suositella solariumia Helsingissä?
  18. Ok, minusta on tullut täysin vainoharhainen näiden kuvaajien kanssa, kun tämä touhu tuntuu välillä lähtevän vähän käsistä joillain kyseisen ammattiryhmän edustajilla Hyvä pointti tuo mitä totesit äitini kermakakkuun liittyen, mutta viittasin sillä itse asiassa siihen pakinaan ja sen kökköyteen. Olen kyllä myös sitä mieltä, että kuvaukseen kannattaa panostaa. Ammattikuvaajien hinnat ovat kuitenkin huikeita, joten ymmärrän että kaikille ammattikuvaaja ei ole vaihtoehto. Monet haluavat lisäksi enemmän "elää hetkessä", ja kuvien katselu jälkeen päin ei ole heille tärkeää. Ja meille on siis tulossa ammattikuvaaja (Oka Morikawa) Muok. Lisäänpä kuitenkin vielä ketjun aiheeseen liittyen, että jos luette tuota "mitä olisit tehnyt toisin" -ketjua, niin todella yleinen vastaus on "olisin panostanut valokuvaukseen enemmän".
  19. Kare B:n esiin tuoma "pakina" on paitsi huono ja ärsyttävä, myös lukijaa pahasti aliarvioiva mainos. Memmu taitaa olla itse kuvaaja. Sellaista... p.s. vaihtaisin meille tulevan kakkugallerian kakun minä päivänä tahansa äitini marjakermakakkuun, jos se olisi käytännössä mahdollista.
  20. Sama juttu täällä. Tuosta Blacon meikkivoiteesta olen minäkin kuullut, mutta luulenpa että mikään meikki ei oikeasti peitä punastumista. Täytyy vaan lohduttautua sillä, että jos joskus niin morsiamenahan sitä pitäisi olla lupa punastua
  21. Suvitar ja Sparkly (ainakin) Kuukautisia voi siirtää muutenkin kuin e-pillereillä, en tosin muista kyseisen hormonivalmisteen nimeä enää. Käykää lääkärin/ gynekologin puheilla jos asia on vielä ajankohtainen.
  22. Harvinaisen huonoja kuvaajia ihmisillä on suvuissaan. Meillä on kaikki juhlat aina videoitu ihan omakätisesti, ja todella kauniita muistoja ovat nuo videot, eivätkä yhtään "heiluvia" Kiitos vinkistä, ErkkiT! Hienoa että joku vihdoin vastaa varsinaiseen kysymykseen
  23. Kiitos rakentavista kommenteista, Tero ja Tomyam. Toivoisin kuitenkin että tämän aiheen alla ei enää mainostettaisi. Edelleen, siis, etsin opiskelijaa tai harrastelijaa kuvaamaan häämme. Kotivideotasoinen työ riittää mainiosti, ihan itsekin kuvatuista videoista on sen verran paljon ollut iloa vuosien varrella. Häissä voisi aina tehdä jotain "vähän paremmin". Kukin päättäköön kuitenkin itse mihin haluaa eniten panostaa.
  24. Etsimme opiskelijaa tai harrastelijaa videoimaan häämme Helsingissä 17.5.2008. Meillä on jo ammattilainen valokuvaamassa, joten tarkoitus olisi vain saada myös kotivideo-tyyppinen tallenne hääpäivästämme.
  25. Minä taas en ole koskaan kuullutkaan, että häälahjat avattaisiin hääjuhlassa. Tämänkin asian suhteen jokainen hääpari voi varmasti menetellä kuten itse haluaa