Chantal Bijou

Aktiivijäsen
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Chantal Bijou

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meidän häissä Lohjalla kuvasi Vihtiläinen Mikko Reinikainen. Koko päivän dokumentaarinen kuvaus valmisteluista juhlien loppuun saakka ja lisäksi meillä oli hänellä ns. kihlajaiskuvaus noin puolta vuotta ennen häitä. Nämä "kihlajaiskuvat" sitten laitettiin kutsun mukana ja niistä tehtiin kuvakirjoja häihinkin. Reinikaista voin todella suositella, aivan upeat kuvat ja mahtava persoona, rento ja mukava kuvaaja sa kuvattavatkin rentoutumaan ja näyttämään hyvältä! http://mikkoreinikainen.fi/
 2. Minä tein hääkarkeista yksinkertaiset paikkakortit, miehille salmiakit, naisille mansikkatoffeet.
 3. Meillä oli pallon muotoisia mansikkakarkkeja ja pallon mutoisia salmiakkeja, jotka samalla toimivat paikkakortteina! Miehille oli mustat salmiakit ja naisille vaaleanpunaiset mansikkatoffeet.
 4. Häämatkamme kiersi Etelä- ja Länsi-Suomessa ja päättyi Naantalin kylpylään, joka oli upea ja ylellinen! Voin kyllä suositella!
 5. Hääyömme vietimme Porvoossa Pariisin Villessä, joka oli aivan ihana. Sitten autoilimme Saloon hotelli Fjalariin, josta edelleen olimme varanneet hääsviitin koristeluineen, skumppineen, omine saunoineen ja poreammeineen. Sitten ajoimme Hankoon telttailemaan. Sen jälkeen ajoimme Naantaliin, jonne jätimme auton ja otimme auton katolle kiinnitetyt pyörät käyttöön ja ajoimme läpi Turun saariston rengastien. Yhteensä pyöräilyä tuli 282 km! Saariston rengastie oli aivan ihana! Pyöräillessä koki saariston kaikilla aisteillaan, haistoi kesän tuoksun ja kuuli heinäsirkkojen sirityksen! Tunnelma saaristossa oli hyvin lämminhenkinen. Aloimme aina alkuillasta soitella aamiaismajoiotuspaikkoihin ja varasimme yöksi majoituksen. Reittimme kulki siis Naantalista Turkuun, Kaarinaan, Nauvoon, Houtskariin, Iniöön, Taivassaloon, Askaiseen ja ympyrä päättyi Naantaliin. Lopuksi olimme hemmotteluhoidoissa Naantalin kylpylässä viimeisen viikonlopun. Kaksi viikkoa siis lomailimme yhteensä. Mielestäni tässä oli aktivitettia ja hemmottelua sopivassa suhteessa ja loma oli todella ikimuistoinen ja ihana, molempien mielestä!
 6. Meillä oli Fjalarin hääsviitti varattu häämatkan aikana, vaikkei ihan ekaksi hääyöksi. Todella mukava fiilis jäi tästä hotellista, sviitti oli kauniisti koristeltu, ja oma poreallas ihana. Myös vain hääparille varattu sauna uima-altaineen oli ihana kokemus. Hotelli oli kodikas ja palvelu tosi ystävällistä. Voin todella suositella, koen että rahalle sai paljon vastinetta.
 7. Meillä oli elokuun alussa häät, joissa pöytien kukka-asetelmat olivat luonnonkukista. Edellisenä päivänä kukat kerättiin ja laitettiin maljakoihin valmiiksi ja hyvin kestivät. Kyllähän luonnonkukat kestävät useamman päivän maljakossa, joten ei ollut siinä mitään ongelmaa. Loppukesän kukkatarjonta riippuu kesän lämpimyydestä, nyt ainakin vähän viileämpänä kesänä kukkia oli vielä, tosin apilat alkoivat olla jo ohi kukkimisen, mutta siskoni poikaystävänsä kanssa keräsi ja teki upeat asetelmat!
 8. Heitin oman kimpun, mitäs sillä enää olisin tehnyt? Häistä jäi muitakin muistoja, en kaipaa kuivatettuja kukkia, eikä kimppu kuivatettuna olisi edukseenkaan. Onneksi oli hyvä valokuvaaja, joka ikuisti niin kimpun, kuin kaiken muunkin olennaisen!
 9. Minun kimpussani oli kaunista freesiaa!
 10. Make-Up-Dream Lohjalla oli minunkin mielestä todella hyvä! Siellä oli koekampaus ja -meikki, huulipunaa testailtiin useammankin kerran ja sitten varsinainen kampaus ja meikki. Henkilökunta oli todella mukavaa ja osaavaa, osasivat toteuttaa visioni täysin, vaikka sekä meikki että kampaus olivat hiukan tavallisesta morsiuslookista poikkeavat. Ja heillä oli hyviä ideoita täydentämään omiani, eli miten saadaan minun visioni käytännössä toteutettua! Hyviä ammattilaisia!
 11. Tää saattaa nyt olla vain väärinkäsitys mun puolesta - mutta miten voi harmittaa sellainen asia joka kuuluu asiaan? Ainahan morsiamen astellessa alttarille (tai sen virkaa tekevä kohti?) vieraat nousevat seisomaan? Sit istutaan alas ja seurataan (jos voi) itse vihkimistä (tosin tässä jäi vähän epäselväksi miten se ei näkynyt). Noh, kuten sanoin mä oon olettettavasti ymmärtänyt kommentin väärin... onneksi on perjantai jotta aivot saavat vähän lepoa Vihkiminen siis tapahtui siinä käytävänomaisessa tilassa, jossa juhlakin oli, eikä pari näkynyt paikalleni asti. Toki varmaan kuuluu asiaan, että noustaan seisomaan parin tullessa, mutta se harmitti, että vihkimistä tai mitään muutakaan ohjelmanumeroa ei ahtaassa tilassa nähnyt.
 12. Me vietämme häitä mökkipaikkakunnalla, omalla mökillä! Oma sukuni ja perheeni joutuu matkustamaan toiselta puolelta Suomea paikan päälle. Meidän asuinpaikka ja sulhon vieraat ovat enimmäkseen tunnin ajomatkan päästä.
 13. Ehdottomasti elokuu. Siitä oltiin onneksi yhtä mieltä jo ennen kuin edes tavattiin! (Kun aluksi tutustuttiin netissä ja alettiin jo tulevista häistämme puhua melkein heti.) Olen aina pitänyt elokuuta kauneimpana kuukautena. On vielä lämmintä ja aurinkoista, mutta ei liian kuuma enää ja usein tuulee kovasti mutta vielä leppeän lämpimästi. Elokuun auringonlaskut ovat kauneimpia ja kun ilta hämärtyy, hääpaikallamme mökillä syttyvät lukuisat lyhdyt, joita on ripustettu suureen tammeen ja tuliesitystäkin olen suunnitellut pimeään mutta vielä lämpimään iltaan. Elokuussa kukkivat myös kaikki lempikukkani, huumaavan tuoksuiset ja vaaleanpunertavana leimuavat syysleimut ja suopayrtit. Elokuu on myös sadonkorjuun aikaa. Puut notkuvat omenoista ja pensaat viinimarjoista...
 14. Ei muuten taida tietää vielä! Pitäisiköhän kertoa?